Sesongens favoritter i min toalettmappe

//inneholder noen sponsede produkter 

God sommer godtfolk! 

Jeg starter sommermåneden med å vise dere innholdet i toalettmappen min, produktene som kommer til å følge meg hele denne deilige sommeren. Det er ikke bare klesgarderoben som har godt av en liten oppryddning mellom de forskjellige sesongene, toalettmappen er også noe som trenger en liten oppdatering i løpet av året. Har du tatt ut alle produktene i toalettmappen din og sett hvordan den seg ut i bunn? Hvis du ikke har gjort det vil jeg anbefale deg å gjøre det asap, det kan fort bli et ferieparadis for usjarmerende  bakterier. 

Hvis toalettmappen din trenger å byttes ut vil jeg anbefale deg å ta en titt på toalettmappen fra Lulus, den er både fresh og har god plass til alt du trenger! 

Over til mine favoritter for denne sesongen! 

Global Defense Cream: Denne kremen har gjort underverker for huden min, denne gir rikelig med fuktighet og pleie samtidig som den beskytter huden mot solen. En lett og deilig krem som jobber seg godt inn i huden.

Blemish Balm: Dette produktet har jeg brukt i årevis, det er helt perfekt hvis du ønsker en lett og naturlig dekkevne på huden. Den er sterkt anti-inflamatorisk og har en beroligende effekt på huden. Hvis du har fått insektbitt eller  solbrent hud er denne helt genial da den har en behandlende effekt. 

Solar Protect Fluid: Superlett solbeskyttelse som du kan påføre gjennom hele dagen. Produktet er superlett og kan brukes både over og under make-up. Dette er et must have å ha med seg nå i sommermånedene. 

Hydro Maximum Eye Fluid: Fuktighetsfluid som inneholder styrkende og beskyttende virkestoff er spesialtilpasset hele det sensitive øyeområdet. BeautifeyeTM planteekstrakt motvirker mørke ringer og poser under øynene. Fuktighetsdepoter i huden fylles, evnen til å holde på fuktighet blir bedre, linjer reduseres og hudbarrieren styrkes med langvarig virkning. Hydra Maximum gir god fuktbalanse som er avgjørende for spenst, volum, styrke og glød.

Lebon Toothpaste: Verdens mest sexy tannkrem! En fransk økologisk tannkrem med mange deilige smaker, dette produktet har fått en rekke fans worldwide <3 

Sunday Cologne: Jeg kjøpte med meg Sunday Cologne fra Byredo på forrige tur til København, jeg er fremdeles helt solgt! Hvis du er på jakt etter en spennende duft vil jeg anbefale deg å se på utvalget til Byredo, jeg har sett meg ut flere utgaver som skal få flytte inn her hos meg. 

Sensiderm Sun Cream: Den beste solkremen jeg noen gang har testet ut. Sensiderm Sun Cream passer alle hudtyper, sensitiv hud, dehydrert hud, couperose og rosacea. UVA og UVB-filter med en spesiell kombinasjon av mineral og kjemiske filter tillater en høy beskyttelse samtidig som den har sterkt beroligende virkestoffer. Dermatologisk bekreftet på sensitiv hud.

Pinsett fra Sol PMU: Jeg ble så glad når jeg ble presentert for dette geniale verktøyet av en klopinsett, den får med seg alt av småhår. Den holder seg også skarp i en liten evighet, dette er en pinsett du ikke klarer å slite ut med det første! 

 

Jeg håper dere fikk noen gode tips av å se på mine favoritter for denne sesongen <3  

Nyt sommerens første dag, men husk for all del på å beskytte huden deres mot de sterke solstrålene! Jeg har aldri hørt noen angre på at de tok vare på huden sin i løpet av årenes løp 😉 

God sommer <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg