hits

jonlundemoen

-Mote -Mat -Reise -Uteliv

MEMORIES

 • Publisert: 23.05.2016, 14:24
 • Kategori: Outfits
 • En ting som alltid er like morsomt når jeg er hjemme er å se gjennom alle tingene jeg har lagret her. Mesteparten av garderoben min står lagret her på vestlandet, bilder,bøker,avisutklipp o.s.v.

  I dag har jeg åpnet opp en eske som er proppet fullt med saker som har vært i media de ti siste årene. Ti år faktisk, jeg må le når jeg ser hvordan ting så ut da. Jeg poserte som en stolt hane på førstesiden av avisen, jeg var virkelig klar for å ta Norge med storm. Det er ikke få ting jeg har fått opplevd i løpet av mine år i denne bransjen, jeg har nok reportasjen til å kunne tapetsere en hel leilighet. Min deltakelse på Farmen er uten tvil det som har skapt de største overskriftene, men ting startet egentlig mye lengre før det. Jeg har hatt utallig saker om mitt yrke som stylist og blogger, det er veldig spennende å se tilbake på hvordan ting har gått i årenes løp.

  Det er noen saker som har betydd ekstra mye for meg, det er de sakene hvor jeg har hatt reportasjer i anerkjente aviser pga ting jeg har gjort. Jeg har hatt store oppslag i både finansavisen og kapital, oppslag som har dreiet seg om min karriere i denne bransjen. Ting var ganske annerledes når jeg startet opp, jeg er utrolig glad for at jeg kom inn i bransjen på den tiden jeg gjorde. Jeg har fått reist verden rundt med stylingkoffertene mine, noe innholdet her i pappeskene er et bevis på. Her finner jeg minner som jeg har tatt vare på i løpet av de siste 10 årene, det er så fint å se tilbake på alt jeg har fått tatt del i. Dere som har fulgt bloggen min gjennom alle år, husker sikkert hvordan jeg reiste rundt både i inn og utland. Husker dere når jeg hadde et eget innslag på sommeråpent gjennom en en hel sommer? Jeg fant nettopp avskjedskortet fra den fine gjengen jeg jobbet med på TV2 taket for mange år siden :) 

  Det dukket også opp en egen stripe om meg i et tegneseriehefte, jeg kan fremdeles huske hvordan jeg brøt ut i latter når jeg åpnet det magasinet. Jeg er så ufattelig glad for at jeg har samlet på så mye som det jeg har gjort, det er hysterisk morsomt å se tilbake på alt som har skjedd de siste 10 årene.
  Love J_LU <3 

 • Publisert: 23.05.2016, 14:24
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar