DATE NIGHT

Tiden går alltid fort når vi har det gøy, slik har det vært med denne snarvisitten her på vestlandet. I kveld går turen tilbake til Oslo igjen, så i går kveld ble det middags date med min mor. Det er så fint med slike "mimrekvelder", da dukker det alltid opp mange morsomme historier. Jeg sa jo at hun skulle få en bursdagsfeiring på etterskudd, så da var det ingen tvil om at det var sommerens første rosé vin som skulle i glasset i går kveld. Naboen kom også over en tur, så det ble riktig så koselig her i Kong Augvalds vei.

Jeg har hatt det så fint på denne hjemturen, så jeg er veldig glad for at det ikke er så lenge til neste besøk.Flybillettene er allerede bestilt, så den første helgen i juni er jeg tilbake igjen. Da er det sommerfest med søstre og brødre som står for tur, noe sier meg at det kommer til å bli en hysterisk morsom weekend. 


 

Nå må jeg få kommet meg over til regnskapsføreren min så jeg får signert de siste papirene, så trenger jeg ikke å tenke mer på papirarbeid før etter sommeren. Det er alltid en stor lettelse å få de papirene signert, det er først etter den signeringen at sommeren virkelig kan sette i gang.

Ha en strålende tirsdag der ute! 

Love J_LU <3 

2 kommentarer

Henriette Celin
-24.05.2016 kl:10:10


Hørtes veldig koselig ut også. Og maten så jo rålekker ut ^^
Lisa Rorvik
-24.05.2016 kl:11:09


Så så koselig, så kjempengodt ut :)

Skriv en ny kommentar