juni 2016

MOVING ON

I flere år har jeg hatt et samarbeid med Nettavisen, men nå har jeg valgt å flytte videre. Jeg har hatt det utrolig morsomt på denne plattformen, men nå er det tid for litt nye utfordringer!

Jeg starter opp med en del nye prosjekter fra høsten av, så da var dette det første steget på den nye veien.

Jeg håper at dere lesere vil følge meg videre på  den nye bloggen

Tusen takk til alle dere som har klikket dere inn her år etter år, jeg setter stor pris på dere alle sammen <3 


 

Love J_LU <3 

FOR ALL THOSE WHO JUST WANTED TO DANCE

 
 

Love J_LU <3 

R.I.P.

Jeg er fremdeles i sjokk over gårsdagens nyheter fra Orlando, hva er det som kan få et menneske til å gjøre slike handlinger? Det er vanskelig å forstå hva som egentlig har skjedd, det hele virker så uvirkelig. Jeg har fulgt med på nyhetene siden i går morges, så mange tanker strømmer gjennom hodet mitt. Det har dannet seg en stor ball i magen min, jeg kjenner på så mange følelser samtidig. Nå er navnene på ofrene sluppet, det er helt jævlig å lese om de forskjellige uskyldige menneskene som var på nattklubben. Unge mennesker som hadde hele livet foran seg, unge mennesker som brutalt ble revet bort fra sine kjære.

Tenk at et menneske er i stand til å hate så sterkt. Dette gjør så jævlig vondt, jeg kjenner på følelser jeg ikke har kjent på tidligere. Mine tanker går til alle som ble rammet av denne forferdelige tragedien, en hel verden gråter med dere.

Jeg oppfordrer alle til å delta i årets parade under skeive dager, sammen kan vi gå for kjærligheten. Det er dessverre fremdeles en lang vei å gå. La oss gå for alle ofrene, la oss gå for de som kommer etter oss, la oss gå for å vise vår avsky mot hat, la oss gå for våre kjære, la oss gå for frihet, la oss gå for kjærligheten. 


 

Love J_LU<3 

KOKOS YOGHURT

God morgen godtfolk!

Denne fridagen er virkelig etterlengtet, jeg elsker å våkne opp uten at vekkerklokken står og durer på nattbordet. Jeg har rigget meg til med frokost i sengen, favoritt spillelisten min dundrer ut av høytaleren, det er lørdagen sin det! Hele lørdagen skal tilbringes i parken sammen med en venninne jeg ikke har sett på alt for lenge, det blir faktisk min første piknik år. Både vinflaske og engangsgrill er pakket ned, det blir lørdagen sin det!

Er det flere av dere som elsker kokos? Da har jeg en liten ting dere må teste ut:) Slå hull på en kokosnøtt og fyll den opp med din favoritt yoghurt, sett den i kjøleskapet natten over. Kokosen setter da smak på yoghurten, så det er en genial metode å lage din egen sommeryoghurt på. Kokosnøtter er også veldig dekorative, så de pynter opp frokostbordet. Viss du er veldig glad i kokos så kan du blande inn kokosflak i yoghurten, da får du en enda mer intens smak på den.

Ha en strålende lørdag der ute!  

Love J_LU <3 

SALAT MED SØTPOTETKRUTONGER & FALAFEL

I dag var det pokker meg godt med fredag, denne helgen skal nytes!

Det blir en rolig fredagskveld hjemme i dag, jeg har rigget meg til med en super fresh salat som jeg tenkte dere skulle få oppskriften på. Nå på sommeren er det alltid deilig med noen lette måltider, så da passer denne salaten perfekt! Den er veldig enkel å lage, så du trenger ikke å sette av lange tiden på kjøkkenet.

Falaflene er laget ev den samme deigen som jeg laget burgere av, de blir bare formet som små boller. Falaflene skal freses i stekepannen til de blir sprø på begge sider. Kutt opp en halv søtpotet i terninger, terningene skal også stekes til de blir helt sprø. Jeg valgte å steke alt i solsikkeolje.

Selve salaten setter du sammen av dine favoritter. Personlig så elsker jeg den chrispy salaten, den gir god tyggemotstand og knaser mellom tennene. Bland så inn en halv avokado, cherrytomater, fetaost, paprika og agurk. Jeg skjærer agurken opp på langs med hjelp av en ostehøvel, da kan du lage noen freshe "agurkroser" som jazzer opp tallerken. Server salaten sammen med aioli, det er fredagskosen sin det! 

Ha en strålende helg der ute, sørg for at den vil bli husket.

 
 

Love J_LU <3 

MOSCHINO

Er du på jakt etter en ny sommerduft? Da bør du sjekke ut "fresh couture" fra Moschino, helt klart den deiligste duften jeg har kjent på lenge.Ikke bare dufter den fantastisk, designet er også helt rått! Den er egentlig designet for kvinner, men den dufter så godt at jeg også kommer til å bruke den. Dette er helt klart duften av sommer og sol! 

Fresh Couture er en overraskende duft fra Moschino som leker med friske og glade aksenter samtidig som den utstråler en forførende femininitet. De sprudlende topp notene består av mandarin, bergamott og eksotisk ylang ylang. Saftig bringebær er en deilig kontrast til det florale hjertet av fløyelsmyke, hvite peoner og osmanthus. Basen har en raffinert og moderne karakter med klar skog, hvit patchouli og ambrox. Flakongens hverdagslige look er en stor kontrast til den luksuriøse duften på innsiden. (www.douglas.no)

 

Love J_LU <3 

SAY IT WITH FLOWERS

 


 

Love J_LU <3 

REMEMBER
 

Love J_LU <3 

KJØTTFRI BURGER

Bedre sent enn aldri, her har dere oppskriften på veggisburgerne jeg lagde når jeg var i Haugesund. Jeg har testet ut en del forskjellige varianter, men denne er helt klart den beste jeg har laget til nå. Denne oppskriften inneholder også rødbeter, noe som gjør at burgerne får en "kjøttaktig" farge, og en saftig konsistens.

Dette trenger du:

  • 1 pakke kikerter
  • 1 søtpotet
  • 1 ss jalapeno
  • 1/2 løk
  • 1/2 chili
  • 3 ss havrekli (Havrekli gjør at burgerne blir faste)
  • 1/2 glass med rødbeter
  • Krydder etter eget ønske.

Bland alt sammen i en kjøkkenmaskin, til du får en fin og jevn røre. Tilsett det du måtte ønske av krydder, jeg øset på med både paprikapulver,pepper, og grillkrydder. Form røren i 8 deler på et stekebrett (husk bakepapir), som stekes på 225 grader i ca 30 minutter. Burgerene skal stekes til de får en sprø skorpe på utsiden. Fres de litt på grillen før servering, så setter du de sammen med det tilbehøret du selv måtte ønske. Dette er et supert alternativ for dem som ønsker en kjøttfri burger med masse smak, jeg kan love deg at det er mange som vil bli forbauset over hvor godt den smaker. 

Love J_LU <3 

FLAMINGO VIBES

 

#rayban #accessorize

 

Love J_LU <3 

SATURDAY

Har dere hatt en fin helg der ute?

Det kan jeg love dere at vi har hatt! Slike turer som dette gjør godt for sjela, alt har blitt skrudd over i feriemodus. Dagen i går var helt klart den morsomste dagen, det var så gøy å dra ut med båten i karmsundet. Når vi kom hjem fra sjøen så disket Sonja og Tom opp tidenes skalldyr middag ute i hagen, vi ble sittende med reker og vin til langs på kveld. Endelig fikk jeg sommerens første blåskjell, da er sommeren offisielt i gang :)

Det har blitt så mye latter og sang hele helgen, så nå skal det faktisk bli godt å komme tilbake til hverdagen igjen. Heldigvis så har jeg et par dager fri før jeg skal på jobb igjen, noe som er obligatorisk etter en slik helg som dette. Herregud så morsomt vi har hatt det!

Tusen takk for denne gang, vi har hatt en helt fantastisk helg her på vestlandet! Om noen timer går flyet vårt tilbake til Oslo, men i august kommer vi tilbake for å få med oss det store folkelivet under årets sildajazz.

Nyt søndagen <3 Love J_LU <3 

HAUGESUND

Dette er pokker meg livet, Haugesund viser seg fra sin beste side!

Det har vært sykkelritt her i dag, så halve Haugesund hadde tatt turen ned til kaien i godværet. Vi klarte å få oss et ledig bord til slutt, men det blåskjellene ble byttet ut med veggis burger og en iskald halvliter. Sonja er allerede i gang med å dampe blåskjell her hjemme, så i kveld blir det et stort langbord med alt det havet har å by på. Jeg er utrolig glad for at jeg har tatt ut feie under årets jazz, da kommer vi tilbake og blir her hele uken ut. Det er ingen tvil, livet er pokker meg godt her på vestlandet! 


 

Love J_LU <3 

BARBECUE

I går ble det grilling og sangria her i Haugesund, hele helgen er satt av til kos her i skiferveien hos Tom og Sonja. Hun ene søsteren min fra Bergen har tatt turen over, så nå skal vi ta igjen alt det tapte. Vi bor alle sammen i forskjellige byer, så det går dessverre alt for lang tid mellom hver gang vi møtes. Men når vi først er samlet så er vi veldig flinke til å ta alt igjen. Det er flere av dere som har spurt etter oppskriften på veggis burgerne jeg la ut på snap i går, jeg skal poste oppskriften senere i dag. 

Nå skal vi ta båten inn til sentrum, det er tid for sommerens første moules frites. Det er så sykt deilig med slike avslappende dager, en perfekt start på sommeren!   Nyt lørdagen kjære venner, sørg for at du gjør den fin <3 


Love J_LU <3

AVALDSNES

Tropevarmen tok helt av i Oslo i går, noe som førte til at det ble veldig lite søvn før avreise i dag morges. Men nå er vi på plass, så da er det bare til å nyte feriedagene! Jeg har gått med hodet under armen i hele dag, så det passet perfekt at vi ikke hadde satt opp noen avtaler. Fra i morgen av blir det full fres, så det er bare til å lade opp batteriene det. 

Vi fikk tatt en tur langs sjøen, noe som alltid er obligatorisk når jeg er hjemme. Det er ingen tvil om at Avaldsnes stiller i en klasse for seg selv, det er pokker meg vakkert her. Jeg elsker å puste inn den friske duften av saltvann, den klarner opp i alle tanker. Det er mange av mine kreative prosjekter som har blitt funnet opp på de turene, havet har alltid gitt meg et kreativt kick. Jeg er heldig som har muligheten til å rømme hit når som helst, dette er den perfekte plassen å slappe av på.

 

Love J_LU <3 

HELLO JUNE

Dette bildet tok jeg på vestlandet i juni i fjor, endelig er sommeren offisielt tilbake igjen! Juni måned starter med en langweekend i Haugesund, der blir det både båttur,grilling og skalldyr. Det må da være en veldig bra start på sommermåneden :) Jeg har vært sugen på blåskjell i flere måneder nå, så jeg gleder meg til lunch på indre kai på lørdag. Kanskje noen av dere vet hvem som serverer de beste blåskjellene i Haugesund? Moules-frites er jo smaken av sommer!

 Det er ikke lenge siden jeg var hjemme på vestlandet, men på denne turen blir det satt av mye mer tid til å være sosial med venner og familie. Flyet vårt går i morgen tidlig, så da skal jeg love dere at de første feriedagene skal nytes. 

Nyt den første offisielle sommerdagen kjære venner, nå er endelig juni i gang! 


 

Love J_LU <3