ALMOST WEEKEND

Fordelen med at 17.mai var på en tirsdag, er at helgen kommer ekstra fort denne uken. Jeg kan faktisk kjenne det litt i kroppen fremdeles, det tar alt for lang tid å komme tilbake til de vanlige søvnrutinene mine. Det er veldig morsomt når det pågår, så da må vi vel tåle at vi er litt reduserte etter en slik feiring.

Men nå er det bare noen timer til helg igjen, jeg har siste innspurt med hjemmekontor i dag. Denne helgen får jeg besøk fra vestlandet, så jeg vil komme i mål med alt før det ringer på døren.

Jeg er i full gang med å planlegge et nytt konsept som jeg skal starte opp med på sensommeren, så da er det alltid en god del mailer som må skrives. Dette konseptet er noe jeg har tenkt på lenge, et konsept som jeg kommer til å kjøre rundt hele landet. Hvem vet, kanskje det også kommer til ditt hjemsted. Denne gangen skal jeg stå for alt selv, det skal bli 100% meg. Det er ingen management som står bak, dette er det kun jeg som skal forme. Jeg har allerede booket sted for lanseringen, så satser jeg på at de siste bitene faller på plass i løpet av de neste ukene. Men jeg kan love dere en ting, dette er et konsept som jeg vet det er mange som kommer til å få glede av der ute:) 


 

Love J_LU <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar