FORBEREDELSER

Det stemmer at jeg ikke har noe bunadssølv å pusse, men allikevel er det en del ting å ta tak i før årets 17.mai feiring braker løs. I morgen skal jeg sitte i juryen til årets Eurovision Drag Contest, så jeg prøver å komme i mål med det meste i dag. Alt av klær til både 17.mai, og til morgendagen skal strykes og henges klart. Årets festkake er påbegynt, frisørbesøk er det satt av tid til i morgen, så nå gjenstår det bare å stille seg på alle fire og få meg en omgang med litt sommerglød med St.Tropez. Heldigvis så er vi invitert bort på 17.mai frokost i år, så vi kommer til dekket bord på morgenen.

Er det flere som bruker søndagen på å få i orden de siste tingene som må på plass, eller tar dere siste innspurt i morgen? Alt ligger til rette for at årets feiring blir helt perfekt, jeg gleder meg til å feire dagen sammen med så mange forskjellige venner. I fjor ble det en rolig feiring hjemme på vestlandet, så dette året skal jeg virkelig ta igjen alt det tapte. Måtte det bli sol og strålende himmel!! 


Jeg har ansvaret for å mekke en ordentlig festkake til årets frokost, så for første gang i mitt liv så skal jeg prøve å få laget en saftig Pavlova. Jeg tenkte jeg skulle utfordre meg selv med å lage kombinasjon av marengs,sjokolade og bringebærgele i flere etasjer. De første etasjene er allerede laget, så da er det bare til å sette alt sammen på morgenen og kjøre på med masse krem,frukt og bær. 


17.mai er uten tvil den fineste dagen i året, det er det første ordentlige tegnet på at sommeren kommer! Jeg gleder meg så sinnsykt til champagnefrokost,tog og grilling sammen med gode venner, dette skal bli så gøy!

 

Love J_LU <3 

Én kommentar

Kristine Larsen
-16.05.2016 kl:01:33


Tror du får en super 17. mai feiring!

Skriv en ny kommentar