2 nye favoritter!

//presseprøver

God helg! 

Har fredagsfølelsen slått inn? 

Jeg tenkte jeg skulle starte helgen med å tipse dere om to nye favoritter her hos meg, Luminous Liquid Foundation og Cherry Balm fra Glo. Helt siden jeg startet opp som make-up artist for over ti år siden har jeg alltid hatt med meg enkelte produkter fra Glo i kofferten min. Glo er et av de merkene som tilbyr farger til alle forskjellige hudtoner, noe som er utrolig viktig å ha når du jobber som make-up artist. Med de pressede mineralfoundationene fra Glo har jeg alltid hatt et stort fargespekter å jobbe med, noe som har sørget for at jeg alltid har hatt farger som har passet til alle hudtoner. 

Nå har jeg fått testet ut en ny foundation fra Glo, Luminous Liquid Foundation. Denne foundationen har helt klart blitt en ny favoritt her hos meg, den er superenkel å jobbe med! Foundationen smelter virkelig inn i huden og gir en naturlig fin look. Du kan selv justere hvor dekkende du ønsker den skal bli, det er et produkt som kan legges på i flere lag uten å bli som en kompakt maske. En helt genial foundation som er utrolig lett å jobbe med! Foundationen er formulert med lysdiffuserende diamantpulver, bredspektret UV-beskyttelse og spesialiserte fuktighetsgivende midler for å levere en feilfri, ungdommelig look. Foundationen kommer i fargene: Porcelain, Linen, Naturelle, Tahini, Almond, brulee, Cafe og Mocha. 

Det andre produktet som har blitt en favoritt er favoritt er Cherry Balm. Hvor ofte har du ikke vært på jakt etter de små leppeproduktene som alltid forsvinner? Dette leppeproduktet har samme størrelse som en limstift, hvor genialt er ikke det? Cherry Balm mykgjør leppene dine umiddelbart, inneholder solbeskyttelse (SPF 15), inneholder beroligende og helbredende produkter. ( frøolje fra Hemp og mangofrøsmør).

Cherry cherry boom boom! 

 

 

 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg