hits

jonlundemoen

-Mote -Mat -Reise -Uteliv

HAPPY BIRTHDAY MOM !!!

 • Publisert: 17.05.2016, 06:00
 • Kategori: Outfits
 • Jeg får ikke gitt deg noen bursdagsklem i år, men om noen få dager skal du få både bursdagsklem,gaver, og noen bobler i glasset. Bakdelen med å feire 17.mai i Oslo er at jeg ikke får mulighet til å feire bursdagen til min mor, som også er på 17.mai. Jeg vil bare si tusen takk for all den støtten jeg har fått i årenes løp, du har alltid vært der og heiet på meg. Mange kloke ord har jeg fått på min vei, men det er kanskje først nå i voksen alder at jeg ser meningen i alt du har fortalt meg i årenes løp. Det er så utrolig mange ting jeg har arvet etter deg, gode verdier som jeg alltid kommer til å ha med meg på min vei. Du har hatt litt av en oppgave her i livet, du har både hatt morsrollen og farsrollen i min oppvekst. To roller som du har mestret på en veldig bra måte, jeg er veldig stolt og takknemlig over den oppveksten jeg har fått. 

  Jeg kan med hånden på hjertet si at du ikke fikk et A4 barn når jeg kom til verden en vinternatt i 83, men det er ikke mange som har så mange morsomme historier som det vi har. I barndomen min var det dyr som var min store lidenskap, en lidenskap som du engasjerte deg veldig i. Sammen har vi både bakt kaker til hester som hadde bursdag, stått opp på nettene for å varme opp melk til alelammet som jeg hadde i kjelleren, sprunget om kapp etter kaniner som hadde stukket av, spikret sammen hønsegårder, tatt vare på hamsterunger som moren ikke ville ha, listen kunne fortsatt i evigheter....

  Dyreinteressen roet seg med årene, da var det mote og reise som var det store i livet mitt. Jeg vet du ikke var så utrolig begeistret over at jeg flyttet inn til Oslo, men du støttet opp om mine drømmer. Du kan nok mer enn de fleste i distriktet når det kommer til mote, hver eneste dag ringte jeg hjem og fortalte om det nye jeg hadde lært. Du fikk også et innblikk i hva som skjuler seg bak både bransje og kjendisliv, telefonsamtalene våre ble en daglig rutine etter at jeg flyttet fra vestlandet. Du er også kanskje den damen på Avaldsnes som har den største toalettvesken i nabolaget, et ekte bevis på at du har en sønn som jobber som stylist. 

  Etter en stund så begynte jeg selv å komme frem i media, en ting som fremdeles kommer overraskende på deg. Jeg pleier aldri å gi noen forvarsel på ting som skjer, du leser om det på lik linje med alle andre. Det er ikke få ganger at du har blitt fortalt om ting som står på trykk eller blir sendt på TV, men jeg liker å overraske deg gang på gang. Alle har gått av litt action i hverdagen, så det er noe jeg har tenkt å fortsette med :) Det er ikke bare medieoppslag som har overrasket deg etter at jeg kom inn i denne bransjen, du har også måtte venne deg til at jeg alltid er på farten. Det har i perioder gått veldig lang tid mellom hver gang du har sett meg, men når vi først møtes så tar vi igjen alt det tapte. Jeg er veldig glad for at jeg har akkurat deg som mor, jeg vet at du aldri er mer enn en telefonsamtale unna. 

  Jeg vet det blir full feiring med både middag og kaker i dag, jeg håper du får en helt fantastisk dag!

  Gratulerer så mye med dagen mamma, jeg er utrolig glad for at jeg har deg i mitt liv <3    

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 17.05.2016, 06:00
 • Kategori: Outfits
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar