hits

Kjttfri mandag

Av og til er det digg med noe hot som pirrer smakslkene, det gjr denne oppskriften p den kjttfrie pastaretten jeg har satt sammen. Jeg elsker eksprimentere med matlaging, det er en hobby jeg har hatt helt siden jeg var liten. En del ganger gr det riktig galt, men nr jeg frst treffer s blir det noen nye spennende smaker som fr plass i kokeboken. 

Denne retten tar litt tid lage, men det er s verdt det! 

Du trenger flgende: 

Tomatsaus: 2 ss tomatpur, 1 boks hakkede tomater, 1 boks kidneybnner, 3 finhakkede chili, 2 fedd hvitlk, 1 ts salt og 2 ts sukker. Bland alt sammen i en gryte og la blandingen koke opp, etter at alt er kokt opp lar du blandingen st og smkoke i rundt 45 minutter. Langtidskokingen gjr at smakene smelter fint sammen og gir en nydelig tomatsmak. 

Pasta: Jeg valgte den glutenfrie og kologiske linsepastaen fra Rema 1000, en anderledes og deilig pasta. (Denne pastaen fikk terningkast 6 da Norsk cliakiforening testet belgfruktpaste)

Fr servering strr du over finkuttet soltrket tomat, og topper det hele med fersk koriander. Jeg liker veldig godt blande inn finkuttet koriander i tomatsausen, men da er det greit vre sikker p at de som skal serveres liker koriander. Koriander er som regel enten elsket eller hatet. 

Bon apptit <3 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar