KJØTTFRI BURGER

Bedre sent enn aldri, her har dere oppskriften på veggisburgerne jeg lagde når jeg var i Haugesund. Jeg har testet ut en del forskjellige varianter, men denne er helt klart den beste jeg har laget til nå. Denne oppskriften inneholder også rødbeter, noe som gjør at burgerne får en "kjøttaktig" farge, og en saftig konsistens.

Dette trenger du:

  • 1 pakke kikerter
  • 1 søtpotet
  • 1 ss jalapeno
  • 1/2 løk
  • 1/2 chili
  • 3 ss havrekli (Havrekli gjør at burgerne blir faste)
  • 1/2 glass med rødbeter
  • Krydder etter eget ønske.

Bland alt sammen i en kjøkkenmaskin, til du får en fin og jevn røre. Tilsett det du måtte ønske av krydder, jeg øset på med både paprikapulver,pepper, og grillkrydder. Form røren i 8 deler på et stekebrett (husk bakepapir), som stekes på 225 grader i ca 30 minutter. Burgerene skal stekes til de får en sprø skorpe på utsiden. Fres de litt på grillen før servering, så setter du de sammen med det tilbehøret du selv måtte ønske. Dette er et supert alternativ for dem som ønsker en kjøttfri burger med masse smak, jeg kan love deg at det er mange som vil bli forbauset over hvor godt den smaker.



 

Love J_LU <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar