Once you kill a cow you gotta make a burger

En av de tingene som stod på lista over ting vi skulle gjøre når vi kom hjem til vestlandet var å teste ut Oxe burger (Skeie gård) i Haugesund, et sted jeg helt klart skal tilbake til! 

Jeg har alltid vært begeistret for Skeie-burgeren som har blitt solgt rundt på forskjellige festivaler her på vestlandet, endelig har de fått sitt eget sted som kan by på en rekke fristelser. Kjøttet som blir servert kommer fra en gård rett i nærheten av mitt barndomshjem på Avaldsnes, en gård jeg har kjent til helt siden jeg var liten. Melkeproduktene som blir brukt i restauranten kommer også fra Skeie gården, ellers prøver de å bruke så mye lokalprodusert mat som mulig. 

Restauranten har  lune og koselige lokaler som du vil føle deg hjemme i med en gang du går inn døra. Jeg liker godt at de har brukt elementer fra gårdsbruk i interiøret, det gjør det hele veldig gjennomført. 

Du vil merke at det er utrolig bra kvalitet over maten, her får du fantastiske råvarer til en bra pris. 

Jeg bestilte en Oxe bacon cheese og chilli cheese fries. Burgeren ble servert med ost, bacon, karamellisert løk, aioli, tomat og chrispsalat, en helt perfekt kombinasjon! Karamellisert løk er noe som er utrolig godt i kombinasjon sammen med den salte smaken av burgeren. Chrispsalat  burde vært obligatorisk å bruke på alle hamburgere du får kjøpt på restauranter rundt omkring, det er så mye bedre enn de slappe salatbladene mange restauranter velger å servere. 

Dette er et sted som er obligatorisk å besøke for alle burgerelskere, her snakker vi burger med kvalitet! 

Oxe Burger finner du i Sørhauggata 156 i Haugesund.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg