Slik tar du vare på huden din i påsken.

//samarbeidspartner

Påsken nærmer seg med stormskritt, det er snart tid for ferie og forhåpentligvis en god dose etterlengtet med sol! 

Etter en lang vinter er huden ekstra ømfintlig for vårsolen, noe som er ekstremt viktig å huske på før du setter deg ned for å nyte de etterlengtede solstrålene. Selv om det er utrolig deilig når solen begynner å titte frem igjen så er det veldig viktig å huske på å beskytte huden. Solen kan gi varige skader på huden, tidlig aldring, pigmentflekker, forstørrelse av porer, og i verste fall hudkreft. 

Uansett hvor du velger å nyte påskeferien så er det viktig å beskytte seg mot sola, du vil oppnå like bra brunfarge selv om du bruker solbeskyttelse. 

Er du klar over at du er ekstra utsatt når du er i snø, eller vann? Både snø og vann reflektere solen, noe som gjør at huden blir ekstra utsatt.

Innfør gode rutiner når det kommer til solbeskyttelse, det er noe du vil prise deg lykkelig over i lengden! 

Jeg har tre favoritter fra Dr. med Christine. Schrammek, 3 produkter som gir optimal beskyttelse mot solstrålene! 

Solar+ protect fluid SPF 50.

Dette er et “must have” produkt å ha med seg i vår- og sommerhalvåret. Solar+ protect fluid SPF 50 er er “on top” produkt som påføres over dine daglige kremer ved behov. På denne årstiden er det veldig lurt å ha dette produktet liggende i veska, da er du alltid sikret hvis sola begynner å ta på. 

Solar+ fluid SPF 50 er et produkt som passer for alle hudtyper.

Sensiderm Sun Cream SPF 50.

Dette er en solkrem med intensiv UV-beskyttelse, den perfekte følgesvenn for personer med en svekket hudbarriere. En sensitiv hud beskyttes skånsomt, sikkert og vedvarende. Kremen er Dermatologisk bekreftet på sensitiv hud. Solkremen trekker fint inn i huden og føles myk, det verste jeg vet med solbeskyttelse er når det legger seg som en klissete hinne på ansiktet.

Begge produktene kjennes veldig lette på huden, samt uten lukt og fargestoffer.

Global Defense Cream SPF 20

Solkrem og dagkrem i ett.
En antirynke dagkrem som gir huden en eksepsjonell global beskyttelse mot frie radikaler og lysindusert aldring. I tillegg til bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB beskytter den mot de skadelige INFRARØD-strålene fra sollyset. Solbeskyttelse er noe som bør brukes året rundt, med en dagkrem som inneholder SPF er huden din beskyttet året rundt. 

Vi har to forskjellige filter, kjemisk solfilter og fysisk solfilter.

Kjemisk solfilter tas opp i huden og stopper UV-strålene ved hjelp av en kjemisk prosess.

Fysisk solfilter legger seg utenpå huden og reflekterer strålene, samt hindrer partiklene i å trenge inn i huden.

Til hverdagsbruk hvor huden ikke utsettes for sterk UV-eksponering over tid, anbefales dagkrem med SPF 20, maks SPF 30. Ved sterk UV-eksponering anbefales SPF 50, men kun ved kortere perioder.

I dag passer det helt perfekt med en liten oppdatering på solbeskyttelse, det er nemlig den første dagen jeg kan kjenne at solen varmer her i Oslo. Jeg har hatt årets første kaffe ute på terrassen, dette har jeg ventet på lenge! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg