SKINCARE

//Annonse

Jeg får en del spørsmål om hvilke hudpleieprodukter jeg bruker, så jeg har laget en sak på den serien jeg bruker nå. Jeg bruker  Green peel behandlingene regelmessig, men jeg har også en del produkter jeg bruker hjemme. Jeg har brukt produktene til Dr. med. Christine Schrammek i over to år, nå bruker jeg linjen som heter Hydra Maxium, en linje som gir en deilig boost med fuktighet til min tørre vinterhud,samtidig som den gir økt volum,styrke og glød.

Som en naturlig del av aldringsprosessen avtar fuktighetsnivået i huden. Sammen med UV stråling, frie radikaler,medisiner,overstimulering av produkter blir huden fuktighetsfattig og linjer,tap av volum og spenst oppstår.

Gjennom dokumentert forskning har Christine Schrammek utviklet den svært effektive formelen Maoisture Lab Technology. Huden tilføres intens fuktighet. Fuktighetsmekanismen i huden stimuleres og evnen til å holde på fuktigheten optimaliseres. Linjer og rynker reduseres og hudbarrieren styrkes.

Hydra maximum gir en langvarig effekt for å gjenvinne en god fuktbalanse.

 


 

Hydra Maximum eye fluid: Øyekrem og fuktighetsfluid spesialtilpasset det sensitive øyeområdet med styrkende og beskyttense virkestoffer. Behandler og forebygger tørrhetslinjer. Stimulerende planteekstrakter. BeautifeyeTM motvirker mørke ringer under øynene.

Hydra Maximum night cream: Rik nattkrem som er svært regenerende og raskt gjenvinner fuktbalansen. Styrker fuktbindingene og cellestrukturen, slik at hudbarrieren styrkes og fuktighetstap unngås. Aktivt innhold av B3- og E-vitamin.

Daily Hydra Maximum: Dagkrem og solkrem i ett. Forebygger tidlig aldring foråsaket av fuktigetstap og lysindusert skade. Refyller fuktighetsdepoene og beskytter mot fuktighetstap ved hjelp av hyalouronsyre og Ectoin. Samtidig beskyttes huden mot lysindusert skade forårsaket av UV stråler og frie radikaler. Daily Hydra Maximum inneholder solfaktor 20. Denne kremen er også genial å legge på før du legger på foundation, den er alltid med i make-up kofferten min når jeg er ute på oppdrag.

Hydra Maxium masken er helt klart en av mine favoritter, den er en fast rutine på søndagskvelder! Det er en intensiv fuktighetsmaske med intens fuktgivende, beroligende og styrkende effekt. Den er rik på essensielle fettsyrer. Kan brukes som sovemaske. Anbefales 1 gang i uken for forebyggelse og behandling av fuktighetstap.

 

Love J_LU<3 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg