hits

jonlundemoen

-Mote -Mat -Reise -Uteliv

Vixen Influencer Awards 2017

 • Publisert: 05.02.2018, 19:17
 • Kategori: Outfits
 •  

  Skjorte:zara Sko:prada  Clutch:louis vuitton Bukser:selected 

 • Publisert: 05.02.2018, 19:17
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • SALE

 • Publisert: 25.01.2018, 10:39
 • Kategori: Outfits
 • Januar er helt klart en måned hvor du kan sikre deg en bra godbiter på salg!

  Jeg stakk innom Zara på vei hjem fra kiropraktoren i går for å se på en bukse jeg hadde sett på nett, jeg må ha hatt en god dose flaks i går for nå var buksen satt ned til 149,-. Hvor sykt er ikke det? Garderoben min er underernært på lekenhet for tiden, denne buksen vil gjøre underverker med det! Det lønner seg å ta en titt på nettbutikkene nå i januar, dette er en måned hvor du har mulighet for å sikre deg en rekke bra kjøp uten at det går for hardt utover lommeboken. 

 • Publisert: 25.01.2018, 10:39
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • FLASHBACK / TRAVELING

 • Publisert: 13.01.2018, 14:08
 • Kategori: Outfits
 • Jeg har tatt en tur tilbake i arkivet igjen, denne gangen er det tilbakeblikk på forskjellige reiser som har blitt postet på bloggen.

   

   

  Paris/Torino/Milano/Portofino

  Denne ferien må være den lengste og mest innholdsrike turen jeg har hatt. Det hele startet med at jeg impulsivt kjøpte meg en enveisbillett til Paris for å beøke en venninne som jobbet i motebransjen i Paris. Hvis jeg ikke husker feil så var reis i flere uker, en reise jeg aldri kommer til å glemme. De første ukene var jeg kun i Paris. Jeg ruslet rundt alene på dagtid mens venninnen min var på jobb, det var en helt perfekt måte å bli kjent med byen på. Jeg har alltid vært veldig glad i Paris, men etter denne ferien fikk byen en helt spesiell betydning for meg. Paris kommer alltid til å bety noe helt spesielt for meg, når jeg ser tilbake på bildene kjenner jeg at det snart er på tide å besøke min kjære favorittby igjen. Det er få ting som kan måle seg med å kose på en liten fransk cafe hvor de serverer rykende fersk quiche, jeg får fremdeles vann i munnen når jeg tenker tilbake på det lille stedet som serverte meg den meste quichen jeg noen gang har smakt. I løpet av denne ferien ble jeg også helt frelst i trøfler, rett utenfor leiligheten vår  lå det en liten butikk som hadde spesialisert seg på alt av trøfler. Det ble mye shopping, vin og god mat i Paris, men en av dagene jeg husker best var når vi ble invitert ut til et rideanlegg for polohester. Hestene  til Hermes familien stod oppstallet på dette anlegget, jeg tror aldri jeg har sett et så bra rideanlegg i hele mitt liv. 

  Etter noen uker i Paris tok vi toget til Italia, her flyttet vi inn i et helt fantastisk slott som lå i Torino. Dette var en helt egen opplevelse i seg selv, det var til og med egne tjenere som gjorde alt som stod i deres makt for at vi skulle ha det fint. Jeg ble aldri helt komfortabel med å ha tjenere, men det slottet kunne jeg lett ha blitt riktig så komfortabel med! Et slott med hester i hagen, det høres ikke helt feil ut det? Vi reiste videre fra Torino til Milano hvor det ble enda mer shopping og vin, før ferien endte opp i et lekkert sommerhus i Portofino. Portofino må være et av de mest idylliske stedene jeg har besøkt, dette er også et sted jeg helt klart skal tilbake til. 

  Etter flere uker på reis tok jeg flyet tilbake til Oslo fra Milano. Jeg har aldri i hele mitt liv kommet hjem fra en ferie med så masse opplevelser, ikke minst overvekt etter flere uker med shopping...

  Dubai

  Reisen til Dubai er et kapittel for seg selv, det er så typisk meg å være impulsiv. Jeg var på et make-up oppdrag da jeg fikk beskjed om at jeg var invitert til Dubai på åpningen av den nye nattklubben til Roberto Cavalli, jeg brukte selvfølgelig pausen min på å bestille flybilletter. Jeg dro faktisk over til Dubai kun for å dra på denne festen, noe som ble to veldig innholdsrike dager. Det ble ikke mye søvn i løpet av denne turen, jeg ville ha med meg mest mulig av Dubai i løpet av de få timene jeg hadde til rådighet. Jeg dro faktisk helt alene på kamel-safari i ørkenen på denne turen, noe jeg ikke fatter at jeg våget å gjøre alene. Nok en gang kom jeg hjem med en enorm overvekt, Dubai er virkelig stedet for shopping! Paris

  På 30-årsdagen min dro jeg til Paris sammen med Magnuss, en tur vi ler av den dag i dag. Jeg hadde faktisk turkist hår på denne tiden, noe jeg tviler på at jeg kommer til å prøve på ny ;) Vi feiret også nyttårsaften i Paris dette året, en tur jeg har så mange fine minner fra. Denne gangen leide vi en liten koselig leilighet i Marais, noe som er mitt favoritt område i Paris. 

  Italia

  Her er noen snapshots fra den sommeren jeg reiste på make-up kurs til Italia med Sol pmu, en veldig lærerik og morsom uke. Vi fikk privatundervisning med Rita Parente, en av Italias mest kjente make-up artister. Det var her jeg lærte alle triksene med cover make-up, noe jeg drar stor nytte av den dag i dag. 

  Gran Canaria

  Gran canaria er et sted jeg har besøkt en del ganger, men det er en tur jeg husker spesielt godt. Denne turen var også veldig impulsiv, etter min erfaring er det slike turer som blir de mest morsomme. Det te var rett før jeg skulle inn på Farmen, det vil si at jeg ville ha maksimalt ut av de siste ukene før jeg ble tatt hundre år tilbake i tid. Jeg reiste ned sammen med en kamerat, allerede på flyet ned ble vi kjent med noen utrolig morsomme folk som vi hang med hele ferien. Dette var ferien som dreide seg om nye vennskap, solbrente skuldre, og litt for mange paraplydrinker. Jeg ler enda av enkelte episoder vi hadde på denne turen, pina colada kommer aldri til å bli det samme igjen etter denne uken :) 

  London

  Nyttår i London kan jeg virkelig anbefale på det sterkeste! For noen år tilbake klinket Mona og jeg til med en ordentlig luksustur for å feire nyttår i London, en av de beste feiringene jeg noen gang har hatt. Vi hadde booket oss inn på et lekkert hotell i Soho, her hadde vi gangavstand til alt vi ønsket å bruke tiden vår på. Vi var helt besatt av å spise hummer på denne turen, den ene dagen presterte vi på å spise det til både lunch og middag. Dette var helt klart en tur som dreide seg om god mat og drikke, jeg tror aldri jeg har spist så mye forskjellig nytt på så få dager. London er også en by jeg kjenner at jeg snart må tilbake til, jeg har så mange fine minner fra den byen. Reise er helt klart noe det er verdt å bruke penger på, man sitter igjen med så mange fine minner fra de forskjellige stedene man har besøkt :) 

 • Publisert: 13.01.2018, 14:08
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • #MCQUEEN

 • Publisert: 08.01.2018, 15:11
 • Kategori: Outfits
 • Har mandagen vært bra så langt? Vi hadde en ordentlig storopprydding hjemme i går, noe som resulterte i at vi ommøblerte hele leiligheten vår. Ommøblering er noe som skaper ny energi, energi som jeg fortsatt drar nytte av i dag. Digg! Forandring fryder, det er alt for lett å gro fast i det gamle. Det gjelder både klær, hår, interiør og mat, vi har så utrolig godt av å prøve ut litt nytt. 

  Når vi snakker om nye ting så må jeg vise dere de fine mansjettknappene jeg fikk av samboeren min i bursdagsgave. Var ikke de rå? De siste årene har jeg blitt alt for dårlig på å bruke skjorter, det kommer det til å bli en forandring på etter at jeg fikk disse. Det er på tide å dresse seg litt opp igjen, en stor del av garderoben min har hengt urørt de to siste årene. Jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, jeg som alltid har vært så glad i å eksprimentere med forskjellige stiler. Det er litt ironisk ettersom at jeg er stylist, men det er nok resultatet av at alt fokuset mitt har vært på jobb. Jeg har egentlig ikke satt meg noen nyttårsforsett for 2018, men jeg ser nå at jeg skal bli flinkere til å eksprimentere med garderoben min. Klær gir meg så utrolig mye, da blir det bare for dumt å konstant gå rundt i svart :) 

  Jeg holder fremdeles på å sette meg inn i blogg.no igjen, det tar nok ikke så lang tid før alt er tilbake som før. Det er så hyggelig å se at dere har blitt med meg tilbake til denne plattformen, jeg skal gjøre en god innsats for at 2018 blir et bra "bloggår". 

  Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere vil ha mer av her inne! Er det noe spesielt dere kunne tenkt dere flere innlegg på?

  Ha en fortsatt fin mandag <3 

 • Publisert: 08.01.2018, 15:11
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • MOVING ON

 • Publisert: 16.06.2016, 13:59
 • Kategori: Outfits
 • I flere år har jeg hatt et samarbeid med Nettavisen, men nå har jeg valgt å flytte videre. Jeg har hatt det utrolig morsomt på denne plattformen, men nå er det tid for litt nye utfordringer!

  Jeg starter opp med en del nye prosjekter fra høsten av, så da var dette det første steget på den nye veien.

  Jeg håper at dere lesere vil følge meg videre på  den nye bloggen

  Tusen takk til alle dere som har klikket dere inn her år etter år, jeg setter stor pris på dere alle sammen <3 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 16.06.2016, 13:59
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • KOKOS YOGHURT

 • Publisert: 11.06.2016, 10:33
 • Kategori: Outfits
 • God morgen godtfolk!

  Denne fridagen er virkelig etterlengtet, jeg elsker å våkne opp uten at vekkerklokken står og durer på nattbordet. Jeg har rigget meg til med frokost i sengen, favoritt spillelisten min dundrer ut av høytaleren, det er lørdagen sin det! Hele lørdagen skal tilbringes i parken sammen med en venninne jeg ikke har sett på alt for lenge, det blir faktisk min første piknik år. Både vinflaske og engangsgrill er pakket ned, det blir lørdagen sin det!

  Er det flere av dere som elsker kokos? Da har jeg en liten ting dere må teste ut:) Slå hull på en kokosnøtt og fyll den opp med din favoritt yoghurt, sett den i kjøleskapet natten over. Kokosen setter da smak på yoghurten, så det er en genial metode å lage din egen sommeryoghurt på. Kokosnøtter er også veldig dekorative, så de pynter opp frokostbordet. Viss du er veldig glad i kokos så kan du blande inn kokosflak i yoghurten, da får du en enda mer intens smak på den.

  Ha en strålende lørdag der ute!    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 11.06.2016, 10:33
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • SALAT MED SØTPOTETKRUTONGER & FALAFEL

 • Publisert: 10.06.2016, 19:42
 • Kategori: Outfits
 • I dag var det pokker meg godt med fredag, denne helgen skal nytes!

  Det blir en rolig fredagskveld hjemme i dag, jeg har rigget meg til med en super fresh salat som jeg tenkte dere skulle få oppskriften på. Nå på sommeren er det alltid deilig med noen lette måltider, så da passer denne salaten perfekt! Den er veldig enkel å lage, så du trenger ikke å sette av lange tiden på kjøkkenet.

  Falaflene er laget ev den samme deigen som jeg laget burgere av, de blir bare formet som små boller. Falaflene skal freses i stekepannen til de blir sprø på begge sider. Kutt opp en halv søtpotet i terninger, terningene skal også stekes til de blir helt sprø. Jeg valgte å steke alt i solsikkeolje.

  Selve salaten setter du sammen av dine favoritter. Personlig så elsker jeg den chrispy salaten, den gir god tyggemotstand og knaser mellom tennene. Bland så inn en halv avokado, cherrytomater, fetaost, paprika og agurk. Jeg skjærer agurken opp på langs med hjelp av en ostehøvel, da kan du lage noen freshe "agurkroser" som jazzer opp tallerken. Server salaten sammen med aioli, det er fredagskosen sin det! 

  Ha en strålende helg der ute, sørg for at den vil bli husket.

   
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 10.06.2016, 19:42
 • Kategori: Outfits
 • 5 kommentarer
 • SAY IT WITH FLOWERS

 • Publisert: 09.06.2016, 19:49
 • Kategori: Outfits
 •  


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 09.06.2016, 19:49
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • SATURDAY

 • Publisert: 05.06.2016, 15:59
 • Kategori: Outfits
 • Har dere hatt en fin helg der ute?

  Det kan jeg love dere at vi har hatt! Slike turer som dette gjør godt for sjela, alt har blitt skrudd over i feriemodus. Dagen i går var helt klart den morsomste dagen, det var så gøy å dra ut med båten i karmsundet. Når vi kom hjem fra sjøen så disket Sonja og Tom opp tidenes skalldyr middag ute i hagen, vi ble sittende med reker og vin til langs på kveld. Endelig fikk jeg sommerens første blåskjell, da er sommeren offisielt i gang :)

  Det har blitt så mye latter og sang hele helgen, så nå skal det faktisk bli godt å komme tilbake til hverdagen igjen. Heldigvis så har jeg et par dager fri før jeg skal på jobb igjen, noe som er obligatorisk etter en slik helg som dette. Herregud så morsomt vi har hatt det!

  Tusen takk for denne gang, vi har hatt en helt fantastisk helg her på vestlandet! Om noen timer går flyet vårt tilbake til Oslo, men i august kommer vi tilbake for å få med oss det store folkelivet under årets sildajazz.

  Nyt søndagen <3   Love J_LU <3 

 • Publisert: 05.06.2016, 15:59
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • HAUGESUND

 • Publisert: 04.06.2016, 19:08
 • Kategori: Outfits
 • Dette er pokker meg livet, Haugesund viser seg fra sin beste side!

  Det har vært sykkelritt her i dag, så halve Haugesund hadde tatt turen ned til kaien i godværet. Vi klarte å få oss et ledig bord til slutt, men det blåskjellene ble byttet ut med veggis burger og en iskald halvliter. Sonja er allerede i gang med å dampe blåskjell her hjemme, så i kveld blir det et stort langbord med alt det havet har å by på. Jeg er utrolig glad for at jeg har tatt ut feie under årets jazz, da kommer vi tilbake og blir her hele uken ut. Det er ingen tvil, livet er pokker meg godt her på vestlandet! 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 04.06.2016, 19:08
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • BARBECUE

 • Publisert: 04.06.2016, 13:14
 • Kategori: Outfits
 • I går ble det grilling og sangria her i Haugesund, hele helgen er satt av til kos her i skiferveien hos Tom og Sonja. Hun ene søsteren min fra Bergen har tatt turen over, så nå skal vi ta igjen alt det tapte. Vi bor alle sammen i forskjellige byer, så det går dessverre alt for lang tid mellom hver gang vi møtes. Men når vi først er samlet så er vi veldig flinke til å ta alt igjen. Det er flere av dere som har spurt etter oppskriften på veggis burgerne jeg la ut på snap i går, jeg skal poste oppskriften senere i dag. 

  Nå skal vi ta båten inn til sentrum, det er tid for sommerens første moules frites. Det er så sykt deilig med slike avslappende dager, en perfekt start på sommeren!   Nyt lørdagen kjære venner, sørg for at du gjør den fin <3 


  Love J_LU <3

 • Publisert: 04.06.2016, 13:14
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • MEMORIES

 • Publisert: 23.05.2016, 14:24
 • Kategori: Outfits
 • En ting som alltid er like morsomt når jeg er hjemme er å se gjennom alle tingene jeg har lagret her. Mesteparten av garderoben min står lagret her på vestlandet, bilder,bøker,avisutklipp o.s.v.

  I dag har jeg åpnet opp en eske som er proppet fullt med saker som har vært i media de ti siste årene. Ti år faktisk, jeg må le når jeg ser hvordan ting så ut da. Jeg poserte som en stolt hane på førstesiden av avisen, jeg var virkelig klar for å ta Norge med storm. Det er ikke få ting jeg har fått opplevd i løpet av mine år i denne bransjen, jeg har nok reportasjen til å kunne tapetsere en hel leilighet. Min deltakelse på Farmen er uten tvil det som har skapt de største overskriftene, men ting startet egentlig mye lengre før det. Jeg har hatt utallig saker om mitt yrke som stylist og blogger, det er veldig spennende å se tilbake på hvordan ting har gått i årenes løp.

  Det er noen saker som har betydd ekstra mye for meg, det er de sakene hvor jeg har hatt reportasjer i anerkjente aviser pga ting jeg har gjort. Jeg har hatt store oppslag i både finansavisen og kapital, oppslag som har dreiet seg om min karriere i denne bransjen. Ting var ganske annerledes når jeg startet opp, jeg er utrolig glad for at jeg kom inn i bransjen på den tiden jeg gjorde. Jeg har fått reist verden rundt med stylingkoffertene mine, noe innholdet her i pappeskene er et bevis på. Her finner jeg minner som jeg har tatt vare på i løpet av de siste 10 årene, det er så fint å se tilbake på alt jeg har fått tatt del i. Dere som har fulgt bloggen min gjennom alle år, husker sikkert hvordan jeg reiste rundt både i inn og utland. Husker dere når jeg hadde et eget innslag på sommeråpent gjennom en en hel sommer? Jeg fant nettopp avskjedskortet fra den fine gjengen jeg jobbet med på TV2 taket for mange år siden :) 

  Det dukket også opp en egen stripe om meg i et tegneseriehefte, jeg kan fremdeles huske hvordan jeg brøt ut i latter når jeg åpnet det magasinet. Jeg er så ufattelig glad for at jeg har samlet på så mye som det jeg har gjort, det er hysterisk morsomt å se tilbake på alt som har skjedd de siste 10 årene.
  Love J_LU <3 

 • Publisert: 23.05.2016, 14:24
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • SWEDEN

 • Publisert: 22.05.2016, 14:45
 • Kategori: Outfits
 • I går slengte vi oss i bilen for å dra over til Sverige på Harryhandel og lunch nede i båthavnen i Strømstad, en plass en bør ha god dose tålmodighet. Det er rart hvor gale folk blir når det kommer til billig bacon og løsgodis, jeg kan love dere at det var en god del svette fleecejakker over grensen der borte. Folk handlet ostepop som om det var deres siste mulighet noen gang, jeg var faktisk ikke klar over at det var mulig å løpe så raskt rundt i crocs. Den største divaen med den "kuleste" rånebilen spaserte rundt i en hettegenser med følgende tekst: Fuck you, jeg kjører Walks wagen.  Jeg døde litt, det er virkelig mange kreative klesplagg der ute.

  Vi tok det hele som en dagstur så vi var ikke tilbake i Oslo før i går kveld. Bilen var lastet med både filtersigaretter og rosé vin, så nå er alt klart for noen deilige sommerkvelder på takterrassen :) 

  Vi startet dagen tidlig i dag også, i skrivende stund så er vi på vei over fjellet. Jeg har et møte med regnskapsføreren i Haugesund i morgen, så da kombinerer jeg det med å kjøre over et lass med klær til Haugesund. Jeg har så mange klær jeg ikke bruker, så nå skal de slippe å oppta plassen i garderoben her i Oslo. 

  Nyt søndagen videre kjære venner, så høres vi når jeg har kommet meg over fjellet!    

  Love J_LU <3

 • Publisert: 22.05.2016, 14:45
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HAPPY BIRTHDAY MOM !!!

 • Publisert: 17.05.2016, 06:00
 • Kategori: Outfits
 • Jeg får ikke gitt deg noen bursdagsklem i år, men om noen få dager skal du få både bursdagsklem,gaver, og noen bobler i glasset. Bakdelen med å feire 17.mai i Oslo er at jeg ikke får mulighet til å feire bursdagen til min mor, som også er på 17.mai. Jeg vil bare si tusen takk for all den støtten jeg har fått i årenes løp, du har alltid vært der og heiet på meg. Mange kloke ord har jeg fått på min vei, men det er kanskje først nå i voksen alder at jeg ser meningen i alt du har fortalt meg i årenes løp. Det er så utrolig mange ting jeg har arvet etter deg, gode verdier som jeg alltid kommer til å ha med meg på min vei. Du har hatt litt av en oppgave her i livet, du har både hatt morsrollen og farsrollen i min oppvekst. To roller som du har mestret på en veldig bra måte, jeg er veldig stolt og takknemlig over den oppveksten jeg har fått. 

  Jeg kan med hånden på hjertet si at du ikke fikk et A4 barn når jeg kom til verden en vinternatt i 83, men det er ikke mange som har så mange morsomme historier som det vi har. I barndomen min var det dyr som var min store lidenskap, en lidenskap som du engasjerte deg veldig i. Sammen har vi både bakt kaker til hester som hadde bursdag, stått opp på nettene for å varme opp melk til alelammet som jeg hadde i kjelleren, sprunget om kapp etter kaniner som hadde stukket av, spikret sammen hønsegårder, tatt vare på hamsterunger som moren ikke ville ha, listen kunne fortsatt i evigheter....

  Dyreinteressen roet seg med årene, da var det mote og reise som var det store i livet mitt. Jeg vet du ikke var så utrolig begeistret over at jeg flyttet inn til Oslo, men du støttet opp om mine drømmer. Du kan nok mer enn de fleste i distriktet når det kommer til mote, hver eneste dag ringte jeg hjem og fortalte om det nye jeg hadde lært. Du fikk også et innblikk i hva som skjuler seg bak både bransje og kjendisliv, telefonsamtalene våre ble en daglig rutine etter at jeg flyttet fra vestlandet. Du er også kanskje den damen på Avaldsnes som har den største toalettvesken i nabolaget, et ekte bevis på at du har en sønn som jobber som stylist. 

  Etter en stund så begynte jeg selv å komme frem i media, en ting som fremdeles kommer overraskende på deg. Jeg pleier aldri å gi noen forvarsel på ting som skjer, du leser om det på lik linje med alle andre. Det er ikke få ganger at du har blitt fortalt om ting som står på trykk eller blir sendt på TV, men jeg liker å overraske deg gang på gang. Alle har gått av litt action i hverdagen, så det er noe jeg har tenkt å fortsette med :) Det er ikke bare medieoppslag som har overrasket deg etter at jeg kom inn i denne bransjen, du har også måtte venne deg til at jeg alltid er på farten. Det har i perioder gått veldig lang tid mellom hver gang du har sett meg, men når vi først møtes så tar vi igjen alt det tapte. Jeg er veldig glad for at jeg har akkurat deg som mor, jeg vet at du aldri er mer enn en telefonsamtale unna. 

  Jeg vet det blir full feiring med både middag og kaker i dag, jeg håper du får en helt fantastisk dag!

  Gratulerer så mye med dagen mamma, jeg er utrolig glad for at jeg har deg i mitt liv <3    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 17.05.2016, 06:00
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • EUROVISION DRAG CONTEST

 • Publisert: 16.05.2016, 16:38
 • Kategori: Outfits
 • Da er alt klart for kveldens store happening, dette kommer til å bli utrolig morsomt! Jeg gleder meg til å se alle bidragene, i kveld blir det mye paljetter,stort hår og markerte liplinere. Jeg er jo en "drag hag", så jeg nølte ikke et sekund når jeg fikk spørsmål om å sitte i årets jury. Dette kommer til å bli hysterisk morsomt!

  Følg med på @jonlundemoen på snapchat, så skal jeg dele en god del smakebiter fra kvelden :) 

  På en kveld som dette så er det obligatorisk med paljetter, så det var ingen tvil om hva som skulle bli kveldens antrekk!

  Jakke/Moods of Norway. Smoking bukse/Tiger.Tee/Zara.Sko/Adidas.Solbriller/Ray Ban   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 16.05.2016, 16:38
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • SUMMER VIBES

 • Publisert: 11.05.2016, 17:01
 • Kategori: Outfits
 • #acne #flamingo #summer

  Jeg kom over noen bilder i arkivet fra i fjor sommer, bilder som vekker minner fra en veldig fin tid. Det var mye som skjedde sommeren 2015, jeg savner alle de fine stundene med vennen mine. Jeg savner de sene kveldene, alle de gode samtalene, de lange turene, havet, sommernettene og de leskende drinkene.Det var mange minner som ble skapt den sommeren, gode følelser som jeg fremdeles kjenner på. 

  Jeg skal gjøre alt jeg kan for at denne sommeren blir minst like minnerik og fin som den jeg hadde i fjor, husk på at du er alltid din egen lykkes smed <3 

  Spenn på deg skoene og sett i gang allerede i dag!    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 11.05.2016, 17:01
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HELLO PARIS !

 • Publisert: 10.05.2016, 17:19
 • Kategori: Outfits
 • Det er ikke ofte jeg spretter proseccoen og danser naken rundt i leiligheten før klokken har passert 17:00 på en tirsdag.

  Men i dag tikket det inn en mail fra Paris, en mail som gjorde det til en selvfølge å sprette en flaske med bobler. Jeg har blitt invitert til en stor VIP happening i Paris, jeg er den eneste bloggeren fra Norge som har blitt invitert over. Hvor sykt er ikke det??? Det er kun 5 bloggere hele Europa som har blitt invitert over, så det er virkelig en stor ære at jeg er blitt plukket ut som den eneste bloggeren fra Norge! Dere er enige med at det er innafor å finne frem boblene da?

  Paris er jo den byen som har størst plass i hjertet mitt, neste måned så sees vi endelig igjen. Denne turen kom som bestilt, det passer så sinnsykt bra med en ordentlig inspirasjonstur nå! Det er over to år siden jeg var i Paris sist, så det skal bli så sykt deilig å komme tilbake til alt det jeg er så sinnsykt glad i.

  Jeg er allerede i gang med å planlegge garderoben som skal få bli med meg over til verdens største moteby....

  Er det noen jeg skal takke for at jeg får de mulighetene jeg får så er det dere lesere, jeg setter så utrolig stor pris på at dere er med og motiverer og engasjerer meg. Uten dere så hadde det ikke eksistert noen blogg <3 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 10.05.2016, 17:19
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • HOMOFILI ER IKKE EN LEGNING, SYKE MØKKAMENNESKER

 • Publisert: 09.05.2016, 12:09
 • Kategori: Outfits
 • Som jeg skrev i går, så har det blitt ganske hett på sosiale medier etter at jeg postet innlegget om den mye diskuterte videoen til Jehovas vitner. Det har kommet inn så utrolig mange fine meldinger, men det er også en del ugress som trenger seg gjennom overflaten. Slike kommentarer gjør ikke noen forskjell på min hverdag, men det får meg til å fundere på hvem personen bak kommentaren er. Det er virkelig mange triste skjebner der ute, det er noe som alltid viser igjen i et kommentarfelt.

  Jeg ble sittende igjen med en del spørsmål etter å ha lest gjennom kommentarene, så jeg setter sammen et innlegg som tar for seg akkurat dette. Tenk at det er voksne mennesker som står bak en del av kommentarene og holdningene....

   

  "homofili er ikke en legning jævla syke møkkamennesker". Så da mener du at det er en sykdom? Da mener du helt klart at jeg er et "møkkamenneske", her hadde det vært spennende å få høre hvorfor du ser på meg på den måten. Jeg håper virkelig at du ikke har egne barn som du viderefører dine verdier til, det hadde vært ufattelig trist.

  "Faktisk finnes det homofile blant Jehovas vitner, men de har av respekt og kjærlighet for sin Gud, valgt å ikke leve et homofilt liv". Seriøst? Mener dere oppriktig at homofile da bør leve et liv uten kjærlighet? Jeg håper for all del at du aldri får homofile barn. 

  En annen ting er at JV tror ikke at menneskene skal til himmelen, men leve her på jorden, under helt andre forhold en det vi erfarer i dag. Bibelen kaller det et paradis(park eller hage) hvor mennesker skal ha evig liv, ingen krig, ei heller kriminalitet, eller sykdom, osv osv...De tror heller ikke på noe helvete, en kjærlig Gud ville selvfølgelig ikke skape noe sånt forferdelig.

  En ting jeg lurer på? Du vil gjerne ha respekt for hvem du er og hva du er, hvorfor driver du da og hetser andre som har et annet syn på ting en deg?

  De hater ikke homofile, men å leve legningen sin ut er ikke godtatt. Si meg, hvem i all verden kan leve et godt liv uten kjærlighet? Skal de homofile da bare sette lokk på sine følelser? Voksne mennesker må få tro på det de vil, men for meg så er det forkastelig når slike budskap kommer frem i en film som er rettet mot barn. Budskapet deres er hetsende for homofile, det burde faktisk ikke vært lovlig å komme ut med slikt. Hva hadde skjedd om jeg hadde laget en slik film om mennesker med en annen hudfarge?

  Hva var denne filmen så skremmende med?

  Vi må respektere hva JV står for !!!!!!

  De hater ikke homofile, men å leve legningen sin ut er ikke godtatt.

  De mener at denne lille tiden vi har på denne jorda er så kort i forhold til evigheten.

  Når alt kommer til alt så er det nok de som virkelig har SANNHETEN . De forandrer ikke på lover å regler, de følger bibelen å dens budskap.

  Kirken derimot forandrer noe hele tiden, dermed sagt så enkelt som at de følger vertfall ikke bibelen !!!

  Helt ærlig, ser du ikke hva som er galt med denne videoen?  Så homofile skal bare overse at de er homofile da?

  Om JV skulle tillate å leve ut sin homofile legning å fikk det godtatt....kan vi ta ett eksempel som at Vil du drikke fra en bøtte med vann som var tilsatt en dråpe saulevann? Nei sier vi .....blir det samme som å tillate utroskap , homofeli etc ....en menighet eller kirke skal være REN !!!! Ser at mange av dere vil til himmelen ???? Hva i alle dager skal dere opp der å gjøre???????? Gud har vell skapt jorden for at vi mennesker skal være på den , vi skal vell ikke likestille oss med Gud å Jesus ???? Nei kjære dere alle negative mennesker som hetser Jv å andre små menigheter...SNU dere heller å fei for deres egen dør....se hva dere er medlemmer av ? MVH ei som ser at JV følger bibelen å ser opp til at de bruker av sin dyrebare fritid på å forkynne fra dør til dør, uten å få ei krone for det

  Så du mener at homofili er skittent? Du sammenligner det oppriktig med "saulevann" og utroskap? Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en god og varm klem, det virker som om du hadde trengt det <3 

  Si meg en ting, hvorfor er det ingen med de meningene som vil uttale seg til media? Jeg skulle ha invitert alle sammen på en kopp kaffe, og noe godt å bite i, så kunne vi hatt en ordentlig samtale. Det er bare så mye koseligere :) 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 09.05.2016, 12:09
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • VEGAN BARBECUE

 • Publisert: 08.05.2016, 21:37
 • Kategori: Outfits
 • Det er få ting som kan måle seg med å kunne gå i shorts og singlet fra morgen til kveld, endelig har sommeren inntatt Oslo! Denne søndagen har vært helt perfekt, måtte denne sommeren bli lang og fin:)

  Vi har hengt ut på Oslo Vegetarfestival hele dagen, for et genialt konsept! Det var veldig mangen som hadde tatt turen ned til festivalen i dag, det er ingen tvil om at denne festivalen er kommet for å bli. Det var så mange dyktige mennesker som laget  så mye forskjellig god mat, det var helt umulig å ikke bli inspirert. Vi fikk handlet med oss en del forskjellige varer hjem, så vi avsluttet dagen med vegan barbecue hos noen venner. Det er så mange forskjellige muligheter når det kommer til vegetar mat, jeg gleder meg til å teste ut de forskjellige tingene.

  Det er ikke bare grillen som ble varm i dag, det har også blitt ganske varmt her inne på bloggen. Etter gårsdagens intervju har det haglet inn med tilbakemeldinger, jeg har over 100 meldinger som jeg ikke har fått svart på enda. Når vi er så heldige og har så nydelig vær så vil jeg ikke bruke hele dagen på å sitte foran en skjerm. Jeg skal sette meg ned og svare på alt i morgen tidlig, det er veldig fint å se at så mange arrangerer seg. Det har også tikket noen usaklige meldinger med hat, noe det ikke er vits å bruke energi på. Slike meldinger går direkte i søppelkurven, så det er ikke vits å bruke energi på å sende inn slikt svada. Dra heller ut i solen og kos dere med gode venner, det vil gi deg så utrolig mye mer :) 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 08.05.2016, 21:37
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • @ GOD KVELD NORGE

 • Publisert: 08.05.2016, 09:46
 • Kategori: Outfits
 • I går ble saken om blogginnlegget mitt sendt på God kveld Norge, hvor Finn Schjøll og jeg ble intervjuet. Jeg syns det er så utrolig bra at denne saken har blitt satt i fokus, det er så viktig at vi sier i fra når det er ting som ikke er som de skal være. For de som ønsker å få det med seg så ligger hele intervjuet ute på TV2 Sumo.

  Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene etter gårsdagens sending, det er så hyggelig at så mange har engasjert seg:)


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 08.05.2016, 09:46
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HOLMENKOLLSTAFETTEN

 • Publisert: 07.05.2016, 09:27
 • Kategori: Outfits
 • Det er ikke ofte vekkerklokken min ringer klokken 08:00 på en lørdag, men i dag er det klart for Holmenkollstafetten her i Oslo. Nå er energilageret fullt opp med bananpannekaker, yoghurt,nøtter og bær, så nå gjenstår det bare å snøre på seg løpeskoene og komme meg til startpunktet. I år skal jeg løpe som ledsager for blindeforbundet, så jeg skal løpe sammen med en som er blind/svaksynt. Vi har vært utrolig heldige med været, så alt ligger til rette for at det skal bli en super dag ute i løypen. Når startskuddet for Holmenkollstafetten går så blir det en folkefest her i Oslo, jeg gleder meg til å få ta del i dette arrangementet!

  Hele løpet blir sendt på TV2 sportskanalen fra klokken 13:30, så da har dere som ikke bor i Oslo også mulighet til å få med dere den store folkefesten. 

  Ønsker dere alle sammen en strålende lørdag, kanskje vi sees ute i løypen? 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 07.05.2016, 09:27
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • THE WEEKEND

 • Publisert: 06.05.2016, 13:41
 • Kategori: Outfits
 • Nyter dere langhelg og fint vær?

  Det er slik det skal være i mai, nå er det tid for parkliv,grilling og utepils! Vi har hatt besøk av svigermor de siste dagene, så på Kristi Himmelfartsdag ble det byvandring i solskinnet. Oslo viser seg fra sin beste side nå om dagen, så det er superkoselig å bare rusle rundt og nyte de fine dagene. Hverdagene går med til jobb, så det er ikke ofte vi er på slike byvandringer. Vigelandsparken var selvfølgelig obligatorisk å vise frem, finere park skal du lete lenge etter! 

  Resten av helgen er det satt opp fullt program, i morgen skal jeg delta i Holmenkollstafetten, og på søndag er det tid for den årlige vegetarfestivalen. Jeg har ikke fått med meg Oslo vegetarfestival før, men jeg har hørt at det er den perfekte plassen for å hente inspirasjon til kjøkkenet. Festivalen byr på en rekke spennende matkurs som jeg har store planer om å få med meg. Jeg er spesielt giret på å få med meg det ene kurset hvor det dreier seg om saftige raw brownies. Mmmm!!!

  Alt ligger til rette for at det skal bli en strålende helg her i Tigerstaden :)  Nyt helgen kjære venner, sørg for at du bruker den til noe som gjør deg godt ! 
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 06.05.2016, 13:41
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • TUSEN TAKK FOR ALLE TILBAKEMELDINGER

 • Publisert: 05.05.2016, 14:54
 • Kategori: Outfits
 • Jeg må bare få si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene som har tikket inn etter gårsdagens innlegg, jeg blir helt satt ut over hvordan folk har engasjert seg rundt denne saken. Det er så fint å se at det ikke bare var jeg som ble uvel av videoen til Jehovas vitner. Etter jobb i går ble nedringt av journalister som ønsket flere uttalelser rundt videoen, det ble så mange tilbakemeldinger at jeg valgte å sette på flymodus i går kveld. Jeg har lest alt av mailer og meldinger, men nå skal jeg sette meg ned og få svart på alt som har tikket inn. Jeg blir oppriktig stolt over hvordan folk har engasjert seg! Det gleder meg veldig at det er så mange fine foreldre som snakker med barna sine om dette temaet, det er noe som samfunnet vokser på. 

  I videoen kommer det tydlig frem at hverken barnet eller læreren har noen fordommer rundt dette temaet, det er moren som kommer med de gale uttalelsene. Jeg mener at det er viktig at vi som bloggere bruker stemmen vår på saker som dette, sosiale medier er et helt fantastisk verktøy for å nå ut til folket! Det har nesten bare kommet positive tilbakemeldinger etter innlegget, men selvfølgelig så har det også tikket inn noen negative. Jeg vil bare få ut en ting til når det kommer til denne saken, jeg sover fremdeles veldig godt på nettene. Jeg er hverken støtt eller såret, jeg blir bare jævlig forbannet over hvordan voksne mennesker skaper fordommer hos barn. Når jeg ser ting som dette så føler jeg at det er en plikt at vi som voksne mennesker setter ned foten og viser at det ikke er greit å gå frem på den måten.

  Hvis det ikke er noen som våger å si i fra så blir det heller ingen forskjell...


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 05.05.2016, 14:54
 • Kategori: Outfits
 • 6 kommentarer
 • HOMOFILE KOMMER IKKE TIL HIMMELEN

 • Publisert: 04.05.2016, 11:34
 • Kategori: Outfits
 • I dag fikk jeg tilsendt denne videoen som er laget av Jehovas vitner, en video som provoserte meg noe jævlig.

  At det i det hele tatt fremdeles eksisterer mennesker som er så langt opp i snyteskaftet trangsynte sjokkerer meg. Jeg har flere homofile venner som er vokst opp i hjem fra denne religionen, venner som har har blitt avvist av sine familier på grunn av sin legning. Denne "fargeglade" tegnefilmen får meg til å få en vond smak i munnen, den er laget på en utrolig kvalmende og støtende måte. Jeg vet det er mange mennesker der ute som sliter med å stå frem med sin legning, denne videoen er bare med på å gjøre det enda vanskeligere. Jeg mener at denne videoen setter hele religionen i et usedvanlig dårlig lys, det er faktisk ikke mulig å forandre sin egen legning.

  Tenk at det fremdeles eksisterer mennesker som mener at homofili ikke kommer gjennom en eventuell himmelport, mener de seriøst at det å elske en av samme kjønn gjør deg til et dårlig menneske? I så fall så har jeg virkelig ingen ønske om å komme inn i dette "paradiset". Det at jeg er homofil gjør meg ikke til et dårlig menneske, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gjør min del for å gjøre en forskjell. Dessverre så spiller det ingen rolle i følge denne videoen, da må jeg nok først gå over til det motsatte kjønn før jeg får innpass gjennom denne deilige himmelporten.

  Tenk at det er voksne mennesker som står bak denne videoen, de burde skamme seg hele gjengen!    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 04.05.2016, 11:34
 • Kategori: Outfits
 • 102 kommentarer
 • GUESS WHO´S BACK

 • Publisert: 04.05.2016, 10:23
 • Kategori: Outfits
 • Det fine været er tilbake, kirsebærtræne står i full blomst, nå er det bare til å nyte godværet!

  Jeg kjenner at energinivået stiger når jeg våkner til slike dager, det gjør så utrolig godt når solen varmer på den vinterbleke huden. Jeg burde egentlig bodd i et land som hadde sommer året rundt, det hadde gjort meg til et mye bedre menneske. Alt blir så mye lettere når været samarbeider med meg, jeg får et helt annet energinivå. 

  Nå som godværet er på plass så skal jeg få maksimalt ut av dagene! 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 04.05.2016, 10:23
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • MEXICAN TUESDAY

 • Publisert: 03.05.2016, 17:09
 • Kategori: Outfits
 • Jo eldre jeg blir, jo mer værsyk blir jeg.

  Jeg blir helt surrete i hodet av det varierende været, kan vi ikke bare få sommeren i gang nå? I dag er det et tungt høstvær som ligger tungt over hele Oslo, det irriterer meg at jeg lar meg påvirke av det som er utenfor vinduet. Jeg måtte gå en lang tur for å få ristet av meg værsyken i dag, resten av dagen skal tilbringes innendørs. I kveld blir det tacosuppe og serier, så satser jeg på at solen kommer tilbake i morgen :) 
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 03.05.2016, 17:09
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • NEW WEEK

 • Publisert: 02.05.2016, 10:39
 • Kategori: Outfits
 • Er dere ikke enige i at mandagen alltid kommer litt for fort på? Denne helgen har vært så utrolig deilig, men jeg skulle så veldig gjerne ønske at den hadde vart en dag lenger. Jeg blir liksom aldri helt klar til mandagen kommer, den kommer alltid litt uventende på.

  Men jeg er kanskje ikke den personen som skal levere inn den største klagen, denne mandagen har jeg nemlig hjemmekontor. Jeg har rigget meg til med nytraktet kaffe og en digg frokost, i dag må jeg få ryddet ordentlig opp i mailboksen. Planleggingen av de siste showene før sommeren må gjøres ferdige i dag, så det er bare til å riste av seg helgemoduset og sette i gang med mandagens gjøremål. 

  Ønsker dere alle en strålende start på uken, håper dere også har hatt en bra weekend!   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 02.05.2016, 10:39
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • VEGAN BURGER

 • Publisert: 01.05.2016, 17:41
 • Kategori: Outfits
 • Dere som følger meg på snapchat (@jonlundemoen) fikk garantert med dere at lørdagskvelden gikk med til å mekke burgere og drikke prosecco. Når jeg først har blitt samboer så må det jo feires!

  For en stund tilbake så jeg at Belinda la ut noen bilder av en vegan burger, så det var den oppskriften jeg prøvde meg på i går. Her snakker vi saftig burger med mye smak, jeg får vann i munnen når jeg tenker tilbake på gårsdagens herremåltid.

  Du trenger følgende:

  1pk Kidney bønner,2pk kikerter,1 godt modnet banan, 1/2 rødløk, 1 fedd hvitløk, 1 gulrot, salt,pepper,chili og gurkemeie.

  La kikertene og Kidney bønnene koke i 20 minutter, finhakk rødløk og hvitløk, og rasp opp gulroten. Mos inn en banan og kna deigen til alt sammen blir fritt for klumper.(bananen sørger for at burgerne holder seg sammen) Tilsett krydder etter eget ønske, jeg laget en spicy variant. Stek burgerne til de får en sprø skorpe på hver side.

  Server dem i et burgerbrød sammen med en sprø salat.

  Jeg prøvde meg på å lage mine egne burgerbrød i går, noe som ikke gikk helt etter boken....Mine burgerbrød ble så harde at jeg kunne slå inn spiker med dem, så jeg måtte fint ta turen ned til Coop for å kjøpe noen som var vesentlig mykere ;)

  Dette er helt klart en burger du burde teste ut! 

   
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 01.05.2016, 17:41
 • Kategori: Outfits
 • 6 kommentarer
 • 01.05.2016

 • Publisert: 01.05.2016, 15:56
 • Kategori: Outfits
 • I dag fikk vi endelig kommet oss til plantasjen, nå skal det pokker meg bli koselig utenfor!

  Det var helt klart ikke bare vi som hadde bestemt oss for å bruke1.mai til å freshe opp på utsiden, folk stod i kø for å handle inn planter og frø. Jeg gleder meg til alt er på plass, da skal jeg tilbringe alle kveldene på utsiden. Den perioden vi går inn gir meg så mye energi, jeg føler jeg har ventet på våren i årevis. Nå begynner alt å spire og gro, denne våren skal nytes maksimalt!

  Planen er å få det veldig fargerikt på utsiden, her snakker vi om mengder med planter, fargerike møbler, og selvfølgelig noen rosa flamingoer i plast. Jeg skulle egentlig ha ønsket at alt stod klart i går, men jeg regner ikke med at det skal ta så alt for mange dagene før ting faller ordentlig på plass.

  Ha en riktig fin søndag der ute, håper helgen har gjort dere godt :) 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 01.05.2016, 15:56
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • SATURDAYS LIKE THIS

 • Publisert: 30.04.2016, 16:35
 • Kategori: Outfits
 • Vi hadde egentlig store planer om å handle planter og freshe opp på utsiden i dag, men når regnet øser ned så er det pokker meg ikke fristende å bevege seg ut av ytterdøren. Så istedenfor så ble det en ordentlig innelørdag med digg brunch,egenpleie og seriemaraton. Det er ikke ofte jeg valser rundt med ansiktsmaske og joggebukse en hel lørdag, men i dag var det det eneste rette. Jeg er sikker på at en slik lørdag er bra for helsen, det er så sykt deilig med slike dager når regnet øser ned på utsiden. 

  I skrivende stund så velter det en deilig duft av gjærbakst ut av stekeovnen, jeg holder på å teste ut en vegansk oppskrift som jeg har fått av en venninne som bor i Los Angeles.Hvis alt blir så bra som jeg håper på så skal jeg poste oppskriften her på bloggen i morgen. Det blir ikke så mye tid til matlaging i ukedagene, så da liker jeg å eksprimentere litt på kjøkkenet når jeg har fri. Dagens prosjekt er veganske burgere og hjemmelagde burgerbrød med quinoa og chiafrø. Burgerbrødene ser ut som mursteiner der de ligger nå, men jeg satser på at de blir litt mer delikate når steketiden har passert. 

  Ønsker dere alle sammen en strålende lørdagskveld, sørg for at dere gjør den fin! 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 30.04.2016, 16:35
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • A NEW CHAPTER

 • Publisert: 29.04.2016, 18:01
 • Kategori: Outfits
 • Endelig helg, denne helgen har jeg sett så utrolig mye frem til!

  I dag har jeg stått på alle fire og skrubbet gulv og vasket vegger, klokken 15:00 hadde jeg overtakelse på leiligheten nede på Skillebekk. Det var en sykt deilig følelse når taxien trillet inn utenfor leiligheten på St.Hanshaugen i ettermiddag, endelig kan jeg sette i gang med et nytt kapittel. Jeg har vært klar over at jeg skal flytte en stund nå, så når jeg først har innstilt meg på det så går tiden så utrolig sakte. Tenk at jeg har blitt samboer igjen, det er en del år siden sist det! Følelsen er helt ubeskrivelig, dette kommer til å ha så utrolig stor påvirkning på hverdagen vår. Det er noe med det å våkne opp med sin kjære hver morgen,nå trenger vi ikke å stresse frem og tilbake noe mer. Vi har en trygg og god base, her er jeg sikker på at vi kommer til å få det fint!

  Leiligheten flyter over av esker og kofferter, men akkurat det velger jeg å overse i kveld. Jeg skal nok få orden på alt i løpet av helgen, nå er jeg bare keen på å finne sofaen og nyte fredagskvelden. Jeg har ikke tenkt å bevege meg en meter i kveld. Jeg fikk til og med levert sushi på døra, selv om restauranten ligger 4 minutters gangavstand fra leiligheten.Champagnen er åpnet, i kveld feirer jeg starten på et nytt kapittel i livet :) 

  Ønsker dere alle sammen en fantastisk fredagskveld, sørg for at den blir fin! 

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 29.04.2016, 18:01
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • ON THE ROAD AGAIN !

 • Publisert: 27.04.2016, 16:00
 • Kategori: Outfits
 • I morgen skal jeg ut på tur igjen, da skal jeg jobbe på lanseringen til Mii Cosmetics på The Well. Jeg har ikke vært på The Well enda, så jeg gleder meg til å se det nye spa-anlegget som jeg har hørt så mye bra om. Mii-teamet fra London kommer også over på lanseringen,så da skal jeg suge til meg masse inspirasjon og tips fra de som står bak merket. Jeg har jobbet en del med denne serien det siste halve året, så det skal bli veldig interessant å få jobbe med de som står bak serien. Leppestiftene og øyeskyggene har blitt en stor favoritt i makeup kofferten min, bedre pigmenter skal du lete lenge etter. Absolute Face Base er også et produkt som har blitt et must i makeup kofferten min, den dekker helt perfekt samtidig som den gir optimalt med fuktighet og glød til huden. Jeg tar med meg kamera på lanseringen, så skal jeg få tatt noen bilder av forskjellige looks som blir vist frem i morgen.

  Det skal bli deilig med en pause fra flyttekaoset mitt, da passer det perfekt med et oppdrag som gir meg faglig påfyll og inspirasjon :)    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 27.04.2016, 16:00
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • MOVING ON

 • Publisert: 26.04.2016, 17:24
 • Kategori: Outfits
 • "Bloggekontoret" avdeling Skillebekk er snart en endt epoke,på fredag skal alt være vasket og ryddet ferdig. Dagene før flytting går alltid så vanvittig fort, pakking er noe som krever alt for mange timer. De siste dagene har jeg stått på hodet i kofferter og esker, helt oppriktig så kan jeg ikke fatte hvordan alle tingene mine har fått plass her. Det er ikke store møbler som er problemet, det er klær,sko og produkter som har hopet seg opp i hver en krok. Jeg har fått luket ut en del fra garderoben, men stylingkoffertene orker jeg ikke å ta tak i nå kjenner jeg. Jeg skal snart over til vestlandet en tur, så får jeg ta med meg noen poser til venninnene mine der. Jeg må lære meg å bli mye mer kritisk på hva jeg drar i hus, det er alltid et rent helvete hver gang jeg skal flytte på meg. Men men, er ordentlig vårrengjøring har da aldri skadet noen!

  Jeg gleder meg veldig til den nye epoken i livet, men samtidig så blir det litt trist å flytte fra det som har vært hjemmet mitt siden august. Jeg kommer til å savne de fine stundene jeg har hatt rundt det hvite spisebordet mitt på Skillebekk, det er ikke få prosjekter som har blitt planlagt rundt det bordet. De rolige gatene er også noe jeg kommer til å savne, Skillebekk har vært en veldig fin plass å bo.

  På fredag flytter jeg videre til St.Hanshaugen, en bydel jeg også tror jeg kommer til å trivest i. Her er det mye mer liv i gatene, det er et bedre utvalg av butikker, men det beste av alt er at det er en enorm takterrasse der. Jeg ser frem til en sommer med "bloggekontor" på takterrassen, det er bare til å krysse fingre og tær for at sommeren blir lang og varm. Men det beste med hele flytteprosessen er at kjæresten og jeg skal bli samboere, det skal bli så ufattelig deilig å slippe stresse med å farte frem og tilbake med en tung bag. Jeg gleder meg til å "bygge" et hjem sammen, denne sommeren kommer til å bli så fin! 

  Så om det ikke er så effektivt med oppdateringer her inne de kommende dagene så vet dere at det er fordi jeg prøver å vinne kampen mot flytteesker og kofferter. Jeg er heldigvis snart i mål, så det er bare til å holde tungen rett i munnen ;) 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 26.04.2016, 17:24
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • VEGGIE BURGER

 • Publisert: 24.04.2016, 20:04
 • Kategori: Outfits
 • Dere vet de gamle tantene som dupper av i sofaen hele tiden, slik har jeg vært i dag. Det har vært full fres hele uken så i dag har jeg hatt tidenes sløveste søndag. Jeg har veltet meg rundt i sofaen mens den ene serien etter den andre har rullet over skjermen. Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde en slik søndag, men i dag har det bar gjort utrolig godt med en hel dag uten noen spesielle gjøremål. Det blir bare sløving i kveld også, vi skal rigge oss til i sofaen med film og middag. Vi har faktisk planer om å se E.T., filmen som alltid vekker opp barndomsminner. 

  Husker dere at jeg dro med meg en haug med vegetarmat hjem fra sverige? Jeg må bare tipse dere om noe digg som passer perfekt til søndagskosen! Jeg har vært frelst i burgerene fra Hälsans kök siden i fjor sommer, de er en perfekt erstatning for den klassiske hamburgeren. Server den med ristede burgerbrød, smeltet ost, salat og en juicy guacamole. Det er en helt magisk kombinasjon, jeg er sikker på at den kurerer det som kureres må på søndager ;)    

  Nyt kvelden ! 

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 24.04.2016, 20:04
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • #GFW

 • Publisert: 23.04.2016, 18:04
 • Kategori: Outfits
 • Tiden flyr alltid så alt for fort når jeg er på Gjøvik! Det er så mye så skjer under denne dagen, så før jeg vet ordet av det så sitter jeg på toget tilbake til Oslo. Gjøvik leverte i år også, det er så gøy å se hvordan de vokser år fra år. Denne gangen var det 60 modeller med på catwalken, det er helt rått at de har satt sammen en så stor gjeng. Jeg har vært fullbooket hele dagen, så det har dessverre ikke blitt tid til å ta så mange bilder som jeg hadde planer om i utgangspunktet. Jeg fikk knipset litt i starten på show nummer to i dag, så noen snapshots ble det :) Det er så gøy at det er så mange mennesker som kommer for å se på showene, det skaper en helt spesiell stemning. En ting er sikkert, når det er noe som skjer på denne siden av landet så drar de fleste for å få det med seg. 

  Tusen takk for denne gang Gjøvik, jeg har nok en gang hatt en veldig fin arbeidsdag hos dere!
  Love J_LU <3 

 • Publisert: 23.04.2016, 18:04
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • GJØVIK FASHION WEEKEND

 • Publisert: 23.04.2016, 07:26
 • Kategori: Outfits
 • God morgen godtfolk!

  De fleste av dere ligger sikkert fremdeles godt sammenkrøllet under dynen, det er jo tross alt lørdag:) Jeg sitter og drikker morgenkaffen på toget til Gjøvik, i dag skal jeg jobbe på Gjøvik Fashion Weekend. Det er så mye sol at jeg må sitte med solbriller for å ikke bli blendet av den sterke morgensolen, alt ligger til rette for at det skal bli en perfekt dag på Gjøvik.

  Det sies at alle som reiser rundt på slike oppdrag som jeg gjør finner et sted som de får et helt spesielt forhold til, Gjøvik har blitt mitt sted. Jeg har det like morsomt hver gang jeg drar på oppdrag her, det har blitt en årlig tradisjon å få med meg Gjøvik Fashion Weekend. I år har de satt sammen et enda større show enn hva de har hatt tidligere, så jeg gleder meg til å se modellene trippe over catwalken senere i dag!

  Kamera  er godt plassert over skulderen, så jeg skal prøve å få knipset mange bilder fra alt som skjer i dag. Dere kan også følge med "live" på Snapchat og Instagram : @jonlundemoen.   

  Nyt lørdagen kjære venner, i dag er den perfekte dagen å finne på noe morsomt!

  Love J_LU <3

 • Publisert: 23.04.2016, 07:26
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • ORGANIZING

 • Publisert: 22.04.2016, 14:29
 • Kategori: Outfits
 • Jeg har plassert rompa mi på en pappeske, kanskje ikke det mest komfortable stedet å innta dagens lunch. Men dagens lunch.....har dere smakt noe så enkelt som knekkebrød med most avokado og chilikrydder? Ahhh, jeg er totalt hekta på det nå for tiden!

  Det nærmer seg flytting, så jeg er i full gang med å pakke ned leiligheten. Jeg forbanner meg over alle de tingene jeg bare "måtte" ha, herregud som det har fullt seg opp her! Flytting må være noe av det kjipeste jeg vet, fra nå av skal jeg ikke dra hva som helst inn i leiligheten. Det er faktisk IKKE nødvendig å ha så ekstremt mange ting, det ender som regel bare opp som rot. Hver gang jeg flytter så ender det opp med at jeg fyller opp utallige sekker med ting jeg ikke har bruk for videre....

  Snart er det på tide med en ny epoke i livet, da skal jeg gjøre alt jeg kan for at det skal bli en epoke med mye mindre "stæsj". Det er litt ironisk at jeg jobber med garderobeplanlegging, kundene mine skulle ha sett hvordan min egen garderobe ser ut.. Jeg har alltid vært en samler, noe som vil si at jeg er alt for glad i å handle inn nye ting. Men jeg tror at jeg endelig kan ha lært nå, jeg har etter mange år innsett at jeg ikke trenger alt det jeg har samlet opp. Det er faktisk litt patetisk å kjøpe inn alt innholdet til en walk in closet før jeg i det hele tatt har en walk in closet! Det er sikkert flere som kjenner til den følelsen som dukker opp når du er på flyttefot? Flytting er egentlig den beste måten å få orden på ting på, jeg blir tvungen til å ta en ordentlig opprydding i alt sammen.

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 22.04.2016, 14:29
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • #STYLING

 • Publisert: 21.04.2016, 21:40
 • Kategori: Outfits
 • Da var jeg ferdig med ukens siste oppdrag, nå er det bare forberedelsene til Gjøvik Fashion Weekend på lørdag som gjenstår. I dag har jeg vært på TV2 huset og jobbet, det er en god stund siden jeg har jobbet der nå. For noen år tilbake så jobbet jeg nesten kun med forskjellige tv-produksjoner, men de siste årene har jeg jobbet mest med shoots og kunder. Det er ingen tvil om at det lønner seg å være allsidig i denne bransjen, for oppdragene varierer hele tiden.

  Det er kanskje det jeg liker best med yrket mitt, variasjonen som gjør at ingen dager blir like. Bakdelen må nok være at det også er en stor variasjon på lønningene, det er veldig vanskelig å vite nøyaktig hva månedslønnen blir fra måned til måned. Jeg har skrevet dette veldig mange ganger i løpet av mine år i bransjen, skal du drive med det jeg driver med så må du være villig til å gjøre det til en livsstil. Er du villig til å gjøre det så har du mange spennende arbeidsdager i vente, men husk på at dette er virkelig ikke en 08-16 jobb. 

  Jeg kunne ikke tenkt meg å bytte til et annet yrke, denne livsstilen er en av de tingene som får meg ut av sengen på morgenen ;)


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 21.04.2016, 21:40
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • UNWRAP AW 2016 PRESSEVISNING

 • Publisert: 20.04.2016, 09:48
 • Kategori: Outfits
 • I går ettermiddag var jeg på visningen "UNWRAP" hos Polhem PR, hvor de hadde satt opp en visning av hva de forskjellige merkene de har har å by på for aw 2016. Jeg elsker at Polhem har valgt å sette opp en ordentlig visning med modeller, da får vi sett hvordan de forskjellige plaggene sitter, samt sett hvordan stoffene beveger seg. Det viser seg at folk setter stor pris på slike visninger, for oppmøtet var veldig bra :) 

  Styling/ Jan Gunnar Svenson.Hår: Doan Tran. Makeup:Ida Hjelmseth & Tina Bach. TEAM Models

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 20.04.2016, 09:48
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • PRESSEUKEN

 • Publisert: 19.04.2016, 19:30
 • Kategori: Outfits
 • Denne uken er det presseuke her i Oslo, nå er det autumn/winter som skal presenteres. Jeg startet dagen med pressefrokost hos Mildh Press for en gjennomgang av alt det nye som blir å finne i butikkhyllene neste sesong. I kjent stil så fant jeg selvfølgelig en del godbiter som burde fått en plass i garderoben min.

  Hele dagen i dag har vært helt booket opp, jeg har fått med meg to visninger, testet ut noen nye hudbehandlinger, og i skrivende stund så sitter jeg hos frisøren med hodet fullt av farge. Jeg har testet ut en behandling med skinpen,en behandling som skal gjøre underverker på huden! Jeg skal komme tilbake med mer informasjon om skinpen behandlingen i morgen, nå må jeg la frisøren få skylle ut fargen her ;)

  Her har dere noen smakebiter fra pressefrokosten hos Mildh press, vi går en veldig bra sesong i vente!


  Love J_LU <3 

 • Publisert: 19.04.2016, 19:30
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • GREEN MONDAY

 • Publisert: 18.04.2016, 09:44
 • Kategori: Outfits
 • God morgen godtfolk!

  Mandagen er den dagen som kanskje er den tyngste dagen for de fleste, det er alltid litt hardt å ta tak i ting etter helgen. Det er veldig fristende å overse vekkerklokken og bli liggende under dynen litt lenger på mandager. Jeg selv kunne egentlig tenkt meg å ta en ekstra søndag etter helgen, så her er det bare til å ta seg selv i nakken :)

  Nå nytter det ikke å legge skylden på det dårlige været lenger, i dag starter opptreningen mot årets løp for meg. Det har blitt for mye kos og for lite trening de siste månedene, nå er det pokker meg på tide å komme i gang igjen! Denne uken skal jeg komme tilbake til de gode rutinene jeg pleier å ha, det er rett og slett på tide med en liten våroppussing på denne kroppen. Jeg føler meg så utrolig mye bedre når jeg spiser riktig og beveger meg regelmessig, energinivået blir noe helt annet da. Jeg har gått turer hver eneste dag, men det blir ikke det samme som intervaller og trappetrening. Den første løpeturen er alltid veldig tung, men etter en uke så tenker jeg at jeg har kommet inn i det igjen. 

  Mine beste råd for å få fart på treningen igjen etter helgen er å starte dagen med en sunn frokost, det gir et lite kick til å få fart på kroppen igjen. Ikke legg ut på de lengste løpeturene i starten, det kan fort ta knekken på mestringsfølelsen din. Finn en passende runde som du mestrer, da er det mye enklere å ta en ny runde i morgen. Sett også gjerne opp en liten treningsplan i kalenderen, da blir det mye enklere å komme tilbake i gode rutiner igjen. Avtal treningsøkter sammen med en venn, da kan dere motivere og pushe hverandre.

  Ønsker dere alle sammen en strålende mandag! 
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 18.04.2016, 09:44
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • GJØVIK FASHION WEEKEND

 • Publisert: 17.04.2016, 20:38
 • Kategori: Outfits
 • //egenreklame

  Har dere hatt en fin helg der ute?

  Jeg har oppholdt meg på sofaen siden i går, så nå kjenner jeg at det skal bli deilig å bli litt produktiv igjen! Neste helg drar jeg for å jobbe på Gjøvik Fashion Weekend,noe som nesten har blitt en årlig tradisjon i april. Jeg har det alltid like hyggelig under Gjøvik Fashion Weekend,det er en av de plassene jeg setter ekstra stor pris på å bli booket til. Det imponerer meg hvordan de stadig bygger seg større og henger med på det som beveger seg der ute. Det er alltid like morsomt å få ta del i denne happeningen!

  Jeg skal dele mine beste stylingtips, og prate litt om vårens trender som blir presentert på moteshowene både i sentrum, og på CC Gjøvik. Det vil også være mulighet for å bestille private timer med meg, både til make-up og personal shopping. Personal shopping er noe som alltid er svært populært på slike dager, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille. Klikk dere inn her for å forhandsbestille timer til førstkommende lørdag. Butikkene begynner å fylles opp med vårens nyheter nå, så da passer det perfekt med en liten oppdatering i garderoben før våren setter i gang for fullt:)

  Men før jeg pakker kofferten og hopper på toget til Gjøvik, venter det en ny uke med styling her i Tigerstaden. Kanskje vi sees på Gjøvik neste helg? 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 17.04.2016, 20:38
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • #SYDEN

 • Publisert: 16.04.2016, 17:09
 • Kategori: Outfits
 • Det ryker ikke akkurat av danseskoene i dag, det ble en av de kveldene. Vi hadde så mye å ta igjen at det ble konsumert litt for mye vin på alt for kort tid. Allerede før midnatt rushet jeg nedover mot Skillebekk med en stor pommes frites under armen. Er ikke det typisk når du først har bestemt deg for å danse hele natten? Men alt i alt så ble det en veldig hyggelig kveld, det var så fint å endelig få sett Magnuss igjen! 

  Siden jeg våknet opp uthvilt og fresh i dag morges til strålende sol, så ble det en utepils på Kongen. Vi har en liten kro her nede hvor det er både palmer og sand, den perfekte plassen for utepils og sydenfølelse! Jeg fikk heldigvis med meg solen før skyene dekket til hele himmelen, så litt følelse av vår ble det. Resten av lørdagen skal tilbringes i sofaen sammen med kjæresten, danseskoene er pakket bort for denne gang. Dette gamle skinnet skal holde seg hjemme i kveld, utelivet blir rett og slett byttet ut med sofa,pledd og film ;)

  Ha en strålende lørdagskveld kjære venner, dans til lyset skrus på! 
  Love J_LU <3

 • Publisert: 16.04.2016, 17:09
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • BOYS NIGHT OUT !

 • Publisert: 15.04.2016, 17:09
 • Kategori: Outfits
 • Endelig fredag! 

  Vinen ligger på kjøl, kveldens antrekk er funnet frem, nå gjenstår det bare at Magnuss skal komme inn til Oslo. Dere som har fulgt meg over flere år husker garantert Magnuss. Vi har funnet på så utrolig mye morsomt opp gjennom årene, herregud som vi har kost oss! Magnuss bor nå i Stockholm, så det har gått alt for lenge siden vi har sett hverandre. Men i dag skal vi endelig drikke vin sammen igjen! Denne uken har egentlig vært litt grå og kjip, så det er denne kvelden som har holdt motet mitt oppe hele uken. Det er svært sjeldent dere finner meg på dansegulvet, men i kveld kommer vi garantert til å slite ut et par sko i løpet av kvelden. Når jeg tenker meg om så tror jeg faktisk at jeg kan legge frem gnagsårplaster allerede. 

  Enkelte venner vet du at du kommer til å ha i livet ditt hele livet, Magnuss er en slik venn. Uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi ser hverandre så er det aldri kleint når vi møtes, det blir alltid morsomt uansett hvor vi befinner oss i verden. Denne fredagskvelden kommer pokker meg til å blir fin :)


   

  Ønsker dere alle sammen en strålende fredagskveld, sørg for at den blir fin! 

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 15.04.2016, 17:09
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • BLACK & WHITE

 • Publisert: 14.04.2016, 19:40
 • Kategori: Outfits
 • Hat/H&M.Jacket/Rock´n blue.Tee/H&M.Jewelery/Bjørg.Shoes/Adidas.Bag/Louis Vuitton. Jeans/Weekday


  Photo by: The Strawberry Brunette

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 14.04.2016, 19:40
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • TEATRO

 • Publisert: 14.04.2016, 12:17
 • Kategori: Outfits
 • I går kveld dro vi på Teatro sammen med noen venner, her serverer de uten tvil den beste pizzaen jeg har smakt her i Oslo. Teatro er et pizzeria som har tatt Oslo med storm, det er alltid masse mennesker her. Menyen er satt sammen av røde, og hvite pizzaer med en spennende topping. Mine favoritter er cheddar & chili, og den med gravet kveite,fennikel og ruccola. Hvit pizza stiller i sin egen klasse, den hvite sausen gir en helt spesiell smak på pizzaen. De lager også en helt fantastisk Italiensk iskrem, så det lønner seg å spare litt plass til dessert ;)

  Dette er en perfekt plass for en sosiale stunder, her får du et spennende utvalg både på tallerken og i glasset. Det er faktisk 50 forskjellige viner på glass her, så her kan du smake på fantastiske viner uten å ruinere deg på dyre flasker. Jeg setter utrolig stor pris på kvelder som dette, god mat og godt selskap er den perfekte oppskriften på en lillelørdag!


  Under restauranten ligger Teatro baren, en fin plass å fortsette kvelden etter et deilig måltid. Baren har et stort utvalg av både vin og øl, så her finner du garantert noe spennende som du ikke har prøvd før. Jeg avsluttet kvelden med en kokosøl, en mørk øl som minnet meg om sommer og strandliv. Baren har også en egen fotoboks, noe som blir obligatorisk å sette seg inn i etter noen cocktails:) Dette innlegget er ikke reklame, jeg vil bare dele denne fine plassen med dere. Jeg elsker når folk satser på nye konsepter, A4 blir så utrolig kjedelig i lengden. Prisen på en pizza ligger i underkant av 200 kroner, så det koster ikke gull og grønne skoger for en kveld i pizzaens ånd :) 


   

  Ønsker dere alle en riktig fin torsdag, nå kjører vi siste innspurt inn mot helgen!

  Love J_LU<3

 • Publisert: 14.04.2016, 12:17
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • DEMI-VEGETARIANER

 • Publisert: 13.04.2016, 15:51
 • Kategori: Outfits
 • Det er mange som lurer på hvorfor jeg spiser egg og meieriprodukter når jeg ikke spiser kjøtt, så jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan et demi-vegetariansk kosthold fungerer.

  2016 har virkelig vært et vegansk år,det er en stor del av befolkningen vår som har gått over til et vegansk kosthold. Jeg har ikke kastet meg på den veganske-bølgen, men jeg gikk inn i det nye året som en demi-vegetarianer. En demi-vegetarianer lever på en vegetariansk diett, men dietten kan også inneholde egg,meieriprodukter og fisk. Jeg har rett og slett valgt bort kjøtt, noe som føles mye bedre for min kropp. Kostholdet mitt er nesten helt likt som det var før,kjøttet har bare blitt erstattet med vegetarianske alternativer. De fleste spiser alt for mye kjøtt, så det er ingen som hadde hatt vondt av å ha en kjøttfri dag i uken. Denne livsstilen har også fått meg til å bli mer kreativ på kjøkkenet, jeg har blitt mye flinkere til å eksprimentere med forskjellige smaker. Det er også mulig å kjøpe en rekke vegetarianske alternativer i frysedisken på butikken, her finner du både vegetariansk kjøttdeig,burgere,falafel,fileter+++. Dette er helt genialt om du ikke har tid til å lage alt fra bunn av. De fleste stapper i seg en god del blandingsprodukter i løpet av en uke, produkter som ikke gir så mye til kroppen.

   Jeg er ikke klar for et vegansk kosthold, demi-vegetariansk er noe som passer mye bedre for meg. Dette kostholdet gjør noe med kroppen min, det føles veldig bra. Det er så utrolig mye spennende mat som ikke inneholder kjøtt, jeg har samlet en en hel haug av oppskrifter som jeg skal teste ut. Alle har godt av å få i seg frukt og grønt, så da er det genialt med slike oppskrifter! 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 13.04.2016, 15:51
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • OUTFIT

 • Publisert: 12.04.2016, 21:09
 • Kategori: Outfits
 • Caps/H&M.Tee/Carlings.Jacket/G-star.Jeans/Cheap monday.Sunglasses/Ray Ban.Shoes/Adidas.Watch/Vintage.


  Photo: The Strawberry Brunette

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 12.04.2016, 21:09
 • Kategori: Outfits
 • 11 kommentarer
 • TODAY IS A GOOD DAY TO BE GAY!

 • Publisert: 11.04.2016, 21:47
 • Kategori: Outfits
 • Størst av alt er kjærligheten <3 

  Gratulerer til alle brødre og søstre der ute, dette er virkelig en historisk dag! I dag sa kirken ja til at homofile skal få gifte seg i kirken, jeg vet at dette kommer til å bety mye for mange mennesker der ute. Kjærlighet handler om to mennesker som har valgt å leve livet sammen, det handler om to mennesker som elsker hverandre, kjærligheten er til for å feires! 

  Jeg kjenner at jeg er stolt over at dette valget har blitt tatt, det viser at ting beveger seg i riktig retning <3    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 11.04.2016, 21:47
 • Kategori: Outfits
 • 9 kommentarer
 • VEGGIS PØLSER

 • Publisert: 10.04.2016, 17:44
 • Kategori: Outfits
 • I dag har vi fått en forsmak på sommeren her i Oslo, herregud så deilig der er med slike solfylte dager! Det fine været fikk meg til å crave på grillmat, så i dag ble det soyapølser til middag. Soyapølser er et helt genialt alternativ til de vanlige kjøttpølsene, kjør på med masse fresht tilbehør som salat,agurk,løk og paprika. Pølser og sol får frem gode minner fra parklivet her i Oslo. Tenk at det snart er tid for grilling og prosecco i parken igjen, det skal bli så sykt digg!

  Resten av søndagen skal jeg bruke på å få ordnet opp i siste rest her hjemme,jeg har visning her i morgen så da må alt være på stell. Det er mange som er interessert, så jeg regner egentlig med at alt blir avgjort i morgen. Jeg skulle egentlig ikke flytte før i høst, men nå har det hele ble fremskyndet til 1.mai. Det er egentlig en perfekt måned å flytte på, så får jeg kommet ordentlig på plass til sommeren setter i gang. Jeg har bare bodd her siden september, men i følge alle tingene som har samlet seg opp her så skulle en tro at jeg hadde bodd her i årevis. Det beste med å flytte er at jeg får tatt meg en ordentlig opprydding i alt jeg har, det er stor fare for at det blir et lite bakgårdssalg før jeg flytter videre....   

  Ha en strålende søndag videre, sørg for at avslutningen på helgen blir fin!

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 10.04.2016, 17:44
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • COACHELLA

 • Publisert: 09.04.2016, 14:50
 • Kategori: Outfits
 • Har dere fått med dere H&M loves Coachella kolleksjonen? Den vekket opp festival-følelsen i meg, jeg vil ta på meg freshe klær og danse rundt med en iskald halvliter i hånden.Jeg har aldri opplevd Coachella, men en sommer skal jeg få med meg den berømte festivalen! Jeg er sikker på at det er en fantastisk plass å dra sammen med vennegjengen, ikke minst for å se på den fantastiske festivalmoten som det florerer av der. Åhhh, jeg lengter virkelig etter sommeren nå, måtte de neste månedene gå sykt fort. Jeg lengter etter utepils,piknik i parken,solbriller og shorts!

     Bilder fra H&M.com/festivalsherpa.com

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 09.04.2016, 14:50
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • FRIDAY FEELING

 • Publisert: 08.04.2016, 11:33
 • Kategori: Outfits
 • Da var det helg igjen, i fast tradisjon så tyvstartet jeg den i går.

  Jeg hadde planer om å lage et innlegg om shooten jeg gjorde med blindeforbundet i går, men det ble heller en date med kjæresten i går kveld. Bloggen ble byttet ut med middag og vin, så vi ble sittende å skravle til langt på kveld. Slike kvelder er så utrolig koselig, jeg elsker når vi setter oss ned og planlegger forskjellige ting som vi skal gjøre i fremover. Noe av det fineste med å ha kjæreste er rett og slett det å kunne planlegge ting sammen. I går satt vi opp reiseplanen for hele sommeren og høsten, vi er begge to avhengig av å reise og oppleve nye ting. Reising er det sterkeste virkemiddelet for kreativiteten.

  Jeg har hjemmekontor i hele formiddag, så jeg har fremdeles ikke kommet meg på badet. Mailen er åpnet, men jeg har enda ikke fått tatt tak i den... Det er så deilig med en myk start helgen, jeg sitter bare og ser på blomstene jeg fikk av kjæresten i går, mens jeg heller i meg min 5 kaffekopp. Fredagsfølelsen er den beste følelsen i uka!

  Er det en ting jeg har lært meg i løpet av mine år som freelancer så er det å nyte fridagene, når det først blir travelt så blir det alltid veldig travelt. Det er alltid slik at alt skjer på en gang, så da blir det ikke mange dager som dette. Sesongen min starter snart for fullt, så da flytter jeg snart inn i koffert igjen. Om to uker starter vår/sommer runden, først ut er det årlige showet på Gjøvik. Det har blitt en årlig tradisjon med kjøpesenter show på Gjøvik, så det er gøy at alt starter der i år. Videre så har jeg flere foredrag, eventer og kjøpesenter show som fortsetter frem mot sommeren. Jeg har også blitt booket til flere festivaler denne sommeren, så det er mye spennende i vente denne sesongen. I ettermiddag skal jeg i møte angående en jury jeg skal sitte i neste måned, jeg føler meg heldig som får ta del i så mye morsomt! Jeg elsker å reise rundt og møte så mange forskjellige mennesker, det er det som gjør jobben min så spennende! Jeg har fremdeles noen datoer ledige, så om det er noen som ønsker å booke kurs,eventer, foredrag o.s.v. så kan forespørsler sendes til jon@stonefashion.no.


   

  Det er flere av dere som har fått med seg statusen om at jeg skal leie ut og flytte videre. Jeg skal ikke flytte fra Oslo, men dette har kun vært et midlertidig bosted. Nå er det på tide å flytte videre, så neste uke skal jeg få satt opp visninger. Det har vært en ekstremt stor pågang på facebook, så det er ingen tvil om at folk er på jakt etter bosteder her i Oslo. Jeg skal selv flytte videre til en annen bydel, men det skal jeg komme tilbake til senere;)    

  Ønsker dere alle samme en strålende fredag, måtte helgen bli magisk! 

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 08.04.2016, 11:33
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • CHIAPUDDING

 • Publisert: 06.04.2016, 11:05
 • Kategori: Outfits
 • I dag laget jeg en frokost som jeg ikke har spist på veldig lenge, chia pudding med kirsebær yoghurt, kiwi og kokosflak. En frokost som smaker godt og gir masse energi som varer lenge! Chiapudding kan lages på utallige måter, sett sammen den blandingen som pirrer dine smaksløker. Jeg elsker kokos, så jeg lager alltid selve puddingen på kokosmelk.

  Chiafrø har et høyt innhold av essensielle fettsyrer,proteiner,antioksidanter,vitaminer og mineraler.De er helt geniale å bruke om du ønsker å tilsette maten fiber,omega3 og kalsium. Selve frøene er nesten smakløse, så jeg pleier alltid å blande de med ting som gir smak.

  Chiapudidng;

  Bland sammen 4 ss chiafrø. og 3 dl kokosmelk. La blandingen stå og svelle i kjøleskapet natten over. Strø over en oppkuttet kiwi, før du legger over et lag med kirsebær yoghurt. Topp hele puddingen med sprø kokosflak før servering.

  En energibombe som gir en perfekt start på dagen! 
  Love J_LU <3 

 • Publisert: 06.04.2016, 11:05
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • LET´S TALK ABOUT SEX

 • Publisert: 05.04.2016, 20:59
 • Kategori: Outfits
 • //Sponset  penisring 

  Dere som følger meg på snapchat (@jonlundemoen) fikk garantert med dere en gul dildo som vibrerte rundt på bordet tidligere i dag. Jeg har vært på et event med Belladot, hvor vi fikk en presentasjon av en ny sprudlende serie med sexleketøy. Bobler i glasset, ost,kjeks og sexleketøy, det er morsomt på en tirsdag det!

  Vi fikk et veldig bra foredrag av sexolog Sylvia Lidén Nordlund, hun guidet oss gjennom alle de forskjellige produktene. Det pleier å dreie seg om mote og sminke på slike eventer til vanlig, så det var veldig morsomt å samles for å ta en titt på hva som er trendy innenfor sexleketøy. Oppmøtet var veldig bra, dette er uten tvil noe som folk et nysgjerrige på. Jeg er sikker på at de fleste mennesker har en eller annen form av sexleketøy hjemme, så hvorfor skal det være flaut å snakke om slike ting? Jeg ble helt imponert over alle de freshe fargene og fasongene, her er det virkelig noe til en hver smak. Det var vibratorer på størrelse med en leppestift, vibratorer med en ekstra tupp for nytelse, og vibratorer med så mye kraft at det ristet i champagneglassene. Alle satt som små skolelys under demonstrasjonen, dette var helt klart noe folk ville lære mer om!

  Alle de forskjellige leketøyene har forskjellige navn, jeg fikk med meg en goodiebag som inneholdt en vibrerende penisring som heter "Bertil". Produktene har vunnet 2 priser for designet sitt i Sverige, de kommer i noen veldig fine bokser. Dropp blomster og vin neste gang du skal i vinklubb, gi heller et sexleketøy i vertinnegave. 

  Hva er deres tanker om sexleketøy? Snakker dere med vennen deres om slike ting, eller er det fremdeles tabubelagt? Sex er en veldig naturlig ting av livet, så det er noe vi ikke bør være redde for å prate om :)  

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 05.04.2016, 20:59
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • SHOOTING WITH AYLAR

 • Publisert: 04.04.2016, 21:37
 • Kategori: Outfits
 • God kveld godtfolk,her har dere noen smakebiter fra dagens shoot med Aylar. Snakk om dream team, vi har hatt en utrolig fin dag på shoot!  Det er en fryd å jobbe når settet fungerer så bra som det gjorde i dag, alle leverte helt rått. Jeg skal poste bilder når sluttresultatet blir lansert, i mellomtiden kan dere få se noen smakebiter fra dagen.

  Det blir en tidlig kveld her i dag, i morgen skal jeg organisere alt til den neste shooten jeg har denne uken. Slike uker som dette er gull, det står radet opp med morsomme oppdrag hele uken:) 
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 04.04.2016, 21:37
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • BACK TO WORK

 • Publisert: 04.04.2016, 07:49
 • Kategori: Outfits
 • God morgen der ute, håper mandagen er snill med dere ;) 

  Uken min kicker i gang med en reklamefilm hvor jeg skal gjøre make-up og klær. Når uken starter med slike oppdrag som dette, er det ingen problem å komme seg ut av sengen når vekkerklokken ringer. Min kjære skal gjøre hår i reklamefilmen, noe som alltid er stor stas! Jeg er veldig glad for at vi jobber i samme bransje, da har vi mulighet for å samarbeide på prosjekter som dette. Alt er mye enklere når vi er to personer som står sammen, vi storkoser oss med alt det kreative arbeidet rundt slike prosjekter.


   

  Jeg har med meg kamera på jobb i dag, så vi får se om vi kanskje får tatt noen smakebiter på det prosjektet vi jobber med.

  Lykke til med mandagen kjære venner, ikke la den bli blå ;) 

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 04.04.2016, 07:49
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • VEGGIS

 • Publisert: 03.04.2016, 19:33
 • Kategori: Outfits
 • Da er jeg tilbake i Oslo igjen etter en veldig fin helg i Sverige, den helgen gjorde virkelig godt på kroppen. Det er så deilig å dra til steder som er helt rolige, det gjør at jeg får en helt annen ro i kroppen. Det har tikket inn med oppdrag hele helgen, så det er bra at jeg har fått slappet godt av før uken setter i gang. Denne uken blir det både filminnspilling, photoshoot og eventer, dagene kommer bare til å fly av sted! 

  Før vi satt oss på toget tilbake til Oslo så ble det selvfølgelig en obligatorisk "svenskehandel", Pradaen min ble fullt opp med en haug av vegetarmat. Jeg har vært vegetarianer siden januar, så jeg har brukt en liten formue på forskjellige produkter her i Oslo. I Sverige koster slike produkter 1/3 av prisen, så da var det bare til å hamstre med seg tilbake til Oslo! Vi spiser både pølser,kjøttdeig og burgere, men ingen av delene inneholder kjøtt. De vegetarianske produktene sparer meg for utrolig mye arbeid på kjøkkenet, det er en del arbeid med å lage alt fra bunn av. Produktene er krydret og tilberedt på en metode som gjør at de minner om de orginale kjøttproduktene som de fleste er vokst opp med. God mat som både smaker godt, og som er bra for miljøet vårt!  Nå er middagen reddet for minst en måned fremover, så da trenger jeg ikke å stresse rundt på butikker etter jobb.

  Det er så sykt mye hyggeligere å dra på shopping i Sverige, utvalget er mye mer spennende der. Jeg handlet også med meg forskjellige typer kvarg, oster, og selvfølgelig litt påfyll til barskapet. Jeg forstår veldig godt hvorfor folk kjører til Sverige på storhandel, det er en god del penger å spare på en slik tur. Det er også et helt annet utvalg, det passer perfekt for meg som blir så fort matlei. Nye produkter er med på å få opp kreativiteten på kjøkkenet! Jeg skal teste ut en del nye ting nå, så da skal jeg dele noen digge vegetariske oppskrifter med dere her inne på bloggen.    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 03.04.2016, 19:33
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • SKÄRGÅRDS IDYLL

 • Publisert: 02.04.2016, 15:17
 • Kategori: Outfits
 • Møtet med svigers ble veldig bra, det er så hyggelig her i skärgården i Kristinehamn! 

  Vi bor i gjestehuset som ligger i hagen nedenfor huset, på utsiden kan vi se både ender,ekorn og hjort som lusker rundt blandt trærne. Jeg storkoser meg i de vakre omgivelsene, mer idyllisk sted skal du lete lenge etter. Dette må være det perfekte stedet å dra til på sommeren, jeg har allerede krysset ut en uke i kalenderen min. Jeg har alltid vært veldig glad i Sverige, så på sikt så kan jeg tenke meg å kjøpe en hytte her. Det er kun 2,5 time med tog fra Oslo til Kristinehamn, så det er ikke lange turen å reise.

  Dette ble jo bare en liten snartur, men jeg har allikevel fått sett en god del. Vi har vært ute og spist, vært på utstilling og loppemarkeder. Jeg blir helt sjokkert over prisene her, noe som selvfølgelig fører til at vi skal legge inn den obligatoriske svenskehandelen før vi drar hjem i morgen. Fryseren skal fylles opp med vegetarmat og vinskapet skal fylles opp! Tenk at vi betaler 12 kroner for en flaske øl her, i Norge betaler vi 22 kroner for en cola zero...

  Vi høres når jeg er tilbake i Oslo, det er så deilig å være offline og bare slappe av her ute.

  Ønsker dere alle sammen en strålende weekend :) 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 02.04.2016, 15:17
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HELLO SWEDEN!

 • Publisert: 01.04.2016, 09:32
 • Kategori: Outfits
 • Det ble ingen bilder av dronningene i RuPauls Drag Race i går, så jeg bruker et bilde fra når jeg møtte Willam Belli i Bergen sist sommer. Hva skal jeg si, gårsdagen ble tidenes hektiske torsdag. Jeg gikk i den fella som jeg så mange ganger har sagt at jeg ikke skal gå i igjen.... Jeg løp rundt og plukket styling helt frem til vi skulle på vorspielet, noe som resulterte i at jeg hadde veldig lite tid før showstart. Når jeg har liten tid har jeg en tendens til å drikke veldig fort, det er nok derfor jeg våknet opp med halve dynetrekket under overleppa, og en kraftig skallebank i dag morges. Det var sykt morsomt i går, men ikke like morsomt i dag. Jeg hopper snart på toget til Sverige for å møte svigers for første gang, jeg er så utrolig stolt over at de får se meg fra min beste side når jeg møter dem for første gang...

  Men men, jeg kvikner sikkert til på veien! 

  Det var sykt mange mennesker som hadde tatt turen på RuPauls Drag Race i går, de hadde rett og slett solgt alt for mange billetter. Vi var dessverre noen av de siste som slapp inn, det vil si at vi måtte stå på tå for å få et lite glimt av dronningene som var på besøk i Norge. Jeg tror ikke arrangørene var klar over hvor stort dette showet er her i landet, de burde ha booket et mye større lokale. Folk har vært helt desperate etter å få tak i billetter! Selv om vi ikke fikk med oss hele showet så ble det en veldig vellykket kveld. Når den fineste gjengen er samlet så blir det alltid suksess.

  Jeg må kaste meg rundt og komme meg ned til togstasjonen nå, men vi oppdateres når jeg har kommet meg over grensen til Sverige. Jeg kjenner at jeg er så utrolig stolt over meg selv i dag, satser på at en pakke tyggis og clear eyes vil skjule alle spor for svigers!   Foto: Regnbuedagene 2015 

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 01.04.2016, 09:32
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • STYLING THURSDAY

 • Publisert: 31.03.2016, 08:37
 • Kategori: Outfits
 • God morgen kjære venner!

  I dag er det siste innspurt før avreise i morgen tidlig, jeg skal ut og plukke styling til en reklamefilm jeg skal gjøre på mandag. Jeg er ikke tilbake i Norge igjen før på søndags kveld, så alt må være på plass før jeg reiser i morgen tidlig. Make-up kofferten står allerede klar, så nå dreier det seg bare om å finne de perfekte antrekkene til innspillingen. Det er en god stund siden jeg har har gjort styling og make-up på en reklamefilm nå, så det skal bli gøy å få ta del i noe slik igjen. Kjæresten min skal gjøre hår på innspillingen, det er alltid ekstra gøy når vi begge to blir booket inn på samme innspilling! 

  Det er helt knallblå himmel og strålende sol i Oslo i dag, så det er det perfekte været for å løpe rundt og plukke styling. Jeg tar med meg kamera, så jeg skal se om jeg får tid til å poste noen bilder før jeg drar på show i kveld. Pressebyråene bogner over av klær fra den nye sesongen, så det er en veldig fin måte å få oppdatert seg på det som snart kommer i butikkhyllene. 

  Ha en strålende torsdag godtfolk, gjør den fin! 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 31.03.2016, 08:37
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • AU JOUR LE JOUR

 • Publisert: 30.03.2016, 15:40
 • Kategori: Outfits
 • Au Jour Le Jour er kjent for sine kreative og fargerike print, noe som virkelig fenger meg. Etter en vinter i sorte plagg så lengter jeg etter friske farger og lettere plagg, da er det så sykt gøy med slike kolleksjoner. Jeg har egentlig en ganske leken og fargerik stil, men på vinterhalvåret så feides den dessverre betraktelig ned. Jeg gleder meg til solen titter frem og gir en fin glød til kroppen,da kan jeg endelig boltre meg i farger igjen!  Det henger en genser med leppeprint i garderoben min fra før, men denne sesongen må jeg få tak i en av godbitene fra kolleksjonen til Au Jour Le Jour! 

  Photo:Louisaviaroma.com


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 30.03.2016, 15:40
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • RUPAUL´S DRAG RACE

 • Publisert: 29.03.2016, 21:06
 • Kategori: Outfits
 • Er det flere som har gått rundt med hodet under armen i dag? Hverdagen treffer alltid like hardt når ferien er over, det slår aldri feil! Jeg hadde store planer om å komme meg ut på en lang tur i dag, men det triste været satt en stopper for det. Jeg dro ned i min egen leilighet for å ha litt effektiv kontortid, men det eneste jeg har fått til i løpet av denne dagen er å sette på en maskin med klær. Det er rart hvordan hverdagen treffer så hardt, samtlige jeg har snakket med i dag har følt det på den samme måten. Det blir en tidlig kveld i dag, så satser jeg på at energien er på plass igjen i morgen :)

  Denne uken har egentlig en del fristelser å by på, en av de største snakkisene denne uken er helt klart RuPaul´s Drag Race på torsdag.  Jeg har sett alle sesongene av det amerikanske realityshowet, det er et av de største og mest banebrytende kulturelle fenomenet de siste årene. RuPaul er verdens mest berømte dragqueen, showene hans blir utsolgt verden rundt. Når showet først kommer til Norge så er det en selvfølge å få med seg dette! RuPaul´s Drag Race er så populært,og etterspørselen så enorm,at noen av deltakerene nå reiser på turné. Michelle Visage er med som programleder når showet settes opp på sentrum Scene den 31.mars, alle billettene er allerede revet bort. Jeg gleder meg til paljetthelvete braker løs på torsdag, dette kommer uten tvil til å bli en uforglemmelig helaften! Dette handler om så mye mer enn utkledning, dette er levende kunst. 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 29.03.2016, 21:06
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HOME SWEET HOME

 • Publisert: 28.03.2016, 17:04
 • Kategori: Outfits
 • Det er alltid deilig å være på tur, men det er pokker meg deilig å komme hjem igjen også :)

  Når vi kom tilbake til Oslo i går kveld så ble det en liten vinkveld i nabolaget, vi følte at påskeferien fortjente en liten avsluttning her i tigerstaden også. Jeg har daffet rundt i slitte joggebukser i hele dag, vaskemakinen har duret på siden jeg våknet, det er den store ryddedagen her i dag. Alt skal organiseres etter ferien, jeg har jo ikke vært i leiligheten min på 3 uker. Det føles godt å være tilbake på "bloggekontoret" mitt igjen, det føles alltid deilig å få organisert ting, og ikke minst kjenne duften av grønnsåpe og nyvaskede klær.  Plantene mine var mer dehydrert enn hva jeg var etter ferien, så jeg tror de satt stor pris på at jeg endelig var tilbake på Skillebekk igjen. Det er alltid en god følelse når jeg har alle tingene mine rundt meg igjen, nå er alt klart til hverdagen setter i gang igjen.

  Håper dere også har kost dere masse i ferien, skapt nye minner og morsomme historier! 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 28.03.2016, 17:04
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • NEXT STOP

 • Publisert: 27.03.2016, 15:14
 • Kategori: Outfits
 • Jeg er ikke helt fornøyd med at ferien er over allerede, vi har hatt det så fint her i Haugesund!

  Denne uken har gjort så godt for kropp og sjel, vi har virkelig storkost oss her på vestlandet. I går var vi ute og spiste på India Gate sammen med gode venner, en restaurant jeg helt klart skal tilbake til. Deilig mat og fantastisk service!

  I kveld drar vi tilbake til Oslo for noen dager,før vi drar videre til Sverige neste helg. Vi kunne egentlig ha tenkt oss å blitt her en uke til, det har vært så deilig og avslappende her. Det er ingen hemmelighet at det er mye stress i våre hverdager, så da er det så sykt deilig å ha en uke som det vi har hatt nå.

  Tusen takk til alle som har vært med på å skape gode minner, vi sees snart igjen <3 
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 27.03.2016, 15:14
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • KARMØY

 • Publisert: 26.03.2016, 19:29
 • Kategori: Outfits
 • Søndagsfølelse på en lørdag, det er et sikkert ferietegn det!

  Gårsdagens "rolige" vinkveld førte til frekke bevegelser på dansegulvet, det ble rett og slett en god gammeldags helaften. Når vi først er samlet så spares det ikke på kruttet, herregud som jeg har ledd i dag:) 

  Etter lunsj  kjørte vi ut til Karmøy for å vise frem både Åkrasanden og Skudeneshavn til Pontus, vi må jo få vist frem det vi har når vi først er på denne siden av landet. Det er så mange fine steder her, men når sommeren kommer så kommer alt så mye bedre frem.Jeg gleder meg til å komme tilbake når alle festivalene setter i gang, de er allerede krysset av i kalenderen.Vi har storkost oss så mye denne uken,det er trist at den snart er over. I morgen kveld tar vi flyet tilbake til Oslo, så da er ferien over for denne gang. Herregud som vi har kost oss, tusen takk for mange fine dager!

  Hele uken avsluttes med middag på indre kai, så får vi se om vi får pakket koffertene og komt oss av sted i morgen...

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 26.03.2016, 19:29
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HAUGESUND

 • Publisert: 25.03.2016, 18:49
 • Kategori: Outfits
 • Helg,sol og blå himmel, kan det bli bedre?

  Haugesund har vist seg fra sin beste side i dag og vi er klar for siste innspurt her i Haugesund. I kveld er vi invitert opp til broren og svigerinnen min, med andre ord så blir det en kveld med vin og hygge. Nyt helgen kjære venner, gjør den fin!

  Sunglasses/Ray Ban. Blazer/Riccovero.Shirt/Weekday.Jeans/Cheap Monday.Shoes/Adidas.Scarf/Gucci.Clutch/Louis Vuitton.Watch/Komono  Love J_LU <3 

 • Publisert: 25.03.2016, 18:49
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • EASTER MORNINGS

 • Publisert: 25.03.2016, 12:23
 • Kategori: Outfits
 • Ingen vekkerklokke, ingen forpliktelser, frokoster uten stress, store kaffekopper, herregud så deilig det er med ferie! Bypåske her i Haugesund var så sykt riktig, jeg kjenner at både kroppen og hodet har hatt godt av en liten pause fra hverdagen. Uken har gått så alt for fort. Nå er det bare helgen igjen, så drar vi tilbake til hverdagen i Oslo. Denne ferien har vi virkelig ikke orket å stresse med en eneste ting, vi har koblet helt ut og tatt ting som de kommer dag for dag. Ferie er alltid en god ide!

  Håper dere også nyter ferien fullt ut og koser dere med venner og familie :)   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 25.03.2016, 12:23
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • BACK ON TRACK !

 • Publisert: 24.03.2016, 16:27
 • Kategori: Outfits
 • I dag hadde vi gledet oss til å dra inn til Nedstrand i klatreparken, men regnet satt en stopper for alt i dag morges. Det å klatre 40 meter over bakken er ganske skummelt i seg selv, så vi orket ikke tanken på at alt skulle være glatt i tillegg. 

  Vi tok heller turen over til Haugesund Aerobic og treningssenter for å få svettet litt, jeg har jo satt meg et mål om å bruke påsken til å komme ordentlig i gang med treningen igjen. Det er pokker meg ikke lett å komme inn i rutinene igjen etter noen måneder med treningsfri, her er det bare til å bite tennene sammen og holde fokus. Alt er blir så mye lettere når jeg har vært i gang noen uker, treningen må bare bli en fast rutine. Jeg elsker egentlig å trene, men det er alltid like hardt å komme i gang igjen etter en lengre pause. 

  Et av mine forbilder når det kommer til trening er uten tvil Heidi som vart min PT i Haugesund, hun har en veldig fin balanse i hverdagen. På bloggen hennes kan du se hvordan hun kombinerer trening og påskekos på fjellet, mer ernergisk og sporty dame skal du lete lenge etter!

  Siden Heidi har dratt på fjellet med familien så måtte jeg ta tak i den gamle treningsplanen min på egenhånd. Jeg har ikke trent med Heidi siden jeg flyttet over til Oslo, men treningsplanen hun satt opp til meg har jeg heldigvis lagret i hodet.  Jeg har kjørt den økten to ganger denne uken, så jeg kan love dere at jeg har blitt påminnet om at det er på tide å bli litt sterkere i kroppen igjen. Det føles som om armene mine har forlenget seg, hver eneste muskel i kroppen minner meg på at det er tid for å komme tilbake til gamle rutiner! Jeg går rundt støl som pokker, men nå er jeg endelig i gang :) 
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 24.03.2016, 16:27
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • WELCOME TO THE VIKING VILLAGE

 • Publisert: 23.03.2016, 20:41
 • Kategori: Outfits
 • Haugalandet har helt klart vist seg fra sin beste side i dag, strålende sol og blå himmel fra morgen til kveld. Det var faktisk så bra vær at vi gikk helt fra Haugesund til Karmøy for å dra ut på vikinggården. Jeg er utrolig stolt over å komme fra Avaldsnes, det er ikke mange steder som har en slik historie å by på.Er dere på tur i nærområdet så må dere sette av tid til å dra ut til Bukkøy for å se på vikinggården. Jeg elsker å kjenne den friske duften fra havet, det vekker mange gode minner. Det er en perfekt "søndagstur", her får du både historie og vakker natur.  Langhuset på Avaldsnes stod klart i 1997, det er en rekonstruksjon av et langhus som ble funnet i Rogaland. Huset er fra ca 950 år e.Kr, og det er i hovedsak bygget av furu og eik. Langhuset er 24 meter langt, taket er satt sammen av ca 100.000 håndhuggde takspon.

  Pakk med deg en god nistepakke og en termos med kaffe i ryggsekken, det er perfekt med en liten piknik når du kommer frem til gården. Det er også en veldig fin plass nede på bryggen, her kan du sole deg mens du nyter utsikten utover havet. 

  Jomfru Marias Synål:

  "Jomfru Marias Synål" er bautasteinen som står opp mot veggen på Avaldsnes kirke, det er 9,2 cm mellom bautasteinen og kirken. Bautasteinen er 7,2 meter høy, sagaen sier at det blir dommedag når bautasteinen treffer kirkeveggen. 

  Pakk også med deg noen brødbiter så kan du mate svane paret som holder til i området. De pleier å sirkulere rundt på jakt etter godbiter, så du får garantert øye på de. Svaner må være en av de skapningene som fascinerer meg mest, tenk at et par holder sammen helt til døden skiller dem. Vi kunne sikkert ha godt av å lære et par ting av de vakre skapningene som danser rundt i vannoverflaten.

   

   


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 23.03.2016, 20:41
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • GLOW

 • Publisert: 23.03.2016, 11:18
 • Kategori: Outfits
 • //Samarbeid med Haugesund Hudpleieklinikk 

  En ting vi make-up artister har mye fokus på er glød, alle vil ha en hud som stråler. De siste årene har jeg sverget til produktene fra Dr.med.Christine Schrammek, en serie jeg bruker både på meg selv og på kunder. Forrige gang skrev jeg om Hydra Maximum, en linje som booster opp huden og gir den rikelig med fukt. I dag skal jeg rette fokuset over på mine favoritter når det kommer til glød. Det er mange som velger å ha en sminkefri påske, da er produktene under her helt geniale!

  Blemish Balm:

  Blemish Balm skal påføres over solkremen, den inneholder et fysisk filter som sikrer huden ytterligere mot de negative strålene fra sola. Den jevner ut huden helt naturlig og gir en helt fantastisk glød! Dette produktet er jeg helt avhengig av, det bruker jeg året rundt. Det er mange som bruker Blemish Balm istedenfor vanlig foundation, det er en bestseler hos både kvinner og menn. Om du er så uheldig å bli brent i sola, så kan du smøre huden hyppig med Blemish Balm for en raskere helingstid. Et stjerneprodukt som mange av kjendisene sverger til!

  Resvera Cell Consentrat:

  Dette serumet bruker du under solkremen din, det får virkelig huden til å gløde! Dette er et antirynkeserum,samtidig som det har en kraftig beskyttelse mot skader fra frie radikaler. De små dåpene inneholder de to svært effektive antioksidantene Resveratol og Vit C. Resveratol blir laget i planter for bekjempelse av infeksjoner,skader,stress og UV-stråling.

  Optimum Protection Cream:

  Optium Protection Cream er en fuktgivende og pleiende krem som kommer både med og uten farge. Den med farge er helt klart min favoritt, den gir en perfekt naturlig og glødende hud. Den har et effektivt filter som beskkytter mot UVA- og UVB- stråling, som beskytter mot skader fra vårsolen. Dette er den perfekte kremen for deg som vil ha en nyttig og usminket look.

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 23.03.2016, 11:18
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • FAMILY

 • Publisert: 21.03.2016, 20:03
 • Kategori: Outfits
 • I går ble det en helaften med ost og vin hjemme hos broren og svigerinnen min, en superhyggelig avsluttning på vår første helg her i Haugesund. Vi sov over hjemme hos dem, så etter frokosten i dag morges bar det rett ut på tur. Vi dro opp på Nuten, hvor det var helt perfekt utsikt over byen. Det har vært noen intensive dager etter vi landet her i Haugesund, så etter turen flatet vi helt ut på sofaen. Vi skal ikke rikke oss en meter mer i dag, nå er det bare sofa og film som gjelder.

  Det har vært så koselig å komme tilbake hit, jeg er glad for at vi bestemte oss for å ta årets påskeferie her i Haugesund. Vi har ikke satt opp en eneste plan for resten av uken, så vi tar alt litt som det kommer. Det er det ferie handler om, bare slappe av og nyte fridagene.

  Håper dere også nyter ferien, enten dere er på fjellet eller i byn :)

   

   


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 21.03.2016, 20:03
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • SIGHTSEEING

 • Publisert: 20.03.2016, 18:33
 • Kategori: Outfits
 • Lørdagens champagnelunch ble varene til langt over midnatt, slike kvelder er virkelig gull verdt! Vi har det alltid like gøy når vi først samles, noe som fører til at ting strekker ut. Vi våknet opp litt dehydrerte og slitne i dag, men det var pokker meg verdt det!

  I dag er det den store familiedagen, vi har allerede vært på både søndagsmiddag og sightseeing. Kvelden avluttes med ost og kjeks hos broren og svigerinnen min, så dette blir tidenes sosiale søndag.  Var dere klar over at mesteparten av kobberen som frihetsgudinnen er laget av kobber fra Vigsnes? Søndagsturen gikk til Vigsnes for å se på den gamle gruvebyen, det er viktig å få vist frem serverdighetene vi har her på vestlandet. Vigsnes var første stopp, så skal vi nok få rukket over alt det andre i løpet av uken som kommer.

  Nyt søndagskvelden godtfolk, i morgen starter ferien offesielt!

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 20.03.2016, 18:33
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • CHAMPAGNE LUNCH

 • Publisert: 19.03.2016, 19:34
 • Kategori: Outfits
 • Påsken 2016 leverer, vi storkoser oss virkelig her i Haugesund. Deilig mat,god drikke og gode venner skaper magi! Vi storkoser oss og nyter livet, akkurat slik skal påsken være. I kveld blir det bursdagsfeiring på kaien, det skal bli så gøy å se alle kjente igjen! Det er ekstra stas når jeg har med meg kjæresten, det er så gøy at venner og familie endelig får møte mannen jag har valgt å dele livets oppturer og nedturer med. Påsken i Haugesund har virkelig vist seg fra sin beste side, livet smiler!

  Nyt kvelden, kanskje vi sees på indre kai i kveld?   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 19.03.2016, 19:34
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • GOOD MORNING HAUGESUND!

 • Publisert: 19.03.2016, 11:09
 • Kategori: Outfits
 • // Sponset opphold 

  Vi kom med det siste flyet fra Oslo i går kveld, så vi valgte å sjekke rett inn på Clarion Collection Hotel Amanda når vi kom frem til Haugesund. Det blir en veldig sosial helg, så det var perfekt med en myk og behagelig start. Jeg slapper alltid så utrolig godt av når jeg bor på hotell, så nå har batteriene fått ladet seg litt til helgens festligheter. Hotellet ligger fint plassert på indre kai, så vi våknet opp til en utsikt som ikke kan bli mer Haugesund. Det føltes deilig å våkne opp til bølgeskvulp, og ikke minst få kjenne den friske vestlandsluften i lungene igjen. Haugesund, det er godt å være tilbake!


  Tusen takk for denne gang, det er alltid like hyggelig å sjekke inn her på Amanda. Nå er vi både hentet inn søvn og spist godt, så nå er vi klar til å ta tak i alt det Haugesund har å by på. Første stopp blir champagnelunch med Mona, noe sier meg at denne lørdagen virkelig kommer til å bli bra! 


   

  Kanskje noen av dere vet om noe gøy som skjer her i helgen? Da blir jeg veldig glad for tips! Kanskje det er noe nytt som jeg bør få med meg?

  Nyt lørdagen!

  Love J_LU<3 

   

 • Publisert: 19.03.2016, 11:09
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • HAUGESUND

 • Publisert: 18.03.2016, 12:36
 • Kategori: Outfits
 • Det ble ikke noe utenlandstur på oss i påsken, i kveld setter vi oss på flyet over til Haugesund. Jeg har ikke vært hjemme siden jeg flyttet over til Oslo i Augsust, så det skal bli gøy å se alle sammen igjen! Kjæresten min har aldri vært på den siden av landet, så jeg har satt opp en rekke ting vi skal få med oss i påskeuken. Vi skal bo i sentrum, men samtidig så kommer vi til å farte en del rundt. Vi skal bruke hele uken på å slappe av, dra på utflukter og komme ordentlig i gang med treningen igjen. Siden det er så lenge siden jeg har vært hjemme så blir det selvfølgelig også en del sosiale stunder med venner og familie, jeg gleder meg til å se alle sammen igjen!

  Vi skal også en tur over til Stavanger når vi først er på vestlandet, vi må jo få til en tur opp til preikestolen når vi først er i nærheten. Det skal bli deilig å se noe annet enn asfalt og høye bygninger, det er på tide å tørke støv av fjellskoene og komme seg ut på tur.

  Vi snakkes snart Haugesund! 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 18.03.2016, 12:36
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • LAST DAY

 • Publisert: 17.03.2016, 21:00
 • Kategori: Outfits
 • Koffertene er pakket, i morgen starter en etterlegtet ferie!

  Det skal bli så deilig å bare slape av og nyte fridagene, dette er noe vi har sett frem till lenge. I morgen kveld hopper vi på flyet fra gardemoen, det er på tide med en uke hvor alt dreier seg om oss. Denne ferien er virkelig etterlengtet!

  Torsdagen har gått med til å feire bursdagen tiil Roger, når våren viser seg på sitt beste så er det bare til å sprette boblene og nyte finværet. Jeg har bodd i caps de siste ukene, noe det endelig skal bli slutt på! I kveld skal de små grå fjernes, det er på tide at denne manken får seg en liten oppdatering! Det er rart hvor mye hår har å si, det er få ting som kn måle seg med følelsen av å dra fra frisøren med nyklippet og farget hår.

  Nyt resten av kvelden kjære venner, vi blogges fra pakkekaoset i morgen tidlig....

  Jeans/Zara, Tee/Mardou & Dean. Sweater/Arnie Says. Shoes/Adidas.Sunglasses/Ray ban.

   

  Love J_LU<3

 • Publisert: 17.03.2016, 21:00
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • SANNHETEN OM PÅSKEKYLLINGEN

 • Publisert: 16.03.2016, 12:50
 • Kategori: Outfits
 • Ola og Kari Nordmann spiser 1288 kyllinger hver i løpet av livet, bare i løpet av påsken spiser Nordmen 23 millioner egg....

  Det er helt sinnsyke tall, tall som får det til å knytte seg i magen min når jeg tenker på hvordan denne industrien foregår. Jeg har selv spist store mengder med kylling, men etter å ha satt meg bedre inn i ting så har jeg kuttet det helt ut. Jeg ble faktisk så kvalm over hvordan ting egentlig foregår, så for meg førte det til at jeg kuttet ut alt av kjøtt. Jeg sier ikke at alle skal være vegeterianere, men om alle hadde hatt en kjøttfri dag i uken så hadde det faktisk gjort en stor forskjell.  Alle klarer å ha en kjøttfri dag, det er drøssevis av spennende oppskrifter der ute.

  Foto:NOAH

  Det er sikkert ikke bare jeg som har tenkt over at kyllingfileten vi kjøper på butikken er så utrolig stor?

  Livet til en kylling er 30 dager langt, den er avlet frem på en måte som gjør at den i løpet av de dagene vokser til det dobbelte av sin naturlige størrelse. I løpet av det 30 dagers lange livet får de aldri sett dagslys, den unaturlige veksten, i kombinasjon med mangel på bevegelse, gjør at mange av fuglene brekker beina,får hjerteproblemer og flere andre fysiske skader, som en ekstra påkjenning til den psykiske belastningen det er å stå innesperret hele livet uten tilgang på dagslys.

  Etter 30 dager i hallen stables de i kasser oppå hverandre, og på denne måten, som medfører at flere av fuglene skades og dør underveis, fraktes de til slakteriet, hvor de slaktes med en hastighet på 8000 per time.

  Egg som selges under produktnavn som «solegg» eller «gårdegg» får mange til å tro at disse kommer fra høner som tripper fritt rundt på et tun. Dette er dessverre langt fra sannheten.

  Over 4,3 millioner høner lever innenfor norsk eggproduksjon. Hvert år blir millioner av hanekyllinger gasset eller kvernet levende når de er èn dag gamle, fordi de er verdiløse. Hønene gasses ihjel når de er ca 1, 5 år gamle. Høner og kyllinger i norsk eggproduksjon lever sammenstuet i store produksjonshaller, uten tilgang på verken uteareale eller dagslys. Halvparten av dem lever i haller hvor ni høner (og ofte flere) er stuet sammen per kvadratmeter, misvisende omtalt som «frittgående».  Av den resterende halvparten lever de aller fleste i bur hvor hver høne har et areale på størrelse med et A4-ark.

  Hønene er avlet fram på en måte som gjør at de gjennomsnittlig legger ett egg om dagen. Dette er langt fra naturlig for dem, og medfører ofte egglederbetennelse. I tillegg er det vanlig at de får beinskader og leversykdom grunnet mangel på bevegelse. (kilde:www.dyrerettigheter.no)


  Foto:NOAH

  I naturen legger høner 10-12 egg i året, mens de i alle de nevnte driftsformene er avlet frem til å legge rundt 300. Dette fører til at et høyt antall får egglederbetennelse. Andre lidelser, som benskader, leversykdom og stereotyp adferd som følge av mangel på bevegelse og naturlig adferdsutøvelse, er også vanlig i alle driftsformene. En høne som blir tatt ut av eggproduksjon lever sjeldent i mer enn tre år, selv om hun kan bli ti.

  Dyrene har ingen egenverdi ? deres liv er ikke verdt mer enn hva de klarer å produsere. Hannkyllinger blir kvernet levende kun én dag gamle fordi de ikke er ?til nytte? i produksjonen, og når hønene ikke legger nok egg til å være lønnsomme, blir de ?destruerte? ? gasset ihjel. De er da som regel rundt ett og et halvt år gamle, og har aldri fått være mor selv om de har lagt hundrevis av egg. (kilde:www.dyrerettigheter.no)

  Det er på tide at vi åpner øynene og ser hvordan ting egentlig fungerer der ute, vi må slutte å gå rundt og være så jævla naive. Som sagt så mener jeg at vi alle kan gjøre forskjellige justeringer som vil hjelpe litt. Tenk litt over hva du handler, vil du støtte en slik industri? Det er flere alternativer der ute, alternativer hvor dyrene ikke har blitt behandlet på en jævlig og brutal måte. Jeg skammer meg over at vi mennesker ikke har kommet lenger enn det vi har.

  Var du klar over at kjøttindustrien er den industrien som også forurenser mest?

  Jeg skulle ønske at folk ble litt mer opservange på hva de la i handlekurven sin, denne industrien er direkte motbydelig!

  Del gjerne innlegget, folk har godt av å få åpnet øynene litt.
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 16.03.2016, 12:50
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • SPRING

 • Publisert: 15.03.2016, 20:58
 • Kategori: Outfits
 • Endelig kom våren til Oslo, denne dagen har jeg ventet på lenge! I følge det jeg har hørt i dag så har temperaturen krøpet helt opp til 18 grader, det liker vi. Det sies at det skal holde seg slik noen dager så dette må nytes fullt ut. Selv om det kanskje bare er en forsmak på vår så føles det utrolig deilig når det vaktisk er for varmt til å gå med vinterjakke.

  Sunglasses/Yves Saint Laurent.Sweater/Acne.Bag/Louis Vuitton.Jeans/H&M.Boots/Blund Stone.Watch/Daniel Wellington

  Photo by The Strawberry Brunette


   

  Jeg spiste middag på terrassen og ble sittende der helt til solen gikk ned, slike dager som dette er virkelig en av de tingene jeg lever for. Blodet bruser i årene, tenk at endelig så er våren virkelig på vei! Vi får bare håpe at det holder seg noen dager, det syns jeg vi har fortjent nå etter så mange grå og kalde dager.

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 15.03.2016, 20:58
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • COFFEE & MAKE-UP

 • Publisert: 14.03.2016, 14:42
 • Kategori: Outfits
 • Har dere våknet til etter helgen?

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg kjente mandagen litt på kroppen i dag, det er noe spesielt med den første dagen etter helgen. Mandagen kommer alltid litt for brått på og søndagen går alt for raskt. Jeg hadde en myk start på dagen, kaffe og make-up var det første som stod på dagens gjøremål. Anette Marie skulle på shoot i dag så jeg hadde lovet å hjelpe henne med sminken. Det passet meg perfekt i dag, da fikk jeg både testet ut de nye produktene mine,og noen av de nye teknikkene jeg lærte på kurset i helgen.

  Etter at jeg hadde sendt Anette Marie videre til frisøren fikk jeg tatt en ordentlig oppryddning i make-up kofferten. Jeg har fått sortert alt etter forrige ukes stylinger, så nå har jeg endelig full oversikt igjen. Det kommer til å bli en del fokus på make-up fremover, jeg er i full gang med et nytt make-up konsept. Allerede etter påske setter jeg i gang med å lage make-up videoer, planen er å poste en ny video hver uke. I videoene kommer jeg til å dele små tips som brukes i bransjen, step by step, hele looks, produktanbefalinger og så videre.

  Hvilke tips er mest aktuelle for dere?

  Er det noen spesielle looks dere kunne tenkt dere å ha lært?

  Er hårstyling like aktuelt som make-up?

  Kanskje en kombinasjon av hår,klær og make-up?

  Jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger på hva dere ønsker å se, da kan jeg vinkle videoene inn på det dere ønsker.
   

  Ha en strålende mandag videre!

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 14.03.2016, 14:42
 • Kategori: Outfits
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 13.03.2016, 20:29
 • Kategori: Outfits
 • Søndager er en fin dag å se tilbake på uken som har gått, så jeg tenkte jeg skulle begynne å poste et samendrag på søndagene fremover. Jeg synes alltid morsomt å lese det på andre blogger, så da kjører jeg i gang med slike oppdateringer her inne også! Er ikke det litt morsomt? 

  Ukens festlighet: 

  Ukens morsomste tilstelning var uten tvil Prosecco lanseringen til Pia Haraldsen og Einar Gelius, det var den perfekte starten på helgen. Jeg storkoste meg sammen med den fine gjengen! Adrian og jeg ble i så utrolig godt humør etter alle boblene (kanskje litt for godt) så vi dro like greit videre for å dra innom en bursdag på andre siden av byn. Jeg var hjemme før klokken slo tolv, men det er kanskje ikke så rart når vi startet så tidlig. Jeg klarte å miste favoritt solbrillene mine, men det var pokker meg verdt det. Slike kvelder som dette skriver seg inn i historien, så da er det bare å innfinne seg i at en er litt dehydrert og tung i hodet dagen etter.

  Ukens cravings: 

  Semulepudding, jeg craver seriøst på de rareste ting. Men Semulepudding var rett og slett den tingen som jeg var mest keen på denne uken, det vekket både opp minner fra barndommen, og smakte helt himmels! Her finner dere oppskriften på den varianten jeg lagde. Du skal faktisk ikke undervurdere semulepudding,det smaker helt magisk sammen med friske bær.
   

  TV/Film :

  Det har vært mye snakk om serien "SKAM" som går på NRK, jeg har aldri fått med meg en eneste episode av dette ungdomsdramaét. Helt til denne uken her, jeg skal ærlig innrømme at jeg ble så hektet at jeg faktisk døgnet... For en utrolig bra serie, det er umulig å legge den fra seg når du først er i gang! Sesong 2 sendes hver fredag nå, så nå teller jeg bare dagene til den neste episoden slippes. Er det flere aom har blitt avhengig av dramaet til denne gjengen?

  Ukens happening:

  Det største som skjedde denne uken var uten tvil kurset med Mario, jeg er så utrolig glad for at jeg fikk med meg dette. Bildet jeg tok sammen med han skal selvfølgelig inn i albumet mitt, det er alltid stas å hilse på internasjonale stjerner. Jeg føler meg veldig inspirert etter dette kurset, jeg gleder meg til å teste ut både produkter og nye teknikker på morgendagens kunde! Hele eventet var en opplevelse i seg selv, dette stillte helt klart i en klasse for seg selv. Jeg er enda ikke kommet over at Vana klarte å få en av verdens største make-up artister til lille Norge, dette var rått!

  Ukens produkt:

  Jeg kan ikke få skrytt nok av Hydra Maximum Mask, jeg sitter faktisk med den på meg nå i skrivende stund. Den føles utrolig fresh på huden og gir en ordentlig boost til ansiktet. Det er det perfekte produktet for søndager, vi trenger alle en ekstra boost på slutten av uken. Beina på bordet, en god film, Hydra Maximum Mask i ansiktet, og en stor kopp te, det er søndagen sin det!


  Det har vært en veldig bra uke akkurat slik jeg liker det, jeg trivest best når det er mye som skjer! I morgen starter en ny uke, da skal jeg gjøre alt jeg kan for at den også skal bli fin. Husk på å nyte øyeblikkene, uken som var er den du snakker om senere. Ha en strålende søndagskveld kjære venner!

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 13.03.2016, 20:29
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • SMOOTHIE BOWL

 • Publisert: 13.03.2016, 10:22
 • Kategori: Outfits
 • God morgen tyvsovere, har helgen vært bra?

  Jeg var så utslitt etter kurset i går, så det ble en veldig rolig lørdagskveld her hos meg. Jeg hadde en rolig hjemmekveld sammen med en venninne, hvor vi spiste pizza og pratet om noen fremtidige prosjekter på bloggene våre. Vi skal prøve å få til et kult konsept til våren, så hele kvelden ble brukt til research og pizzaspising. Det er alltid digg å våkne opp uthvilt på søndager, da har jeg også overskudd til å planlegge en den nye uken. Nå er det jo bare en uke igjen til påskeferien, så det blir siste innspurt her i tigerstaden.

  Jeg tenkte jeg skulle dele et lite frokosttips med dere, smoothie bowl passer perfekt på søndager!

  Det er rett og slett en litt tykk variant av den klassiske smoothien. Forskjellen er bare at du serverer den med litt digg tilbehør, og at du spiser den med skje. Dagens smoothie bowl ble en kombinasjon av mango,jordbær,banan,appelsinjuice og havregryn, som jeg toppet med banan,blåbær og nøtteblanding. De fleste pleier å kose seg litt ekstra i helgene, så da kan det være deilig med en lett og frisk start på søndagen. Det er utallige varianter av denne frokosten, her er det bare din egen fantasi som kan stoppe deg. Søk opp #smoothiebowl på Instagram, der kan dere finne tusenvis av inspirasjonsbilder og oppskrifter.

  Nå skal jeg kaste meg rundt og få litt orden på leiligheten til kjæresten kommer hjem i ettermiddag, det skal bli spennende å høre hva han har lært på kurset i Stockholm i helgen. 

  Ønsker dere alle sammen en deilig søndag, kos dere maksimalt!

   

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 13.03.2016, 10:22
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • MASTER CLASS WITH MARIO DEDIVANOVIC

 • Publisert: 12.03.2016, 18:16
 • Kategori: Outfits
 • Da var jeg i mål med en utrolig lærerik sammen med Mario Dedivanovic, den kjente make-up artisten til Kim Kardashian. For en mann, det er pokker meg ikke rart at superstjernene sverger til hans make-up kunster! Jeg har ikke sett lignende eventer her i Norge, Vana har virkelig jobbet hardt for å få til dette. Alt var gjennomført fra begynnelse til slutt, det var ikke en ting å sette fingeren på! Jeg føler meg heldig som fikk en plass i dag, dette er et kurs jeg helt klart ikke ville ha gått glipp av. Det var stappfullt med folk på kurset, det var til og med folk som hadde flydd inn fra andre land for å få med seg Mario.

  Mario er ekspert på contouring, noe som har tatt helt av på nett. Jeg ble veldig glad av å se hvordan han jobber, vi har samme tankegang når det kommer til contouring. Det er alt for mange som legger countouringen feil, det virker som om folk tror at det handler om å legge på mest mulig make-up. En riktig contouring skal være naturlig og dus, det hele handler om skyggelegging.  Jeg gleder meg til å ta i bruk de nye teknikkene jeg lærte på kurset i dag, det gjør godt med litt oppfriskninger på make-up fronten! Jeg har allerede hamstret inn en del nye produkter, så jeg tenkte jeg skulle lage noen step by step innlegg til dere, hvor dere kan lære dere å legge riktig contouring på dere selv.

  Jeg legger med noen bilder av looken som Mario laget i dag, der kan vi tydelig se hvor dust og fint det skal være. 

   

   

   

      

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 12.03.2016, 18:16
 • Kategori: Outfits
 • 5 kommentarer
 • WEEKEND

 • Publisert: 12.03.2016, 10:02
 • Kategori: Outfits
 • I går var jeg på lanseringen av den nye proseccoen til Pia Haraldsen og Einar Gelius, Celebrare er laget for å feire de store og viktige øyeblikkene i livet,enten det er bryllup,vennskap eller merkedager. Proseccoen var helt i min gate, frisk og fruktig!

  Dette eventet var en perfekt start på helgen,det var så gøy å se alle sammen igjen. Slike fredager burde vært obligatorisk minst en gang i måneden, for dette var utrolig gøy. Tusen takk for deilig drikke og godt selskap, jeg storkoste meg :)

  Nå skal jeg kaste meg rundt her, så er det snart tid for Master class med Mario Dedivanovic. Tenk at make-up artisten til Kim Kardashian endelig er på plass i Oslo, dette blir stor stas!

  Ønsker dere alle en strålende lørdag, sørg for at den blir fin !
   

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 12.03.2016, 10:02
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • TACO NIGHT

 • Publisert: 10.03.2016, 20:17
 • Kategori: Outfits
 • Tenk at det er helg allerede i morgen, en veldig innholdsrik helg!

  Kjæresten drar til Stockholm på kurs i morgen, mens jeg blir igjen på kurs her i Oslo. Mario, make-up artisten til Kim Kardashian har kurs her på lørdag, noe jeg gleder meg veldig mye til! Det er alltid nye ting å lære, så det skal bli veldig interessant å se hva jeg kan plukke opp der. Det er faktisk helt fantastisk at han kommer helt til Norge, noe Vana skal ha utrolig mye kred for. Den dama der gir seg virkelig ikke før hun får til det hun drømmer om, noe jeg har sett mange bevis på. 

  Siden det blir en hektisk helg både for kjæresten og med, så følte jeg det var på sin rett med litt helgekos før han setter seg på flyet til Stockholm. Taco og rødvin er aldri feil på en torsdag, som dere vet så elsker jeg å tyvstarte helgene på torsdagen.

  Nyt kvelden kjære venner, det har hvertfall jeg store planer om!    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 10.03.2016, 20:17
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • I NEED GLASSES

 • Publisert: 10.03.2016, 17:07
 • Kategori: Outfits
 • I min bransje blir jeg ukentlig invitert på en del forskjellige eventer, noe som er en veldig fin måte å holde seg oppdatert på det nye innenfor både klær,sko,briller,sminke,mat,trening osv. I dag var det Specsavers som inviterte på presselunsj for å  presentere digital øyemåling. Som stylist så har jeg en del kunder som ønsker hjelp til å finne de rette brillene, så dette var selvfølgelig noe jeg måtte få med meg! 

  Med den nye digitale oppmålingen kan du umiddelbart se om en ny brilleramme passer til ansiktet ditt,og løsningen vil enkelt demonstrere hvordan hver enkelt linse påvirker og endrer synets funksjon.

  Samtidig som jeg var på presselunsjen så fikk jeg også tatt en synstest, noe jeg ikke har gjort siden barneskolen. Synet mitt var bra, men det var noen små ting som kunne trengt noen små justeringer. I mitt yrke er jeg avhengig av at synet må fungere 100%, så jeg har nå bestillt mine første briller. Om ca en uke er både solbriller og vanlige briller klar, så da er jeg sikker på at alt er under kontroll. Jeg gleder meg til brillene er ferdige, jeg har plukket en modell som virkelig er meg!

   

  Det er flere av dere som har sendt meg snap hvor dere har etterlyst bilder fra shooten i går. Bildene skal brukes i en kampanje så jeg kan ikke poste noe før den er offisiell,men når alt er ute så skal dere få se alt :) 
   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 10.03.2016, 17:07
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • PHOTOSHOOT

 • Publisert: 09.03.2016, 10:58
 • Kategori: Outfits
 • Halvveis i uken allerede, er det ikke deilig?

  I dag er jeg ute og jobber med en stor stylingjobb hvor jeg skal gjøre både make-up på en stor pressekonferanse,og make-up på en photoshoot. Onsdagen kommer til å fly av sted, jeg elsker slike produktive dager! Jeg skal se om jeg rekker å få tatt noen bilder i løpet av dagen, ellers så kan dere få med dere behind the scenes på snapchat: @jonlundemoen.

  Jeg får alltid spørsmål om hvilke produkter jeg bruker når jeg er ute på oppdrag, et spørsmål det er umulig å svare på. Kofferten min er bygget opp av mange forskjellige merker, så det varierer veldig hva jeg bruker til de forskjellige jobbene. Jeg skal lage et eget innlegg på de favorittene som jeg ikke klarer meg uten,det er selvfølgelig noen klassikere som alltid er med. Som fagperson så oppdaterer jeg kofferten hele tiden, det gjelder å følge med på hva som beveger seg der ute på markedet. Det er viktig å vite at det er stor forskjell på om jeg gjør make-up til foto, TV eller festsminke, derfor er jeg avhengig av mange forskjellige produkter.

  Akkurat nå er jeg veldig hektet på leppestift kolleksjonen til Mii, den inneholder rikelig med fuktighet og pigmenter. Det er dessverre alt for mange leppestifter som krakulerer og sklir ut på leppene, noe som kan være med på å ødelegge hele looken. Så om du skal investere i en ny leppestift denne våren så kan jeg virkelig anbefale en av de freshe fargene fra denne kolleksjonen!

  Ønsker dere alle en strålende onsdag, så oppdateres vi når jeg har fått pakket sammen make-up kofferten for dagen!
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 09.03.2016, 10:58
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • BLACK & WHITE

 • Publisert: 08.03.2016, 17:40
 • Kategori: Outfits
 • Sunglasses/Ray Ban. Sweater/BalmainX H&M. Jeans/H&M.Shoes/Blundstone

  Photo by The Strawberry Brunette
   


   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 08.03.2016, 17:40
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • #BARNDOMSMINNER

 • Publisert: 08.03.2016, 11:22
 • Kategori: Outfits
 • Det er sikkert ikke bare jeg som har gode minner om semulegrøt/pudding fra barndommen, jeg kan huske at det var en stor favoritt hjemme hos oss. Vi fikk den enten servert varm, med rosiner og smør, eller så fikk vi den som pudding med rød saus. Det er årevis siden jeg har spist det sist, så jeg måtte smile litt når jeg leste en stor artikkel om "barndomspuddingen" min. Den har blomstret opp igjen på sosiale medier, men denne gangen i en sunnere og mer stylet versjon.

  På Instagram florerer det mange freshe variasjoner under #semolina. Jeg elsker jo å eksprimentere på kjøkkenet, så i går kveld måtte jeg selvfølgelig prøve å lage den kjære barndomspuddingen som jeg var så glad i. Det er morsomt hvordan sosiale medier kan gjøre ting populære, hvem hadde trodd dette for ti år siden?

  Her har dere min moderniserte versjon av "barndomspuddingen" (To porsjoner)

  1 dl Semulegryn, 3 suketter og 5 dl skummet melk.

  Kok opp melken sammen med sukettene, dryss i semulegryn og rør til det koker. La grøten koke på lav varme i ca 10 min. Pass på at du rører hele tiden, melk har lett for å svi seg i kjelen. Hell den ferdige grøten i to små skåler, dekk til med aliminiumsfoli slik at det ikke danner seg en hinne på toppen av puddingen. La puddingen avkjøle seg i kjøleskapet før servering. Velt den over på et fat og tilfør det tilbehøret du ønsker. Jeg valgte å gå for jordbær og hjemmelaget bringebærsyltetøy, her er det bare fantasien som stopper deg.

  #barndomsminner


   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 08.03.2016, 11:22
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • SKINCARE

 • Publisert: 07.03.2016, 17:02
 • Kategori: Outfits
 • //Annonse
  

  Jeg får en del spørsmål om hvilke hudpleieprodukter jeg bruker, så jeg har laget en sak på den serien jeg bruker nå. Jeg bruker  Green peel behandlingene regelmessig, men jeg har også en del produkter jeg bruker hjemme. Jeg har brukt produktene til Dr. med. Christine Schrammek i over to år, nå bruker jeg linjen som heter Hydra Maxium, en linje som gir en deilig boost med fuktighet til min tørre vinterhud,samtidig som den gir økt volum,styrke og glød.

  Som en naturlig del av aldringsprosessen avtar fuktighetsnivået i huden. Sammen med UV stråling, frie radikaler,medisiner,overstimulering av produkter blir huden fuktighetsfattig og linjer,tap av volum og spenst oppstår.

  Gjennom dokumentert forskning har Christine Schrammek utviklet den svært effektive formelen Maoisture Lab Technology. Huden tilføres intens fuktighet. Fuktighetsmekanismen i huden stimuleres og evnen til å holde på fuktigheten optimaliseres. Linjer og rynker reduseres og hudbarrieren styrkes.

  Hydra maximum gir en langvarig effekt for å gjenvinne en god fuktbalanse.
  

   


   

  Hydra Maximum eye fluid: Øyekrem og fuktighetsfluid spesialtilpasset det sensitive øyeområdet med styrkende og beskyttense virkestoffer. Behandler og forebygger tørrhetslinjer. Stimulerende planteekstrakter. BeautifeyeTM motvirker mørke ringer under øynene.

  Hydra Maximum night cream: Rik nattkrem som er svært regenerende og raskt gjenvinner fuktbalansen. Styrker fuktbindingene og cellestrukturen, slik at hudbarrieren styrkes og fuktighetstap unngås. Aktivt innhold av B3- og E-vitamin.

  Daily Hydra Maximum: Dagkrem og solkrem i ett. Forebygger tidlig aldring foråsaket av fuktigetstap og lysindusert skade. Refyller fuktighetsdepoene og beskytter mot fuktighetstap ved hjelp av hyalouronsyre og Ectoin. Samtidig beskyttes huden mot lysindusert skade forårsaket av UV stråler og frie radikaler. Daily Hydra Maximum inneholder solfaktor 20. Denne kremen er også genial å legge på før du legger på foundation, den er alltid med i make-up kofferten min når jeg er ute på oppdrag.

  Hydra Maxium masken er helt klart en av mine favoritter, den er en fast rutine på søndagskvelder! Det er en intensiv fuktighetsmaske med intens fuktgivende, beroligende og styrkende effekt. Den er rik på essensielle fettsyrer. Kan brukes som sovemaske. Anbefales 1 gang i uken for forebyggelse og behandling av fuktighetstap.

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 07.03.2016, 17:02
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • #SØNDAGSIDYLL

 • Publisert: 06.03.2016, 17:52
 • Kategori: Outfits
 • Det var så utrolig hyggelig når vi dro til skogs forrige søndag, så vi snøret på oss turskoene i dag også.

  I dag sjekket vi ut Ullevålseter, snakk om winter wonderland! Gatene nede i sentrum er nesten helt bare, men her oppe lå snøen som et tykt teppe blandt alle bartrærne. Norge viste seg fra sin beste side, det hele så ut som et vakkert julekort.Det er en bra stigning hele veien opp mot seteren, så en kan faktisk kjenne det litt i bena når en kommer opp på toppen. På toppen ventet det varm kakao og nystekte vafler sammen med alle skigåerne, perfekt søndagsidyll! Dere som bor  her i Oslo bør helt klart legge søndagsturen hit, det er en perfekt etappe på slike dager. 

  På bildet under kan dere se min kompis Louie, han kommer dere til å bli bedre kjent med de neste ukene. Kjæresten min og jeg skal være hundepassere i 10 dager, så vi skal nok finne på en del moro sammen. 

  Ønsker dere alle sammen en strålende søndag videre, nyt kvelden!

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 06.03.2016, 17:52
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • SUNDAY BLISS

 • Publisert: 06.03.2016, 11:57
 • Kategori: Outfits
 • God morgen godtfolk, ble lørdagskvelden bra?

  Jeg rigget meg til i sofaen i går kveld, fredagens festligheter hadde virkelig satt sine spor. Før kunne jeg fint gå ut flere dager på rad, men det er tydligvis noe som har forandret seg med alderen. På sommeren merker jeg ikke noe til det, men på vinterhalvåret så er det stor fare for at jeg havner i fosterstilling dagen derpå. Så det var sykt deilig å våkne opp frisk og rask i dag, rusle bort til Åpent bakeri for å hente den obligatoriske søndagsfrokosten og ta den med hjem i sengen. Slike stunder som dette er noe av det beste jeg vet, jeg er egentlig ganske sikker på at det er det søndags morninger er til for.

  Mens vi mesket i oss croissanter og kaffe, så googlet vi desperate rundt etter årets påskeferie. Vi har et så stort ønske om å tilbringe påsken blandt palmer og sol, men alle prisene er jo makset helt ut nå før ferien.Jeg satser på at vi klarer å lande noen flybilletter til slutt, viss ikke så får vi finne på noe annet morsomt. Jeg har vært så mange måneder permanent i oslo nå, så jeg kjenner at jeg har behov for litt miljøforandring.

  Er det noen av dere som har noen spennende planer for påsken?


   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 06.03.2016, 11:57
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • SOME BOTTLES OF RED WINE

 • Publisert: 05.03.2016, 14:57
 • Kategori: Outfits
 • Et glass vin til lunch ender ofte opp i noen flasker vin, en slik lunch ble det i går.

  Det er alt for lenge siden jeg har vært med Kjetil så vi hadde alt for mye å ta igjen. Slike spontane vinkvelder er de beste, herregud som lattermusklene fikk kjørt seg. Det er så sykt hyggelig å mimre om alt vi har funnet på opp gjennom årene, det er en del minner som sitter fast i gatene her på Frogner. Vi får aldri den tiden som var tilbake, men heldigvis har vi alle minnene. Det er rart hvordan livene våre har forandret seg etter som årene har gått, en dag skal jeg dele hele historien med dere. Jeg er utrolig glad for at jeg flyttet til Oslo den gangen jeg gjorde, det var uten tvil en av de beste periodene i livet mitt. 

  Selv om jeg våknet opp noe redusert i dag morges, så var det bare så utrolig verdt det. Slike kvelder som det er virkelig gull,måtte det bli mange slike i fremtiden.

  Nyt lørdagskvelden kjære venner, sørg for at dere bruker den bra!

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 05.03.2016, 14:57
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • TROPICAL VEGETARIAN PIZZA

 • Publisert: 04.03.2016, 14:14
 • Kategori: Outfits
 • Skal du lage pizza til helgen? Da må du teste ut denne tropiske pizzaen med kokos og ananas,en saftig hvit pizza som har blitt en stor favoritt her hos meg. Den er veldig enkel å lage, og den smaker helt himmelsk! 


   

  Bunn: 6dl fullkornsmel,2ss kokosmel,1ts salt,2dl vann, 1/2dl olje,1 pk gjær.

  Bland alt sammen og kna til du får en myk og luftig deig. La deigen heve i 30 minutter før du ruller den ut på stekebrettet.


   

  Pizzafyll: Finhakk 2 fedd med hvitløk som du blander sammen med 1/2 boks creme fresh. Smør blandingen utover bunnen, før du tilsetter ananas,paprika,chili cashewnøtter,kantarell,cherrytomater, og topper det hele med revet cheddar og mozzarella. Pizzaen stekes på 225 grader, i rundt 20 minutter.

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 04.03.2016, 14:14
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • SPRING/SUMMER 2016

 • Publisert: 03.03.2016, 16:09
 • Kategori: Outfits
 • //Event

  I dag startet jeg dagen med pressefrokost hos Mildh press, hvor vi fikk se alle nyhetene som kommer for salg i vår/sommer 2016. Snøen dalte ned på utsiden, men inne i lokalene var det umulig å ikke kjenne på sommerfølelsen. 

  Jeg har sett meg ut både shorts og sommersko som jeg må ha på plass før sommeren kommer, utvalget til herre var veldig bra i år. Både Samsøe Samsøe og Lexington har flere spreke shortser, og Toms kommer med noen utrolig kule sko til herre. Tenk når vi kan sprade rundt i shorts og Toms, det er et ordentlig tegn på sommer det! Her har dere noen sommerlige smakebiter fra dagens visning:


  Love J_LU <3 

 • Publisert: 03.03.2016, 16:09
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • MAKES ME HAPPY!

 • Publisert: 02.03.2016, 13:35
 • Kategori: Outfits
 • Jeg vet jeg klager mye over været for tiden, men tro meg det er frustrerende når jeg ikke får utløp for alt jeg vil gjøre. På innsiden så er jeg som en fargerik bombe som bare venter på å slå ut i full blomst! Det er sykt vanskelig å holde ting i gang på vinterhalvåret, spesielt når alt jeg vil gjøre handler om farger og lys. I går kveld søkte jeg på reiser, jeg har ikke tid til å vente på sommeren lenger. Det er bare til å krysse fingrene for at prisene justerer seg etter lommeboken min, da kan jeg love dere at jeg er kjapp med å pakke kofferten. Både bloggen og jeg trenger en god dose med sol nå !

  En ting som lyser opp vinterværet hvert år er februar utgaven av Love Magazine, et magasin som er proppet med farger og glede.Jeg blir lykkelig av å bla gjennom den tunge fargerike blekka, det er som en diger vitamininsprøyting for kroppen! Magasinet kommer ut to ganger i året, det er alltid like deilig å drømme seg bort i de kreative bildene. Er det en ting jeg har funnet ut med årene så er det at jeg er et fargemenneske, more is more! Folk må få være så basic bitch de bare vil, farger er alltid noe som kommer til å tiltrekke meg.
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 02.03.2016, 13:35
 • Kategori: Outfits
 • 8 kommentarer
 • HELLO MARCH!

 • Publisert: 01.03.2016, 20:07
 • Kategori: Outfits
 • Selv om kalenderen viste 1.mars i dag så var det snø og vind som ventet meg når trakk bort gardinene i dag morges. Jeg krysser fingrene for at knuppene snart begynner å skyte ut og at fargene slår seg løs i Oslo´s grå gater. Jeg er underernært på farger,lys og varme nå, måtte våren komme raskt!

  Jeg har ruslet rundt i sentrum i hele dag, vårnyhetene henger der på stativene og bare venter på å få komme ut i solen. Alle de sorte plaggene skal snart pakkes bort, jeg kan nesten ikke vente med å ta i bruk lyse sneakers og fargerike plagg. Jeg er uten tvil et sommermenneske, jeg savner all kriblingen som bygges opp i kroppen i takt med at alt begynner å spire og gro. I natt drømte jeg om syrintrær som stod i full blomst i gatene. Jeg orker ikke flere blomsterbuketter som er pakket inn i plast, jeg vil at duften av syrintrær skal spre seg rundt i leiligheten når jeg åpner vinduet. Denne periode av året går alltid så alt for sent, våren kommer aldri fort nok.

  La oss snart kunne pakke bort boblejakker, og sette fyr på stilongsene som har holdt oss varme de siste månedene.

  Det er bare til å holde ut, våren er heldigvis rett rundt hjørnet!


   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 01.03.2016, 20:07
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • KUNNE DU BRUKT 73163,- PÅ EN JAKKE?

 • Publisert: 29.02.2016, 22:00
 • Kategori: Outfits
 • Christophe Terzian har designet et kunstverk av en jakke med swarovski i alle regnbuens farger, en jakke det er veldig liten sannsynlighet for at vi ser i gatene her i Norge. Jeg elsker designet på jakken, den kunne lett fått plass i gardergobeskapet mitt! Mange bruker penger på kunst som henges på veggene, jeg ville heller ha investert i et kunstverk som jeg kunne hatt på meg. Det er ingen fare for at jeg klikker denne hjem med det første, men det er lov å drømme seg litt bort. Hvorfor har det seg slik at det er greit å investere i malerier, men når det gjelder klær så blir folk helt sjokkert? Kan ikke klær også være kunst?
  Bilder fra www.luisaviaroma.com
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 29.02.2016, 22:00
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • MONDAY MORNING

 • Publisert: 29.02.2016, 10:15
 • Kategori: Outfits
 • Når jeg kjenner at jeg er sliten på mandags morning, da vet jeg at jeg har fått masse ut av helgen. Helgen min startet jo allerede på torsdag så denne helgen har jeg virkelig fått gjort mange forskjellige ting, samtidig som jeg også har jobbet på klinikken. I dag har jeg fri så jeg har rigget meg til med hjemmekontor i sengen,helt klart en av de deiligste tingene med å jobbe for seg selv. Vi nermer oss mars måned, noe som betyr at jeg må levere inn siste rest av regnskapet for 2015. 10.mars er det tid for å betale moms, så i dag må de siste finjusteringene på plass. Jeg er så uendelig glad for at jeg har en dyktig regnskapsfører som tar seg av de viktigte tingene, ellers er jeg stygt redd for at det hadde blitt en del søvnløse netter i denne perioden. Jeg har også en solid bunke med regninger som har samlet seg opp fra forige uke, så det er bare til å bite tenna sammen og få åpnet alle konvoluttene.

  Denne uken blir det en del pressevisninger, da skal dere få flere smakebiter på hva som kommer i butikkene til vår/sommer 2016. Nå må vi bare få påsken overstått, så tenker jeg at våren er på plass. Jeg har et stort behov for å pakke ned vinterjakkene nå, jeg er sykt klar for litt lettere plagg!

  Ha en strålende mandag, nå gir vi gass!    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 29.02.2016, 10:15
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • WHEN THE SUN GOES DOWN

 • Publisert: 28.02.2016, 21:38
 • Kategori: Outfits
 • Sunglasses/Ray Ban.Tee/Mardou & Dean.Hoodie/Rick Owens.Jacket/Rock´n Blue.Jeans/H&M.Shoes/Adidas.Necklace/Roberto Cavalli

  Photo by The Strawberry Brunette
   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 28.02.2016, 21:38
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • SUNDAY

 • Publisert: 28.02.2016, 20:57
 • Kategori: Outfits
 • Jeg glemmer nesten ut hvor mange fine tursteder det er rett utenfor sentrum, en god dose med frisk luft gjør virkelig underverker på en søndag! I dag dro vi i Maridalsskogen, en perfekt søndagsrute med lett terreng. Det gjør godt å komme seg litt bort fra asfalt og støy, det er en fin måte å få tømt hodet litt på. Det blir dessverre alt for få slike turer, så dette må jeg ta tak i. Det er så deilig å bare pakke seg inn i varme klær og nyte den fine naturen. Med kvikk lunsj,og varm kaffe på termosen så er alt på plass.

  På dager som dette så lønner det seg å dra utenfor de mest populære løypene, ellers kan du fort ende med å gå i kø hele turen.

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 28.02.2016, 20:57
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • COFFEE & PANCAKES

 • Publisert: 28.02.2016, 12:42
 • Kategori: Outfits
 • Det er ikke så veldig mye som kan måle seg med nystekte pannekaker til frokost på en søndag, det er pur lykke det! Jeg har stekt tidens stabel, så i det ble både frokost og lunch. Søndagen skal tilbringes med tursekk og nistepakke, i dag drar vi til skogs! Det skal bli digg å se noe mer enn asfalt og høye bygninger, jeg må bli mye flinkere til å komme meg ut i skogen. Jeg trasker rundt på asfalten hver eneste dag, så det burde faktisk bli obligatorisk med søndagsturer. 

  Håper dere også har hatt en strålende helg, måtte søndagen bli fin!

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 28.02.2016, 12:42
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • HEAD

 • Publisert: 27.02.2016, 11:47
 • Kategori: Outfits
 • Dere som følger meg på snapchat (@jonlundemoen) fikk garantert med dere at gårsdagens rolige hjemmekveld ble byttet ut med en impulsiv showkveld med Queentastic. Herregud for en gjeng, jeg ler fremdels! De må være noen av de beste vi har her i landet, de guttene kan virkelig det å undeholde! 

  En annen ting som ble lagt merke til på snapchat i går var den nye blomsterpotten min, er ikke den helt fantastisk? For dere som lurte så kan den kjøpes på Kremmerhuset for 249,-, den passet perfekt inn i leiligheten min. Det er ikke alltid de store tingene som skal til for å freshe litt opp hjemme, litt nytt tilbehør gjør alltid underverker.

  Nyt lørdagen kjære venner, håper dere har like fint vær som det vi har i Oslo i dag!
   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 27.02.2016, 11:47
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HOMEMADE SUSHI

 • Publisert: 26.02.2016, 11:17
 • Kategori: Outfits
 • I går kveld var vi invitert over til et vennepar på Sørenga på hjemmelaget sushi og vin, jeg er fremdeles sprikkmett etter å ha spist utallige biter med helt fantastisk sushi! Jeg er veldig glad i å lage mat, men sushi er noe jeg aldri har prøvd å lage selv. I går ble jeg så inspirert at jeg må faktisk gå til innkjøp av det utstyret jeg trenger, jeg satser på at øvelse gjør mester. Kanskje det er noen av dere som sitter inne med noen tips på hvordan man lager det hjemme?

  Var dere klar over at det ofte er veldig høyt sukkerinnhold i den ferdige sushien du kjøper? Når du lager den selv så kan du velge å droppe sukkeret, eller så kan du også bytte det ut med søtningsmiddel. Jeg ble ganske overrasket når jeg fikk vite hvor mye sukker det egentlig er i sushi, jeg har alltid sett for meg at det er så utrolig sunt. Sushien vi fikk servert i går var helt uten sukker, men den smakte fremdeles helt himmelsk.

  Slike kvelder som dette er gull verdt, det gir meg så sykt mye mer enn en kveld på byn!

  Tusen takk for en super start på helgen, det var så verdt å være litt sliten når vekkerklokken dundret løs i dag morges:)


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 26.02.2016, 11:17
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • LIKE THE CELEBS

 • Publisert: 25.02.2016, 11:36
 • Kategori: Outfits
 • //Sponset produkt

  Dere har garantert sett skoene fra Blundstone avbildet i magasiner, kjente ansikter som Chris Pine,David Beckham, Worthington og Benedict Cumberbatch er noen av stjernene som har blitt avbildet med skoene fra Blundstone.

  Jeg har bodd i mitt par siden tidlig i høst, det er de som skal ha æren for at jeg har holdt meg tørr på beina gjennom vintermånedene. Skoene passer sammen med det meste i garderoben min, de er virkelig en klassiker! Det sies at det er umulig å lite ut skoene fra Blundstone, noe jeg kan skrive under på. Jeg går alltid, uansett hvor jeg skal. Nå etter at jeg har trasket rundt i flere måneder er skoene like fine, noen av de mest slitesterke skoene jeg har hatt! Skoene ser ikke bare kule ut, de gir også en god støtte og har en veldig slitesterk og komfortabel såle. Slike egenskaper pleier som regel å svi ganske heftig på lommeboken, men her trenger du faktisk ikke å punge ut med mer enn ca 1500,- for et par. Uten tvil en veldig bra investering!

  Blundstone's stolte arv strekker seg over tre århundrer, og er fremdeles et 100% Australsk familieeid bedrift med base i Hobart, Tasmania. Siden 1870 har de produsert arbeidssko med fokus på å avlaste slitne føtter. De har en lang tradisjon for godt håndtverk. De lager i utgangspunktet gode og anvendelige arbeidssko, og vant i 1979 en pris for god industriell design. Skoene er godt kjent på arbeidsplasser, men fikk også sitt innpass i motebildet på 80/90-tallet.

  Så om du er på jakt etter noe nytt og fresht til føttene så kan jeg virkelig anbefale å investere i et par sko fra Blundstone.

  Sunglasses/Ray Ban.Coat/Fretex.Chinos/NN:07.Scarf/Gucci.Boots/Blundstone.

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 25.02.2016, 11:36
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • WHEN HE BRINGS ME FLOWERS

 • Publisert: 24.02.2016, 20:56
 • Kategori: Outfits
 • Du vet den følelsen du har når du endelig har kommet deg hjem fra jobb, slengt varene i kjøleskapet og satt middagen på kok? Du lengter bare etter å få de siste tingene unnagjort så kvelden kan senke seg. Når kjæresten da kommer snikende med en fin blomsterbukett og et saftig kyss, da forsvinner alt som heter trøtthet og slitne skuldre. Det er hva jeg kaller for hverdagsglede det! 

  Det er den hverdagsgleden det er så viktig å kjenne på, hverdager kan fort bli litt lange og grå på denne årstiden.Da er det så utrolig hyggelig med slike koselige stunder halvveis i uken , det varmer opp en vinterfrossen kropp. På denne årstiden så lever jeg virkelig for helgene, helgen kan liksom ikke komme raskt nok. For å vise min takknemlighet så fikk han selvfølgelig et saftig kyss tilbake, samtidig som jeg skrøt på meg å ha laget fiskesuppe fra bunn av. En suppe som selvfølgelig var merket med Toro 

  #hverdagsglede


   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 24.02.2016, 20:56
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • SUNGLASSES

 • Publisert: 24.02.2016, 12:19
 • Kategori: Outfits
 • Solbrillesesongen er straks i gang, kanskje du allerede har sett deg ut et par til årets påskeferie? Jeg har alltid vært veldig glad i solbriller, så jeg har bygget opp en solid samling i løpet av årene. Solbriller er et must når solen titter frem, det er et genialt tilbehør til antrekket! Hver eneste sesong dukker det opp nye fristelser, jeg har allerede funnet meg 3 forskjellige favoritter som er hjertelig velkommen inn i garderoben min.

   

   

  Dette paret med "speilglass" fra Dior er uten tvil årets favoritt, de skal jeg ha kloa i før sommeren setter inn. Jeg elsker alt med dette paret, de er som skapt for meg. De står øverst på ønskelisten denne sesongen!

  Jeg har også sett meg ut to favoritter fra Le Spec, et merke som har et kult design til en bra pris. Modellene under her heter "Hey Macarena" og ligger på 549,- pr stk. Det er så mange forskjellige som produserer solbriller, så utvalget vokser bare fra år til år. Jeg pleier å investere i et ordentlig par hver sommer, så tilføyer jeg alltid noen rimligere eksemplarer i løpet av sesongen. Det er en solbrille for en hver anledning, så det er noe vi aldri kan få nok av! 
   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 24.02.2016, 12:19
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • BANANA FEVER

 • Publisert: 23.02.2016, 14:14
 • Kategori: Outfits
 • Små fargeklatter gjør noe med humøret i denne vinterkulden, man må jo bare bli i godt humør av de freshe tekoppene jeg kom over på H&M! Jeg har lenge vært på jakt etter et par store fargerike kopper som jeg kan fylle opp med den mengden te jeg ønsker, små tekopper er virkelig ikke noe stas. Nå kan jeg rigge meg til under pleddet uten å stadig måtte bevege meg bort for å få påfyll. 

  Bananen er jo et godt diskutert tema denne høsten, så da var det pokker meg på tide at den fikk plass i interiørbildet denne sesongen. Det er på tide at vi ufarliggjør den festlige frukten! 

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 23.02.2016, 14:14
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • HVERDAGSSMINKE

 • Publisert: 22.02.2016, 15:34
 • Kategori: Outfits
 • Her kommer noen enkle triks på make-up som er med på freshe opp den nye uken! Det er ikke alltid de store tingene som skal til, noen enkle triks kan gjøre underverker. Jeg liker når det ser naturlig og lett ut, det skal være forskjell på hverdag og fest.

  Hud: Jeg har valgt å legge på en bb cream som gir rikelig med fukt nå på vinterhalvåret,den jevner ut hudtonen og gir en naturlig look. Den pleier huden samtidig som den fungerer som en foundation.

  For å oppnå den optimale gløden har jeg valgt en cremeblush for å få frem friskheten i ansiktet. Cremeblushen påfører i eplekinnene, med hjelp av fingertuppene. Den smelter fint inn og gir en naturlig glød. 

  Jeg har gått inn med en concealer i underkant av øynene for å lysne opp og dempe mørke skygger.

  BB Cream/Dr.med.Christine Scrammek, farge:Light. Cremeblush/Mee,farge :passion 02 .Concealer/Mee.farge:Trust 01 

  Øyne: Her har jeg valgt ut to forskjelligge skygger, en naturlig base og en farge som går i rosa/kobber. Basefargen legges fra vippekanten og helt opp til brynet. Rosa/kobber fargen legges på hele øyelokket, og duses ut i globallinjen. Jeg har også valgt å trekke skyggen som en liner i underkanten av øyet. Denne fargen er helt genial for jenter som har grønne øyne, den får virkelig frem øyenfargen! Vippene har fått et lett lag med mascara, for å beholde det "softe" uttrykket. 

  Øyenskygger: Base/Jane Iredale,farge:Hush. Rosa/kobberfarge/Jane Iredale,farge:Dreamy pink


  Lepper: På leppene har jeg valgt å gå for en dus rosatone, en farge som også er veldig fin til grønne øyne. Til hverdags liker jeg best puddertoner eller friske bærfarger på leppene. Leppestift/Mii,farge:Whisper


  En naturlig og fresh make-up som krever minimalt med tid, men som gir veldig mye.

  Ønsker dere alle en strålende uke!

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 22.02.2016, 15:34
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • BREAKFAST BOWL

 • Publisert: 20.02.2016, 11:01
 • Kategori: Outfits
 • God morgen godtfolk! 

  Lørdager og søndager er ofte de to dagene hvor vi har tid til å bruke litt tid rundt frokostbordet, det er en stor del av helgekosen for mange der ute. Har dere fått med dere "breakfast bowl" som florerer rundt på sosiale medier for tiden? Du kan lage utallige varianter, her er det bare til å sette sammen dine egne favoritter. Jeg laget en kombinasjon av salat,agurk,paprika,egg,avokado og ristet brød. Sett sammen din favoritt og nyt den på sengekanten sammen med en stor kopp med te, det er lykke det!

  Ønsker dere alle sammen en strålende lørdag, gjør den fin :)
   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 20.02.2016, 11:01
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • @ GOD MORGEN NORGE

 • Publisert: 19.02.2016, 12:12
 • Kategori: Outfits
 • Det ble ikke mange timene med søvn i natt, jeg er alltid redd for å forsove meg når jeg skal opp så tidlig. Men jeg klarte å komme meg opp i dag også, klokken 07:00 var jeg på plass nede hos TV2. Det begynner å bli en god stund siden jeg har vært der nede nå, så det var veldig gøy å se alle sammen igjen. Tiden går alltid så utrolig fort på slike sendinger, men jeg følte vi fikk satt bra lys på temaet. Det er så utrolig viktig at slike saker kommer frem i media, det kan være til stor hjelp for mange der ute. Åpenhet er et av de sterkeste verktøyene vi kan bruke.

  Tusen takk for alle de fine meldingene dere har sendt meg i etterkant av intervjuet, det setter jeg utrolig stor pris på.

  Klikk dere inn her for å se hele intervjuet.   

  Love J_LU<3 

   

 • Publisert: 19.02.2016, 12:12
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • HIGH SUMMER SPRING/SUMMER 2016

 • Publisert: 18.02.2016, 21:40
 • Kategori: Outfits
 • I ettermiddag var det visning for alle nyhetene for high spring/summer hos Polhem PR, så jeg har fått meg en god oppdatering på flere spennende nyheter! Polhem har alltid veldig bra eventer, så det er alltid like hyggelig når invitasjonen tikker inn i mailboksen. Vi fikk servert spennende drinker, deilige cupcakes, og en veldig bra vegetar-buffet. Jeg er allerede i vårmodus, men dette eventet tok meg enda et skritt nærmere den beste perioden av året. Det er alltid gøy å oppdatere seg på de forskjellige nyhetene, vi har mye morsomt i vente! Jeg ble veldig interessert i et kult konsept fra Sverige, men det skal jeg kommer nærmere tilbake til etter hvert.

  Her har dere en smakebit fra dagens event, nå skal jeg få meg noen timers søvn før vekkerklokken fyrer løs klokken 05:30 i morgen tidlig. Jeg er gjest hos god morgen norge i morgen, så da skal morgenkaffen inntas med den fine gjengen hos TV2. Jeg tror jeg er på lufta som en av de første i morgen tidlig, så er det bare til å riste liv i flatskjermen :) 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 18.02.2016, 21:40
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • THANK YOU

 • Publisert: 18.02.2016, 12:27
 • Kategori: Outfits
 • Jeg må få takke dere for alle de fine tilbakemeldingene som har tikket inn etter reportasjen i Dagbladet i går, det gjør godt å se at så mange engasjerer seg. Det er en lang vei å gå når det kommer til behandling av spiseforstyrrelser, så det kan ikke bli satt nok lys på den saken. Den eneste grunnen til at jeg takket ja til å gjøre en slik sak igjen, er rett og slett for at det kan hjelpe mennesker som er i den samme situasjonen som jeg var i tidligere. Tabubelagte ting må frem i lyset, det er saker som berører veldig mange mennesker der ute. 

  Tusen takk igjen, dere er pokker meg en fin gjeng :)   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 18.02.2016, 12:27
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • GUTTER KAN OGSÅ LIDE AV SPISEFORSYRRELSER

 • Publisert: 17.02.2016, 13:17
 • Kategori: Outfits

 • Det begynner å bli et par år siden jeg postet innlegget om mine spiseforstyrrelser her på bloggen, noe som spredde seg rundt som ild i tørt gress. Jeg valgte å dele min historie for å kunne bruke min stemme til å nå ut med et budskap. Noe som viste seg å ha en veldig bra effekt, det tikket inn mange mailer fra folk som var i samme situasjon. Målet mitt var å bryte tabuer og få saken frem i lyset. Etter at jeg stod frem med mine lidelser har jeg holdt forskjellige foredrag om spiseforstyrrelser hos gutter, hvor jeg har delt min historie og mine erfaringer.

  Når Dagbladet ringte meg forrige uke for å høre om jeg kunne stille opp til et intervju, måtte jeg gå noen runder med meg selv. Det er et veldig personlig tema, det krever litt for å face det. Jeg deler ting som jeg har holdt helt for meg selv, en kamp jeg har brukt mange år på. Dette temaet er fremdeles veldig viktig, kanske  mer viktig en noen gang. Det er utrolig store mørketall når det kommer til gutter med spiseforstyrrelser. 

  I intervjuet med Dagbladet sier jeg at spiseforstyrrelsen alltid kommer til å være en del av meg, med det mener jeg at jeg alltid kommer til å kjenne på den. Men med årene så har jeg lært meg å leve med den, den får ikke lenger stjele verdifull tid av livet mitt. Det tok dessverre mange år før jeg fikk hjelp, jeg følte  at helsevesenet ikke hadde den erfaringen de trengte for å se mine problemer. Det var først når jeg oppsøkte den private sektoren at jeg fikk den hjelpen jeg trengte, sammen klarte vi å finne gode rutiner som lærte meg å håndtere sykdommen. Det er dessverre sanneheten, slik burde det ikke være.

  Jeg har skrevet ned hele min historie fra begynnelse til slutt, en slags dagbok som går fra begynnelse til slutt. I den perioden jeg skrev ned min historie ble jeg usikker på enkelte ting jeg opplevde innenfor helsevesenet. Noe som førte til at jeg ønsket å gå litt mer i dybden på det. Etter at jeg skrev om det på bloggen for et par år siden, oppsøkte jeg helsevesenet på nytt. Jeg faket rett og slett et tilbakefall for å se hvordan helsevesenet håndterte det nå. Fastlegen min oppfordret meg til å gå på antidep for å få fokuset bort fra mat, noe som var helt uaktuelt for meg! Jeg er en livsglad gutt, depresjoner har aldri vært et tema. Jeg sa at jeg ønsket å få hjelp via psykolog, noe som legen min så som utfordrene. Grunnen til at det var en utfordring å få avtale hos psykologen var rett og slett fordi jeg ikke kastet opp nok ganger i løpet av en uke. Det var faktisk den beskjeden jeg fikk, noe som kan oppfordre noen med spiseforstyrrelser til å bli enda sykere. 

  Jeg var opphengt i å komme til bunns i saken, så jeg løy om at jeg kastet opp mer en hva jeg utgangspunktet sa at jeg gjorde.Jeg klarte til slutt å diskutere meg til en avtale hos psykolog, her fikk jeg satt opp en fast avtale en gang i uken. Psykologen min var en ung nyutdannet dame, jeg tror ikke hun kommer til å glemme meg med det første. Jeg stillte nok for mange spørsmål til henne, jeg hadde nok også en god del erfaring som hun ble litt satt ut av. Hun startet hver eneste time med å intervjue meg, her dukket det blandt annet opp spørsmål om jeg noen gang hadde hatt selvmordstanker, eller om jeg brukte narkotika. Etter et hun startet mitt fjerde besøk med de samme spørsmålene, sa jeg i fra om at det kanskje var på tide å rette fokuset på de reelle problemene. Jeg har nå svart på de samme spørsmålene de fire siste gangene jeg har vært her, selmordstanker og narkotika har aldri vært noe problem for meg. Hun kom med noen uttalelser som jeg oppfattet som personangrep. Etter min siste time hos psykologen ringte jeg henne tilbake for å konfrontere henne med personangrepet jeg opplevde. Hun kom med en unskyldning og innrømmet at hun hadde gått over en grense hun ikke skulle gå over. På slutten av telefonsamtalen fikk jeg beskjed om at hun ønsket å avslutte avtalen vår, hun anbefalte meg å google meg frem til en privat psykolog, da hun trodde jeg kom til å få bedre hjelp der.

  Jeg vet det ikke er bra å lyve, men jeg hadde en stor trang for å vite hvordan helsevesenet fungerer i dag. Jeg ble veldig sjokkert over hvordan jeg ble tatt i mot, tenk at min egen lege fortalte meg at jeg trolig ikke kastet opp nok for å få hjelp. Hvordan hadde en usikker ungdom reagert på denne beskjeden? Hva om et sykt menneske får beskjed om at de er for overfladiske? Her må helsevesenet ta grep, slik skal det faktisk ikke være. Jeg fikk alt jeg trengte for å få en avsluttning på min historie, det er ingen tvil om at det fremdeles er en lang vei å gå når det kommer til slike sykdommer. Jeg vet at min historie kan hjelpe andre, derfor har jeg også valgt å gå i dybden på det. Miner erfaringer er noe jeg tar frem i foredrag, på sikt kommer det også mine dagbøker til å bli satt sammen til en bok som kan være til hjelp for mange der ute.

  Foto:Dagbladet 

  Selv om mine spiseforstyrrelser er et ferdigskrevet kapittel, så er det noe som jeg tror kommer til å henge med meg resten av livet. Det høres veldig rart ut, men spiseforstyrrelsen er slags "venn" som alltid kommer til å være der. Jeg har lært meg hvordan jeg skal holde den på avstand, selv om jeg kan kjenne at den av og til puster meg i nakken. Den får ikke lenger ta over hvedagen min, det er jeg som siter bak rattet nå. Spiseforstyrrelsen gav meg en "trygghet" som jeg tidligere manglet i livet mitt, den førte også til at jeg både fikk ødelagt forbrenning og fikk enorm slitasje på tennene min. Med hjelp av et godt team så fikk jeg satt opp gode rutiner i livet mitt, rutiner som sakt men sikkert fikk bygget opp forbrenningen. Jeg fikk hjelp av både privatlege og personlig trener, sammen satt rutiner som fikk meg tilbake bak førersetet.


  Foto:Dagbladet

  Spiseforsyrrelser hos gutter er noe som bør komme mer frem i lyset, jeg skulle ønske det ikke var så tabubelagt som det det er nå. Min erfaring er at helsevesenet mangler en del rundt dette, her bør det helt klart tas noen store oppdateringer.

  Det er viktig å huske på at alt bare kan bare bli bedre, men det krever en del arbeid å jobbe seg gjennom en slik lidelse!

  I dag har jeg en veldig fin balanse i livet mitt, regelmessig trening og et bra kosthold betyr alt. Jeg har troen på at stabil balanse betyr alt, livet skal nytes! Jeg holder meg i bevegelse og spiser sundt, det skaper en bra balanse for meg. Det blir selvfølgelig også en del utskeielser, men det trenger vi også en del av her i livet. Alt handler om å ha en balanse mellom hva du putter i deg, og hvor mye du beveger deg.

  Ikke klikk deg inn på de profilene som har for sterkt fokus på mat og trening, de har som regel desverre ikke så positiv innvirkning på deg. En ting er å ta grep, men fokuset er litt for sterkt på det ekstreme. Alle bestemmer over sine egne liv, ta de valgene som gjør at du får en best mulig hverdag.

  Alle bør egentlig slappe litt mer av og bli flinkere til å nyte livet her og nå.

   

  Love J_LU <3 
   

 • Publisert: 17.02.2016, 13:17
 • Kategori: Outfits
 • 6 kommentarer
 • THINGS HAPPEN

 • Publisert: 16.02.2016, 14:10
 • Kategori: Outfits
 • Jeg sitter fortsatt godt plassert foran macén, det kan merkes på mailboksen min at våren ikke er så langt borte. Som freelancer så varierer det veldig på hvor store mengder med arbeid det er i løpet av året. Noen perioder er så og si helt døde, mens andre perioder er det mengder med ting å ta tak i. Etter ti år i denne bransjen har jeg lært meg å slappe av i de rolige periodene, etter en rolig periode venter det alltid en ny hektisk periode. Freelance livet er helt klart ikke for hvem som helst, jeg tror det er mange som ikke hadde klart å forholde seg til denne livsstilen. Jeg har prøvd begge deler, men for meg er det freelance livet som gir meg mest. Det er mange som er ute etter de samme jobbene, så det er alltid en liten kamp om å få lande de beste jobbene. Heldigvis har jeg både en lang CV og gode referanser å vise til, til syvende og sist så er det de tingene som teller. I denne bransjen er det mange som skyter i været over natten, men de holder som regel ikke ut i det lange løp. Jeg har troen på at hardt arbeid  alltid lønner seg, så det er viktig å ikke la seg distrahere av alt som svever rundt. Ha fokuset på deg selv, det er lov å være litt egoistisk for å jobbe seg mot målene sine. Til syvende og sist så er det de tingene du har gjort som teller.Folk bryr seg ikke om snakk, du må ha resultater å vise til. Den beste følelsen freelance livet gir er de gangene du får igjen for alt arbeidet du har lagt ned tidligere, da får du bevis på at det lønner seg å legge stein for stein.

  Følelsen av å ha gjort noe riktig er uten tvil den beste følelsen, det følelsen kom til meg når jeg satt og svarte på noen mailer i dag morges. Tidligere arbeider jeg har gjort har blitt lagt merke til, så det har dukket opp noen spennende prosjekter. Det er ikke bare på utsiden at våren begynner å vises, jeg kan merke at det begynner å spire og gro i bransjen også. Det hadde vært så sykt deilig å lande en av de store jobbene nå. Jeg er klar for litt nye utfordringer nå etter de mørke vintermånedene! Jeg er alt for dårlig til å se tilbake på hva jeg egentlig har fått gjort i løpet av mine år i bransjen, men i dag har jeg sendt inn alt av attester til en potensiell oppdragsgiver. Det er ikke få ting jeg har fått vært med på i løpet av mine år i bransjen, jeg tar meg selv i å smile når jeg blar igjennom alle de gamle bildene som er sortert i forskjellige permer. Jeg føler meg heldig! Det er dette jeg lever for, å få bli med å skape noe unikt. Jeg måtte også ta ringerunden rundt til forskjellige oppdragsgivere for å sette dem opp som referanser i dag. Det er godt å vite at jeg har flere store navn som er fornøyd med arbeidene jeg har gjort, og som heier på meg videre.

  Jeg husker fremdeles den dagen jeg kom til Oslo uten å kjenne noen i bransjen, men med en stor sult etter å få det til. Det er viktig å tenke litt tilbake på hvor jeg startet og hvor jeg er nå, det gir ekstra drivkraft til motoren:)

  Dette har pokker meg vært noen produktive dager her på "hjemmekontoret", det er deilig at jeg begynner å kjenne våren på kroppen! Det er første dag i år at jeg har lukket opp vinduet mens jeg har jobbet hjemme, den kalde men friske vårluften har fått flyte fritt inn i leiligheten. Det føles som om 2016 endelig kan sette i gang for fullt!! 


  Love J_LU <3 

 • Publisert: 16.02.2016, 14:10
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • LE SPECS

 • Publisert: 15.02.2016, 19:08
 • Kategori: Outfits • Photo by Stephen Grindhaug 

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 15.02.2016, 19:08
 • Kategori: Outfits
 • 5 kommentarer
 • BLOGGERS OFFICE

 • Publisert: 15.02.2016, 17:38
 • Kategori: Outfits
 • Var det kun her mandagen kom litt brått på? Champagne og sjokolade burde vært obligatorisk hver eneste søndag, herregud som jeg koste meg!

  På mandager pleier jeg alltid å ha hjemmekontor, det er greit å bruke mandagen på å hente seg litt inn og få oversikt over timeplanen for resten av uken. Jeg pleier kun å ha selskap av kaffekoppen, men i dag har Stephen og jeg rigget oss sammen med hjemmekontor her hos meg. Så utrolig digg å sparke i gang uken på denne måten, ingen tvil om at det blir mye festligere med godt selskap. Vi har hatt en liten photoshoot ute i vårsolen på Tjuvholmen, før vi rigget oss til med lunch her hjemme. Alle bloggere burde bli flinkere til å ha slike dager, vi tilbringer alt for mange timer alene sammen med macen.

  Håper dere også har hatt en bra start på uken!   Love J_LU<3 

 • Publisert: 15.02.2016, 17:38
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • GOURMET PIZZA

 • Publisert: 14.02.2016, 12:49
 • Kategori: Outfits
 • Vi startet Valentine´s feiringen med å dra på Teatro med et vennepar i går, jeg har gledet meg lenge til å teste ut denne nye pizza restauranten. Det er Ole Jonny Eikefjord som står bak konseptet, så forventningene mine var høye.

  Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en stor pizza-elsker, så konseptet trigget meg veldig! Vi delte 4 forskjellige varianter, så vi fikk testet ut litt forskjellige smaker. Min favoritt var helt klart en hvit pizza med cheddar & chili, en saftig pizza med mye smak. En annen kombinasjon som også falt i smak var en hvit pizza med gravet kveite,fennikel og ruccola.

  Teatro har to forskjellige kategorier med pizza, de er delt inn i rød & hvit. De røde pizzaene har en klassisk italiensk tomat saus, mens de hvite har en hvit saus som er laget av creme fresh base, som er tilsatt vin,hvitløk og urter. 

  Til dessert kan du få hjemmelaget italiensk gelato, her anbefaler jeg dere å kjøpe den store med 8 forskjellige variantrer. Salt karamell og kirsebær var helt klart mine favoritter!

  Dette er en perfekt plass å dra om du er glad i spennende pizza og god vin! Det er en perfekt plass å dra på date, eller på en helaften med vennegjengen. Tusen takk for denne gang, vi storkoste oss! 

  Det er stadig nye konsepter som åpner opp i Oslo, men dessverre så er det ikke alle som får det til. Teatro har lykkes med sitt konsept,jeg gleder meg til flere sosiale stunder på denne restauranten. Dette er også en plass å dra om du er glad i vin, bare på glass så har de 50 forskjellige sorter å velge mellom. 


  Love J_LU<3

 • Publisert: 14.02.2016, 12:49
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • OSLO TREASURE

 • Publisert: 12.02.2016, 17:38
 • Kategori: Outfits
 • Ukens siste visning ble holdt på The Thief hvor det ble vist frem et bredt utvalg av norsk smykkedesign. Norge har utrolig mange flinke smykkedesignere, de massive smykkene falt spesielt i god smak hos meg. Jeg blir like glad hver eneste gang det er visning på The Thief, atmosfæren der passer perfekt til slike arrangementer! Motenorge har virkelig vist seg fra sin beste side denne uken, jeg er stolt over alle de flinke designerene vi har her i landet!

  Nå gjenstår det bare et siste event i kveld, så er moroa over for denne gang.

  Nyt fredagskvelden!


  Etter visningen dro vi videre til Olivia på middag, så nå er helgen offisielt i gang!

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 12.02.2016, 17:38
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • FAM IRVOLL

 • Publisert: 12.02.2016, 09:18
 • Kategori: Outfits
 • Det er noen år siden Fam Irvoll har hatt visning her i Norge, så det var stor stas når hun viste frem den nye kolleksjonen sin på Fineart i går kveld. Fam har i en årrekke vært en av mine norske favoritter,hun har hatt de mest kreative kolleksjonene og de kuleste visningene her i landet. Hun har alltid et bredt spekter av modeller, blandet drops som de fleste kan kjenne seg igjen i.

  På catwalken i går var det flere kjente ansikt som dukket opp, både Charlotte Thorstvedt, Linni Meister og Mariann Rosa svingte seg rundt i den nye kolleksjonen. Jeg vil si at denne kolleksjonen var en del nedtonet i forhold til mye at det jeg har sett fra Fam tidligere, men lekenheten og uttrykket viste fremdeles veldig godt igjen. En sporty og fargerik kolleksjon som vil treffe mange der ute! Skoene til modellene er et samarbeid mellom Gaitline og Fam Irvoll, her er det kun produsert 295 eksemplarer.

  Gratulerer med en fin kolleksjon Fam, det er denne visningen jeg har gledet meg mest til av alle visningene denne uken!  Jeg elsket stylingen på håret ti modellene, denne glittertrenden har florert på Instagram de siste månedene!


  I dag er det siste dag med visninger her i Oslo, før det er tid for en stor avsluttningsfest i kveld. Men før jeg får med meg den siste visningen på The Thief skal jeg gjøre et intervju med Dagbladet. Kamera er godt plassert i vesken, så jeg skal oppdatere dere på alt i løpet av dagen.

  Nyt fredagen, endelig er det helg! 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 12.02.2016, 09:18
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • SPORTY FOR SPRING

 • Publisert: 11.02.2016, 12:41
 • Kategori: Outfits
 • //addlinks

  Asfalten i gatene har begynt å bli bar, noe som betyr at det ikke er så alt for lenge til våren står for tur. Snart er det tid for knupper på trærne begynner å skyte frem, og vi er klare for lysere farger på både klær og sko. Jeg kom over noe friskt og sporty hos Nlyman, det skal bli så deilig å snart kunne pakke bort boblejakker og luer!

  Det er sikkert ikke bare jeg som er lei av vintermånedene nå, det skal bli så sykt deilig med lysere dager og mildere temperaturer. Snart starter også løpesesongen, jeg gleder meg til å kunne løpe utendørs igjen uten å fryse nesa av meg. Det er ingen tvil, vi har en veldig fin tid i vente!   Genser/Her.Sko/her.Bag/her.

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 11.02.2016, 12:41
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • MY KIND OF BREAKFAST!

 • Publisert: 10.02.2016, 10:50
 • Kategori: Outfits
 • I dag tok jeg frokosten på Hotel Christiania Teater, den perfekte start på onsdagen.

  Det har skjedd store forandringer siden jeg var på hotellet sist, jeg elsker det nye konseptet! Frokostsalen har fått en total forandring, både menyen og interiøret. Det nye designet gjør at det var svært lite fristende å dra på jobb, hadde det vært opp til meg så hadde jeg blitt sittende å jobbe der hele dagen. De har klart å skape den lune deilige atmosfæren, til og med serviset er med på å bygge opp om den lune følelsen.

  Selve frokost menyen har blitt litt mindre, men den er blitt mye mer eksklusiv. Her får du nystekt brød som er bakt på hotellet, ferskpresset juice, eksklusive Italienske skinker, nykvernet kaffe, deilige oster, frukt og bær++++ 

  Jeg elsker det nye konseptet, det traff meg rett i hjertet! Her er det rett og slett et stort utvalg av deilige smaker som bygger opp en perfekt start på dagen.

  Det er flere nye konsepter nede på hotellet, jeg gleder meg til å ta med vennegjengen på en sosial kveld med pizza og vin i den nye restaurant avdelingen. Levende konsepter med særpreg gjør kvelden så utrolig mye hyggeligere, her vet jeg at jeg kommer til å tilbringe en del kvelder frem mot våren. De har også en spennende vegetarpizza på menyen, så her kan jeg ta med alle i gjengen på en happening!   Love J_LU <3 

 • Publisert: 10.02.2016, 10:50
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • OSLO RUNWAY

 • Publisert: 09.02.2016, 19:44
 • Kategori: Outfits
 • Moods of Norway var de første til å vise sin kolleksjon når Oslo Runway åpnet dørene i Operaen i dag. 

  Tusen takk for en super visning, det er ingen tvil om at dette var den perfekte plassen å vise på!

  Moods of Norway SS/2016:


  #kolonihagen


  Love J_LU <3 

 • Publisert: 09.02.2016, 19:44
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • MOTEUKA

 • Publisert: 08.02.2016, 22:08
 • Kategori: Outfits
 • Da er Moteuken i gang, nå venter det en hel uke med visninger og forskjellige eventer her i Tigerstaden. Det er gøy å se at moteuken blomstrer opp igjen, dette trenger virkelig Norge.Jeg har noe på timeplanen hver eneste dag denne uken, så dette blir gøy!

  I kveld var det åpningen av moteuka nede på Norsk Moteforum, hvor vi fikk både fashion talk,og en visning av det de forskjellige kolleksjonene agenturene har å by på.En veldig fin start på moteuken!

  Jeg tok en tidlig kveld i dag, jeg vet av erfaring at det kommer til å bli en lang uke med lite søvn og mye moro ;) 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 08.02.2016, 22:08
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • FASTELAVN

 • Publisert: 07.02.2016, 18:12
 • Kategori: Outfits
 • Er det flere som har fått sin kvote med gjærbakst i dag?

  Jeg fikk min dose med kanelsnurrer allerede til frokost, så nå i ettermiddag tok jeg runden rundt til venner her i nabolaget for å kvitte meg med resten av bollene. Jeg har forspist meg på boller med krem tidligere, så jeg vet av erfaring at det lønner seg å kvitte seg med det som er til overs. Så istedenfor at jeg spiste meg kvalm på gjærbakst, så sørget jeg for at det var flere av vennene mine som også la på seg litt ekstra i dag;) 

  Det har blitt rene bakebloggen her i løpet av helgen,når jeg først har god tid så elsker jeg å eksprimentere på kjøkkenet. I går laget jeg en vegansk lasagne med søtpoteter, og i dag har jeg eltet deig til den store gullmedalje! Jeg gleder meg til den dagen jeg får en stor spisestue, da skal det bli mange sosiale stunder med venner,god mat og vin!

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 07.02.2016, 18:12
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • OFFLINE

 • Publisert: 07.02.2016, 13:54
 • Kategori: Outfits
 • Etter fredagens festligheter har jeg koblet helt ut og gått offline, det har vært så deilig med noen fridager hvor jeg kun har slappet av og kost meg. På mandag starter moteuken, så jeg tror det det har vært veldig lurt å lade opp til det. En helg med god mat og film gjør underverker for kroppen!

  Jeg våknet opp uthvilt og fresh i dag morges, så jeg hadde faktisk bakt både vanlige boller, og kanelsnurrer før klokken var blitt 12. Siden jeg er sammen med en svenske så tyvstartet vi bollesøndagen med kanelsnurrer til frokost. Når det først er fastelavn så må det være lov å spise boller flere ganger til dagen, i dag bør faktisk alle ta seg et par boller:)

  Nyt søndagen kjære venner, det gjør godt for kropp og sjel!

   
  Love J_LU<3 

 • Publisert: 07.02.2016, 13:54
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • PINEAPPLE

 • Publisert: 05.02.2016, 15:57
 • Kategori: Outfits
 • Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde en ordentlig shoppingrunde på en fredag, det begynner å bli en god stund siden. Men i dag har jeg løpt rundt i Bogstadveien for å få alle ting på plass til i kveld. Vinflasken er på plass i kjøleskapet og ny skjorte er kjøpt inn, alt er klart for en sosial og hyggelig fredagskveld! Det er lenge siden jeg har dratt ut nå, så jeg gleder meg til å shake litt løs i kveld. Jeg skal først dra på et event, så er jeg ganske sikker på at dere finner meg på dansegulvet etter det!

  Dere vet hvor svak jeg er for ananas, så jeg måtte ta med meg en pute og et fat fra H&M home. Selv om det fremdeles er litt vinter på utsiden så er det utrolig deilig å få litt vårstemning i leiligheten. Nå må jeg bare få kjøpt meg en stor palme, så begynner det å bli riktig så vårlig her hos meg! 


  Ønsker dere alle sammen en strålende fredagskveld, måtte den bli lekker!!!!

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 05.02.2016, 15:57
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • THE MAKEOVER

 • Publisert: 04.02.2016, 21:33
 • Kategori: Outfits
 • Da var vi i mål med en veldig fin stylingdag!

  Det er alltid like gøy å jobbe med slike dager hvor vi får frie tøyler og går gjennom en total forandring.I dag var det Hanne som var så heldig å vinne en slik dag gjennom Norges Blindeforbund, så vi har hatt noen fine timer sammen på Oslo Hair i dag. Pontus startet med klipp og farging av hår, før jeg avsluttet med make-up.

  Før jeg satt i gang med selve sminken så farget Pontus både vipper og bryn på Hanne.

  Jeg valgte en veldig naturlig make-up hvor fokuse lå på øynene. Øynene ble sminket opp med skygger som gikk i lakserosa og bruntoner. Den lakserosa øyenskyggen bygger opp den fine grønnfargen på øynene til Hanne.Øynene ble fremhevet med en sort liner og noen små punktvipper i ytterkanten av øyet. Leppene fikk en frisk leppestift i en bringebærfarge, de friske bærfargene blir en stor hit nå til våren.

  Pontus la inn mange små striper i forskjellige lystoner i håret, dette skaper et naturlig og fint spill. Frisyren til hanne ble gjort både kortere og lettere, hvor volumet ble flyttet lengre opp på hodet. Den nye frisyren får frem de fine trekkene i ansiktet til Hanne, den gir rett og slett et fint løft til hele ansiktet.  Love J_LU <3 

 • Publisert: 04.02.2016, 21:33
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • IN THE MAKING

 • Publisert: 04.02.2016, 12:09
 • Kategori: Outfits
 • I dag er jeg på styling-oppdrag i samarbeid med Blindeforbundet og Oslo Hair. Blindeforbundet hadde en konkurranse i desember hvor medlemmene deres hadde mulighet til å vinne en makeover, så i dag jobbes det for fullt med den heldige vinneren! Jeg elsker å jobbe med slike dager, alt er mye morsommere når vi er flere som jobber mot samme mål. 

  Kamera er selvfølgelig med, så senere i dag skal dere få se sluttresultatet step by step.  Love J_LU <3 

 • Publisert: 04.02.2016, 12:09
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • VALENTINE´S OVERRASKELSEN TIL HAN

 • Publisert: 03.02.2016, 13:14
 • Kategori: Outfits
 • Nå er det ikke lenge til den 14.februar, kjærlighetens dag. Dette må være en av de dagene som folk har et stort hat/elsk forhold til, kanskje det kommer an på hvilken sivilstatus du har? Jeg skal ærlig innrømme at Valentine´s Day ikke hadde så stor betydning for meg de årene jeg var singel, men de årene jeg har vært i forhold har jeg vært veldig glad i denne dagen. Jeg har diskutert en del med forskjellige venner som har ulike meninger om den, en setning som går igjen er at det trengs ikke en egen dag for å feire kjærligheten, vi har jo alle de andre dagene i løpet av året. Jeg selv er enig i at et forhold skal pleies året rundt, men jeg syns det er veldig fint å ha en dag i året hvor vi tar ekstra godt vare på hverandre og feirer kjærligheten. Kanskje det er elskeren din som fortjener en liten oppmerksomhet, eller kanskje du bare har lyst å gjøre noe for en person du er glad i ?

  I år kommer Valentine´s Day på en søndag, det kan jo ikke bli bedre enn det! Hvem setter ikke pris på en søndag som er satt av til kun dere to, en søndag hvor dere kun nyter hverandres selskap. Folk flest har en veldig hektisk hverdag, så da er det deilig med en kosedag i kjærlighetens tegn. Det er viktig å skjemme hverandre litt bort, slik skal du gjøre med de du er glad i.

  Her er det utallige meninger, men det må få være opp til hver enkelt hva de ønsker å gjøre. Jeg tenkte å komme med noen av mine tips til hva dere kan gi/gjøre for det mannebeinet dere har valgt å dele hverdagen med, så nå kjører vi pokker meg på med litt god gammaldags klissete kjærleik.

  En klassiker, frokost på sengen:

  Siden Valentine´s Day kommer på en søndag i år så passer det perfekt å servere frokost på sengen. Hvor deilig er det ikke å våkne opp nytrukket kaffe og noe digg på tallerkenen? Jeg tror aldri jeg har hørt om noen som ikke setter pris på å få frokosten servert i sengen. Hos meg er det obligatorisk med med søndagsfrokoster, sødagsfrokoster er faktisk livet!

  Reise:

  Hva med å dra bort hele helgen? Book en storbytur hvor dere koser dere hele helgen. Dra på noen deilige restauranter, sjekk inn på et fint hotell, kjøp musikalbilletter, spis lunch på en liten fortaus-cafe, kanskje noen billetter til en fotballkamp? En romantisk weekend er aldri feil! Jeg er kronisk sugen på å reise, så jeg burde faktisk ha booket noen flybilletter asap.

  Gaver:

  Det er alltid hyggelig å overraske sin kjære med en gave,her er det alltid mange som lurer på hva de skal kjøpe. Jeg har satt sammen noen ting som faller i smak hos de fleste menn.

  Parfyme: En ny duft kan trigge opp forskjellige impulser, gå for en maskulin og sexy duft som får deg til å ville kaste deg over kjæresten/elskeren din. En forførende duft kan gjøre underverker i vintermånedene!

  Barberutstyr: 

  De fleste menn handler barberhøvelen sin på samme sted som de handler melk og brød, hva med å kjøpe et ordentlig sett med børste,høvel og skum? Ingenting kan måle seg med en ordentlig barbering. Kanskje du er i det frekke hjørnet og tar høvelen i egne hender og hjelper til der det trengs?

  Undertøy:

  Det er ikke bare damer som kan få nytt undertøy på Valentines Day, det er mange menn som med fordel kunne trengt litt påfyll i undertøyskuffen. Kjøp noe som sitter der det skal sitte, det er ikke bare damer som kan være sexy i undertøy. 

  Klokke:

  Kanskje han virkelig fortjener en fin gave i år? Da er det alltid råflott å gi en klokke, det er noe alle menn liker.

  Produktbildene er lånt fra nlyman & zalando, reisebildet er lånt fra weheartit

  Hudpleie:

  Green Peel har blitt en populær behandling hos menn, hva med å overraske han med en time med hudpleie? Jeg kan love dere at han kommer til å komme glødende tilbake, de fleste menn er for dårlige til å prioritere slik egenpleie på seg selv.


  Roser og middag:

  Røde roser er en klassiker som aldri kommer til å forsvinne. Overrask med røde roser,fyr opp stearinlys, lag en deilig middag og finn frem en flaske med rødvin, der har du oppskriften på en deilig kveld. Legg litt energi ned i det du gjør, det gir så sykt mye! Kall det gjerne for klisje, men de fleste setter veldig stor pris på slike kveld. Kanskje desserten inntas på soverommet...  Det er ikke så lenge til 14.februar, så det er nok av tid til å planlegge noe for den helt spesielle personen du vil overraske. Nyt hverandres selskap, elsk som om det ikke kommer noen morgendag, livet blir faktisk litt mer spennende med noen erotiske sprell ;)

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 03.02.2016, 13:14
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • FASHION WEEK

 • Publisert: 01.02.2016, 21:49
 • Kategori: Outfits
 • Da er arbeidsplanen for de neste to ukene satt opp, nå er det ikke lenge til det blir full fres! Neste uke er det tid for både moteuken og Oslo Runway i Norge, noe som vil si at det er klart for en uke med masse inspirasjon og sosiale tilstelninger. Det er så fint at det har blitt ordentlige moteuker her i landet igjen, det er en selvfølge at Norge også må ha det! Jeg gleder meg til visningene i operahuset, det er flere år siden jeg var på visning der sist. Jeg reiser ikke på noen av moteukene i utlandet denne sesongen, da jeg er fullbooket med jobb på de aktuelle datoene. Men jeg skal prøve å få med meg mest mulig her i Oslo, så jeg kan love dere oppdateringer på det nye som kommer  fra de forskjellige designerene her til lands.

  Jeg skal allerede holde av plass i kalenderen min til moteukene som er i utlandet til høsten, det er alltid surt å måtte takke nei til slike invitasjoner. Jeg skulle ønsket at jeg hadde prioritert det denne sesongen også, det hadde vært så gøy å reist bort og hentet mengder med inspirasjon! Men denne sesongen ble det ikke prioritert, så da er jeg glad for at det blir en fullstappet uke her i Oslo neste uke. Jeg gleder meg til å vise dere alle oppdateringene fra det som skjer! 

  Er det noen spesielle kolleksjoner dere er spente på denne sesongen?

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 01.02.2016, 21:49
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • ORGANIZING

 • Publisert: 01.02.2016, 13:25
 • Kategori: Outfits
 • Ny uke, nye gjøremål!

  Jeg starter mandagen med å organisere litt opp i de neste ukene, nå må jeg få orden på kalenderen min. Når det er mye som skjer så går det dessverre ut over en god del ting. Det har samlet seg opp en del mai og meldinger som jeg ikke har hatt tid til å svare på, så i dag har jeg satt av hele dagen til å jobbe meg gjennom alt som er ubesvart. Jeg tar meg av alt selv, så da blir det dessverre ikke alltid tid til å svare på ting med en gang det tikker inn i maliboksen. Men nå har jeg lenket meg selv fast til bordet, her blir jeg sittende til alt sammen er besvart! Jeg må få takke dere for tålmodigheten, håper dere forstår at jeg ikke alltid har mulighet til å svare med en gang det tikker inn. Jeg er kjent for å ha mange baller i luften, så da klarer jeg ikke å ha stålkontroll på alt hele tiden:)

  Det er egentlig ganske deilig å starte uken slik som dette, da får jeg kontroll over resten av dagene. Jeg har fått byttet ut de visne blomstene på bordet og laget meg en juicy fiskeburger, så nå er det bare til å sette i gang! Har dere prøvd de fiskekarbonadene som består av 80% fisk? De passer perfekt til en digg mandagsburger. 

  Håper mandagen er snill med dere!

  Jeg stikker innom litt senere, da skal dere få en liten oppdatering over hva som skjer under moteuken som snart setter i gang her i Oslo.

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 01.02.2016, 13:25
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • PMU BEFORE/AFTER

 • Publisert: 31.01.2016, 17:35
 • Kategori: Outfits
 • Da var helgekurset hos Sol over for denne gang, i dag begynte teknikkene å falle enda bedre på plass. Dagens modell hadde permanent tatovering fra før, så i dag lærte jeg meg å endre på formen og freshe opp den gamle tatoveringen.Dette fager er så utrolig gøy, jo mer jeg setter meg inn i det, jo morsommere blir det! Nå er det bare til å forsette med å trene på teknikkene, så tenker jeg at det ikke er så alt for lenge til jeg kan starte opp for fullt. Modellene mine kommer tilbake på kontroll om 4 uker, så da skal det bli spennende å se hvordan pigmentene har satt seg. Bryn har så utrolig mye å si, det er selve rammen i ansiktet.

  Nå skal jeg slenge beina på bordet og ha meg en stor veggisburger, denne helgen har virkelig vært lærerik!

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 31.01.2016, 17:35
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • EYEBROWS ON FLEEK

 • Publisert: 30.01.2016, 20:58
 • Kategori: Outfits
 • Denne helgen er det full fart på skolebenken hos Sol PMU, jeg er i full gang med å lære meg stråteknikken til øyenbryns tatovering. 

  Jeg har for lengst tatt av meg hatten for dette faget, det er så ekstremt mye mer omfattende enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg har jobbet med make-up i årevis, så jeg tenkte at dette kom til å fungere på samme måte. Det er en veldig stor forskjell, jeg kommer til å sminke bryn på en helt annerledes måte fremover. Det er et stort bevis på at en aldri blir utlært i denne bransjen, det er stadig noe nytt å lære.Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gå på permanent make-up kurs hos Sol PMU, jeg har lært meg så utrolig mye allerede nå. Det er en grunn for at de har det ryktet de har, jeg blir helt blåst av banen av arbeidet deres.


  Jeg startet med å tatovere opp stråteknikken på matter først, slik at jeg skulle få bevegelsen og stødigheten på plass i hånden. Sol er den perfekte læremester, hun er så trygg og stabil i det hun driver med. Hun gir seg ikke før alt sitter perfekt, så jeg tatoverte inn en god del på matten før stråteknikken var 100%. Alle bevegelsene er helt nye for meg, jeg hadde ikke trodd at det krevde så mye trening for å tegne opp strå. Jeg gleder meg til å lære mer innenfor dette faget, jeg er helt imponert over hva det er mulig å gjøre med permanent tatovering! 

  I ettermiddag fikk jeg prøve meg på min aller første stråteknikk på modell. Jeg fikk god hjelp av Sol under hele behandlingen, så hun hadde full kontroll over hvordan jeg jobbet. Det har vært den mest lærerike økten jeg har hatt til nå, dette er så inspirerende! I morgen står det en ny økt for tur, så denne helgen blir jeg virkelig drillet innenfor denne teknikken å tatovere på.  Er det ikke helt rått hva som er mulig å gjøre med PMU? Jeg gleder meg til å forsette med teknikkene i morgen! 

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 30.01.2016, 20:58
 • Kategori: Outfits
 • 12 kommentarer
 • LOADING UP FOR THE WEEKEND

 • Publisert: 29.01.2016, 09:50
 • Kategori: Outfits
 • God morgen godtfolk!

  Denne uken har virkelig gått i ett, det har vært en slik uke hvor alt har stått litt på hodet. Jeg har sjonglert mellom skole,jobb,privatliv,bookinger og regnskap, uken har rett og slett ikke hatt nok dager til å rekke over alt. For å bli ferdig med siste rest så satt jeg på alarmen klokken 06:00 i dag, så nå har jeg fått litt orden på ting før helgen ringes inn. Fra februar av så blir det full fres, så da er det greit å ha ting på stell. 

  Jeg har fått i meg en power frokost,så nå er jeg klar for en ny og lærerik økt på skolen sammen med Anniken. Nyt fredagen kjære venner, så skal jeg komme med en ordentlig oppdatering på alt i kveld :)  Love J_LU <3 

   

 • Publisert: 29.01.2016, 09:50
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • BACK TO SCHOOL

 • Publisert: 25.01.2016, 21:34
 • Kategori: Outfits
 • Dere som følger meg på Snapchat har fått med dere hva jeg startet opp med i dag, jeg hadde min første dag med permanent makeup opplæring hos Sol. Første dagen dreiet seg om oppmåling og opptegning,jeg har lært meg å tegne på bryn med noen helt nye teknikker. Anniken som har undervist meg i dag er helt rå, det er ingen tvil om at jeg er i gode hender. Jeg gleder meg til å lære mer om dette faget, det er helt rått å se hvor stor betydning bryn har på ansiktet.

  I morgen er det tilbake på skolebenken igjen, da skal jeg både forsette med opptegninger og lære mer om maskinene som blir brukt til selve tatoveringen. Jeg har tegnet opp så mange bryn i dag at det er ingen tvil om hva jeg kommer til å drømme om i natt ;) 

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 25.01.2016, 21:34
 • Kategori: Outfits
 • 6 kommentarer
 • WHITE WEEKEND

 • Publisert: 23.01.2016, 13:20
 • Kategori: Outfits
 • Istedenfor å kjøpe inn Chablis og bobler til helgen, så har jeg kjøpt inn Vogue, og fylt opp kjøleskapet med freshe matvarer. Jeg har en hvit helg hvor jeg skal kose meg hjemme og lade opp til en spennende og lærerik uke. På mandag skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før, jeg skal lære meg noe helt nytt innenfor skjønnhetsbransjen. Jeg har ikke sittet på skolebenken siden frisørskolen, men på mandag er jeg tilbake på skolebenken igjen. Det skal bli spennende å teste ut en ny side av bransjen, jeg har vært så heldig å få opplæring hos den beste her i landet!

  Jeg er allerede i god gang med å sette meg inn i den teoretiske delen, dette er uten tvil et fag som er utrolig spennende. I denne bransjen er det viktig å stadig utvikle seg, det er en bransje hvor det er viktig å henge med i svingene. I denne bransjen blir det aldri kjedelig og ensformig, det er alltid noe nytt å lære.

  Er det noen av dere som klarer å tippe hva jeg skal i gang med på mandag?  Ønsker dere alle sammen en strålende helg!

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 23.01.2016, 13:20
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • IN THE DUST OF THIS PLANET

 • Publisert: 22.01.2016, 15:59
 • Kategori: Outfits
 • Bakdelen med å ha hjemmekontor er nettshopping...

  Det er alt for lett å klikke seg inn på forskjellige sider med den ene fristelsen etter den andre. Jeg har sett på denne skinnjakken fra Blk Dnm en stund nå, den hadde sklidd rett inn i garderoben min. Jeg elsker passformen på jakken, gulltrykket på ryggen, og perlene på glidelåsen! Pengene mine bør egentlig prioriteres til flybilletter, men jeg kjenner at det klør i fingrene.   Love J_LU <3 

 • Publisert: 22.01.2016, 15:59
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • ITS ALMOST WEEKEND

 • Publisert: 22.01.2016, 11:25
 • Kategori: Outfits
 • Denne uken har gått alt for fort, jeg kan ikke fatte at helgen er her allerede!

  Jeg har alt for mange ting som skulle ha blitt fikset i løpet av denne uken, så i dag er det siste innspurt før jeg tar helg. Det er så mye gøy som skjer utover våren, jeg gleder meg til å ta dere med på de forskjellige reisene. En av de tingene jeg har lært i denne bransjen er å ikke fortelle om noe før kontraktene er signert, så jeg poster det ikke før jeg har alt svart på hvitt. Jeg har bestemt meg for at 2016 skal være et produktivt år, nå har jeg ladet opp lenge nok :) 

  Ønsker dere alle en strålende fredag, måtte helgen bli minnerik!   Love J_LU <3 

 • Publisert: 22.01.2016, 11:25
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • REMIND YOURSELF OF WHO YOU ARE

 • Publisert: 21.01.2016, 18:05
 • Kategori: Outfits
 •    Love J_LU<3 

 • Publisert: 21.01.2016, 18:05
 • Kategori: Outfits
 • 1 kommentarer
 • MEN´S FASHION INSTAGRAMMERS

 • Publisert: 20.01.2016, 12:43
 • Kategori: Outfits
 • En av de plassene jeg henter opp inspirasjon er på Instagram, her får dere 4 av mine favoritter på herrefronten

  @bloggers_boyfriend : Jeg har fulgt med på hele utviklingen til bloggers_boyfriend, dette er en profil som virkelig har skutt i været! Her finner du helt perfekte gjennomførte bilder. Her får du både livsstil og mote, bildene får meg til å drømme meg bort i hverdagen. Alt er så soft og behagelig å hvile øynene på.   @bryanboycom er en av de første bloggene jeg begynte å lese, her er det så mye kreativitet at selv jeg må holde meg litt fast av og til. Bryanboy har alltid de villeste antrekkene, får med seg alle motevisningene og de store festene. Han er stadig avbildet med de store profilene i moteverden, han har skapt seg en profil som er helt unik,leken og særegen. Jeg tror alle hadde hatt godt av å ha en Bryanboy i vennegjengen.

  @cupofcouple er en ny favoritt som jeg har oppdaget i nyere tid. De er kanskje mest kjent for de fantastiske videoene sine, men bildene er også helt magiske! De tar følgerene sine med seg verden rundt og deler mengder med inspirasjon. Jeg har sett videoene deres utallige ganger, de får meg til å klikke meg inn på finn.no for å bestille en reise. Stilen deres er også helt unik, så enkel, men allikevel så sterk.

  @princepelayo (som mange sikkert kjenner til som Kate Loves Me) har også en veldig inspirerende profil. Han har en maskulin profil som gir alle menn lysten på å kle seg opp. Jeg elsker måten han setter sammen de forskjellige antrekkene sine på, han er til stor inspirasjon. Det er ikke mange garderober som frister så mye som hans, jeg kunne lett ha tatt over mengder av garderoben hans. Han følger virkelig med i tiden, og plukker opp alle de nye detaljene i motebildet. Han mikser det hele inn i sin personlige garderobe og skaper et helt unikt uttrykk.

  Bildene i dette innlegget er lånt av de forskjellige profilene jeg har skrevet om.

  Hvem blir dere inspirert av på Instagram? Kom gjerne med noen tips om hva som inspirerer dere! Min profil finner dere her: @jonlundemoen

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 20.01.2016, 12:43
 • Kategori: Outfits
 • 2 kommentarer
 • CASUAL TUESDAY

 • Publisert: 19.01.2016, 16:53
 • Kategori: Outfits
 •  

  Bag/Dior.Jacket/Rick Owens.Tee/Acne.Pants/H&M.Boots/Dr.Martens.Scarf/Nina Skarra.Mittens/H&M.  Love J_LU <3 

 • Publisert: 19.01.2016, 16:53
 • Kategori: Outfits
 • 7 kommentarer
 • COCONUT PANCAKES

 • Publisert: 18.01.2016, 12:10
 • Kategori: Outfits
 • Jeg er evig takknemlig for at jeg har mulighet til å jobbe hjemmefra, det passer meg perfekt på en mandag som dette. Gradestokken viser minusgrader ute, så da er det deilig å holde seg inne med noe varmt i koppen. Jeg sitter og jobber med vårens stylingshow,så her dreier alt seg om vår og sommer i dag.

  Det er ikke bare jeg som sliter med litt søtsug på mandager, så jeg tenkte jeg skulle dele en digg oppskrift med dere. Pannekaker med kokos er noe som demper søtsuget, samtidig som det metter.

  Til en person trenger du :2 egg,5 ss grovt mel, 4 ss kokosmel, og 2 dl melk. Start med å vispe eggene til en eggedosis, før du litt om litt blander inn melk og mel. Røren blir litt kornete av kokosmelet, men dette er helt vanlig.Prøv deg litt frem med melk og mel til du får en litt "klissete" deig/røre. Stek pannekakene i kokosolje til de blir gylne og sprø på utsiden. Det lønner seg å lage dem veldig små, da de ellers har lett for å falle fra hverandre. (jeg fikk plass til 3 stk på stekepannen) 

  Som tilbehør valgte jeg mager kesam, jordbær og kokosflak. 

  Måtte mandagen bli fin!

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 18.01.2016, 12:10
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • BEHIND THE SCENES

 • Publisert: 17.01.2016, 16:45
 • Kategori: Outfits
 • I dag har søndagen gått med til photoshoot for den nye herrekolleksjonen til Børre Olsen, jeg tror sluttresultatet kommer til å bli helt rått! Jeg stod for all make-up, mens Pontus tok seg av håret til modellene. Det er alltid like morsomt å jobbe med et så bra team som vi hadde i dag, da går alt som en lek! Dere skal få se sluttresultatet når bildene slippes, i mellomtiden kan dere få litt behind the scenes bilder.

  Håper dere nyter søndagen! 
  Love J_LU<3 

 • Publisert: 17.01.2016, 16:45
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • MAKE-UP LIKE THE KARDASHIANS

 • Publisert: 17.01.2016, 10:18
 • Kategori: Outfits
 • //Tips 

  Den 12.mars skal jeg på make-up kurs med Mario Dedivanovic her i Oslo, et make-up kurs som er et must for alle som har en interesse for make-up. Mario Dedivanovic er en av verdens største make-up artister, det er helt fantastisk at det blir satt opp et eget kurs her i Oslo! Mario har jobbet med alle de store stjernene og magasinene, han er kanskje mest kjent for looken som han har skapt for Kim Kardashian. 

  Jeg vet hvor mye arbeid det er lagt ned i å få satt opp kurset hans her i Oslo, jeg er superstolt av Vana som står bak hele prosjektet. Når Vana har bestemt seg for å få til noe, så gir hun seg ikke før hun har fått alle brikkene på plass. Tusen takk for at du gir oss nordmenn muligheten til å få oppleve dette kurset i vårt eget land, du er helt rå! Er det et firma som virkelig kommer til å vise igjen i 2016 så er det Rebirth Of the Princess som Vana har bygget opp helt fra bunn av.

  Det er folk fra hele skandinavia som har meldt seg på kurset den 12.mars, så det har allerede blitt en stor suksess. Det er fremdeles noen plasser igjen, men det er kun satt opp 250 plasser. Klikk dere inn på Rebirth Of The Princess for å sikre dere plasser til kurset, dette er en mulighet dere ikke vil gå glipp av.

  Jeg gleder meg til en dag som er fullspekket med mengder av inspirasjon!   Love J_LU <3

 • Publisert: 17.01.2016, 10:18
 • Kategori: Outfits
 • 4 kommentarer
 • SPRING/SUMMER 2016

 • Publisert: 16.01.2016, 14:54
 • Kategori: Outfits
 • Selv om snøen ligger som et tykt teppe over hele Oslo så er det lov å drømme seg bort til sol og varme. Jeg har blogget om kolleksjonene til Katie Eary tidligere, kolleksjonene hennes er en sann eksplosjon av farger! Spring/summer kolleksjonen for 2016 er en deilig miks av my little pony, og alle regnbuens farger. Jeg blir så sinnsykt glad av å se på denne kolleksjonen, den får meg til å se frem til en fargerik og leken sesong.

  Jeg vet det er noen måneder til, men jeg er allerede i full gang med å lengte etter grønt gress, sol og varme.  Bildene er lånt fra www.katieeary.co.uk

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 16.01.2016, 14:54
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • DETAILS

 • Publisert: 15.01.2016, 16:25
 • Kategori: Outfits
 • Da er alt klar for en helaften med blogg-Norge!

  Her kommer noen detaljer fra kveldens outfit, nå skal jeg bare nyte resten av kvelden sammen med gode blogg-kollegaer. Følg meg på @jonlundemoen på snapchat for å få ta del i kveldens Blog Awards.


   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 15.01.2016, 16:25
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • ALL ABOUT THE BLOGGERS

 • Publisert: 15.01.2016, 12:36
 • Kategori: Outfits
 • I dag er den store dagen for alle bloggere, det er tid for den årlige Vixen Blog Awards. Jeg kan love dere at det går unna en del liter hårspray og paljetter i dag, det er mange bloggere som har forberedt seg i ukesvis til denne kvelden. Det er den dagen i året hvor vi alle sammen samles og feirer blogg-bransjen. Her kommer det bloggere fra hele landet, så det er ingen tvil om at det kommer til å bli en festlig start på helgen!

  Jeg er ikke nominert til noen pris i år, så jeg drar dit for å heie på mine blogg-kollegaer som alle kjemper om å få med seg en pokal hjem i kveld. De andre årene har jeg vært nominert i forskjellige kategorier, så det har alltid vært en dag med veldig mye sommerfugler i magen. Det er faktisk litt deilig å kunne ha fokuset på å kose seg i kveld, uten alle de flaksende sommerfuglene i magen. I kveld skal jeg heie frem mine favoritter, og så skal jeg selvfølgelig vinne festen!

  Har dere sett dere ut noen favoritter til årets Blog Awards?

  Jeg har blitt invitert på vorspiel sammen med en fin gjeng med andre bloggere, før vi drar ned på Awardsen nede på Hotel Continental. Stephen kommer til meg om noen timer, så da skal vi få knipset noen bilder av stylingen til i kveld. Paljetter er selvfølgelig obligatorisk på en dag som dette, i kveld skal det ikke spares på noe!!

  Jeg ønsker alle de nominerte lykke til i kveld, måtte de beste vinne!

   

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 15.01.2016, 12:36
 • Kategori: Outfits
 • 8 kommentarer
 • FRESHEN UP FOR TOMORROW

 • Publisert: 14.01.2016, 19:53
 • Kategori: Outfits
 • // samarbeidspartner

   

  I  morgen er det til for Vixen Blog Awards igjen, så i dag var det siste finpuss før Awardsen. Vi bloggere har en dag i året hvor vi feirer oss selv og bransjen, så da skal det ikke spares på noe. Mitt partytriks nummer en er Green peel, det er uten tvil den beste metoden for å få den fineste gløden i ansiktet! I dag valgte jeg Green Peel classic, som er den sterkeste behandlingen. Den gir en fullstendig hudfornyelse på 5 dager istedenfor ca 28 dager. Green peel er brukt i over 50 år i over 50 forskjellige land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet huden uten kjemikalier og kosmetisk kirugi. Suksessen til den opprinnelige Green peel Classic metoden av Dr. med.Christine Schrammek har bevist utrolig resultater med stor trygghet over mange tiår. Jeg går til Monica på Novela Klinikken i Bogstadveien, hun er utrolig dyktig på blant annet Green Peel. Hos Monica vet jeg at jeg får både bra resultater og ærlige meninger, noe som betyr alt når du skal gå til en hudpleier!

  Jeg har brukt forskjellige Green Peel behandlinger over flere år, når jeg først har funnet noe som fungerer så utrolig bra så bytter jeg det aldri ut! Green Peel har blitt en stor favoritt blant kjendiser her i Norge, det er mange som sverger til slike behandlinger før de skal på den røde løperen. Behandlingen er som en effektiv treningsøkt for huden, som gir helt fantastisk glød! 

  EN GLØD DU IKKE KAN SMINKE DEG TIL?

  Selv den mykeste peelingen GREEN PEEL FRESH UP gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Gløden og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle Green Peel® behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager.

  GREEN PEEL ? THE IT VERDEN OVER

  Med Green Peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis.

  HUDEN STYRKES PÅ UTSIDEN OG INNSIDEN

  I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren. Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en ?så? effektiv behandling og samtidig styrke huden. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

  Behandlingen er svært vevsoppstrammende. Bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. De letteste Green Peel behandlingene er ideel som forberedelse til den dypeste. Dette er en behandling jeg kan gå 100% god for, jeg har hatt veldig god erfaring både på meg selv, og sett resultater på mange som har gått på Green Peel over en lengre periode.

  Etter behandlingen er det viktig at du vedlikeholder med produktene som er laget for hjemmebruk, da får du maksimal effekt av peelingen. Jeg anbefaler alle mine make-up kunder å bruge Green Peel fresh up før de skal få gjort sminken sin, da får de en glød som det er umulig å få frem kun med make-up.

  Green peel er 100% naturlig, faktisk så naturlig at du kan spise den. Den er satt sammen av forskjellige urter, duften kan minne litt om spirulina.


  Så nå trenger jeg ikke å bekymre meg over grå og gusten vinterhud i morgen, jeg vet at hele ansiktet kommer til å gløde! Nå er jeg klar for årets store dag for oss bloggere, det skal bli spennende å se hvem som stikker av med årets priser.

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 14.01.2016, 19:53
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • BABY,IT´S COLD OUTSIDE

 • Publisert: 12.01.2016, 16:56
 • Kategori: Outfits
 • Hat/Zara. Bag/Louis Vuitton.Boots/Dr.Martens.Jeans/Acne.Scarf/Barfota.Coat/Vintage


  Photo by: Stephen

  Love J_LU<3

 • Publisert: 12.01.2016, 16:56
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer