hits

Fylt squash til kvelds

Er du en av de som har plantet squash denne sommeren? Da m du teste ut denne oppskriften p fylt squash! 

Start med sette stekeovnen p 225 grader. 

Del deretter squashen i to p langs, fr du bruker en skje og graver ut innmaten og hakker den opp i sm biter. Legg s squash-skallene p et stekebrett, fr du pensler dem med en god trffelolje og gir dem et lett dryss med trffelsalt. Sett dem s inn en den varme stekeovnen i ca 8 minutter, mens du forbereder resten.

Nr det kommer til fyllet s er det egentlig en genial mte f brukt opp rester du har liggende i kjleskapet. Jeg laget en blanding av krydret salami, rdlk, paprika og squash. Finhakk alt og fres det i stekepannen til all vesken fra innmaten av squashen er dampet bort.

Legg s denne blandingen i de uthulte squashene og topp dem med ost. Gratiner dem i ovnen til osten er smeltet og har ftt en gyllen farge. Nr de er ferdig gratinert topper du dem med fersk basilikum, noe som er med p lage en ekstra fin smak.  

En enkel rett som ikke krever s alt for mye tid, perfekt nr du vil ha noe smakfullt til kvelds ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar