#OFFLINE

Hei hei! Har dere hatt en bra start på uken?

Det er noen dager siden jeg har oppdatert nå, jeg har rett og slett hatt en liten pause fra sosiale medier. Noen ganger dukker det opp slike pauser, da har jeg behov for å gjøre noe helt annet. Så denne helgen har tastene fått en pause mens jeg har brukt tiden min på andre ting. Mandagen traff meg veldig hardt, kroppen var rett og slett ikke klar for en ny uke helt enda. Så jeg bestemte meg for å holde helgen gående en dag til, denne uken får rett og slett tirsdag være mandag.

Siden helgen har fått en ekstra dag så ble det både fiskeburgerburger, frites, og Corona på menyen i dag, denne uken så passet det meg perfekt å gjøre et lite bytte på dagene :) I morgen er det tilbake til hverdagen igjen, da blir det siste innspurt før avreise til Haugesund. Ryktene sier at tropevarmen kommer til Oslo i morgen, så da ligger alt til rette for at det blir en perfekt start på uken!

Nyt kvelden, sørg for at du gjør den fin <3 Love J_LU <3 

5 kommentarer

Pernille
-30.05.2016 kl:19:16


Fine bilder, og så godt det så ut :)
jonlundemoen
-31.05.2016 kl:18:46


Pernille: Tusen takk for det :)
Christer André
-31.05.2016 kl:08:31


Det ser sykt godt ut. Håper det smakte like godt som det ser ut som? :D Ha en fortsatt fin uke og kjenner veldig til det at tirsdag ble starten på uken! ;) Kos deg masse :)
jonlundemoen
-31.05.2016 kl:18:55


Christer André: Takk det samme :)
De ble veldig gode, så de kan jeg virkelig anbefale deg å teste ut :)
Christer André
-03.06.2016 kl:13:49


Håper uken har vært fin hittil? :) Åhh, ja! Skal prøve å få til noe lignende! :) Hvordan brød brukte du til dem? :D Ser ut som en form for Ciabatta, men kan også være noe fra Coop? ( De har fått sykt gode rundstykker nå! )

Skriv en ny kommentar