Påskeglød

//samarbeidspartner

I går tok jeg turen til Haugesund hudpleieklinikk hvor jeg fikk en Green Peel behandling, en behandling som gjør at huden kommer til å gløde gjennom hele påsken! Dette har i flere år vært min favoritt-behandling når det kommer til hudpleie, den gjør underverker for hudkvaliteten min. Du vil merke forskjell allerede etter første behandling, det er ikke uten grunn at Green Peel har oppnådd den store suksessen den har gjort! 

Green Peel er som en effektiv treningsøkt for huden, den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. Dette er en behandling som passer for alle hudtyper, den fremskynder hudfornyelsen på minimum av tid. Den virker på samme måte som trening virker på kroppen vår, huden oppnår styrke, sunnhet og spenst ved jevnlige treningsøkter. Green Peel er en medisinsk utviklet peeling som er utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. 

Green Peel er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

Green Peel inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel heller ingen hull i huden. Selv den dype Green Peel Classic er skånsom tross sin kraftige dypdeeffekt. Green Peel er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.

Etter en behandling vil du få en veldig fin glød i huden og kjenne en gnistring i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel behandlinger. Gnistringen er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene.  Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

Green Peel er en prisvinnende behandling. Siden 2010 har den vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland. En høyt rangert pris kåret av forbruker selv.

I Norge har også Green Peel fått mye oppmerksomhet og omtale av uavhenige media.

Ikke uten grunn skrev VG 1. januar 2017 at MinMote kåret Green Peel til årets velværetrend 2017 og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefaler behandlingen på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel som Kjendisenes favoritt.


Green Peel finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste.

Hjemmeproduktene etter en Green Peel har en svært viktig betydning for resultatet av behandlingen. Produktene er blitt utviklet gjennom grundig forskning på hva huden trenger for å oppnå de unike resultatene og bidrar til at huden blir minimalt stresset.

Hjemmeproduktene har en sterk beroligende virkning samtidig som de bidrar til at de unike urtene har lengre virkningstid i huden. I tillegg tilføres huden viktige nærende, oppbyggende, strykende virkestoffer, som i tillegg er beskyttende og fuktbalanserende.

Klikk deg inn her for å lese mer om Green Peel behandlinger og produkter.

Jeg har brukt denne behandlingen i løpet av flere år, det er noe jeg virkelig kan gå god for. Jeg har sett så mange fine resultater i løpet av de årene jeg har vært så heldig å fått samarbeide med denne serien. Dette er en serie som gjør utrolig mye for huden, uten å påføre den noen skader. 

Kanskje du er en av de som er så heldig at du skal gifte deg til våren? Da vil jeg anbefale deg å ta en lett behandling i forkant av den store dagen, Green Peel skaper en glød det er helt umulig å oppnå kun med make-up. 

Denne behandlingen passer også helt perfekt for menn, det er en behandling som kan brukes på alle hudtyper. 

(Informasjon og enkelte bilder er hentet fra Schrammek.no)

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg