R.I.P.

Jeg er fremdeles i sjokk over gårsdagens nyheter fra Orlando, hva er det som kan få et menneske til å gjøre slike handlinger? Det er vanskelig å forstå hva som egentlig har skjedd, det hele virker så uvirkelig. Jeg har fulgt med på nyhetene siden i går morges, så mange tanker strømmer gjennom hodet mitt. Det har dannet seg en stor ball i magen min, jeg kjenner på så mange følelser samtidig. Nå er navnene på ofrene sluppet, det er helt jævlig å lese om de forskjellige uskyldige menneskene som var på nattklubben. Unge mennesker som hadde hele livet foran seg, unge mennesker som brutalt ble revet bort fra sine kjære.

Tenk at et menneske er i stand til å hate så sterkt. Dette gjør så jævlig vondt, jeg kjenner på følelser jeg ikke har kjent på tidligere. Mine tanker går til alle som ble rammet av denne forferdelige tragedien, en hel verden gråter med dere.

Jeg oppfordrer alle til å delta i årets parade under skeive dager, sammen kan vi gå for kjærligheten. Det er dessverre fremdeles en lang vei å gå. La oss gå for alle ofrene, la oss gå for de som kommer etter oss, la oss gå for å vise vår avsky mot hat, la oss gå for våre kjære, la oss gå for frihet, la oss gå for kjærligheten. 


 

Love J_LU<3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar