WEEKEND

Da gjenstår det bare å sende inn de siste papirene til regnskapsføreren min, så kan jeg ta fatt på langhelgen. Er dere i mål med alt som skal handles inn til 17.mai? Jeg skal ha en hissig runde i butikkene i dag, så slipper jeg å stresse med det i helgen. Det er jo siste åpningsdag på polet i dag også, så der kan jeg sikkert vente meg tidenes kø med folk som skal hamstre bobler i 17.mai frokosten. 

17.mai er uten tvil den fineste dagen i året, jeg gleder meg til å ta på meg finstasen og se Oslo fra sin fineste side! I fjor ble det feiring hjemme i Haugesund, så jeg gleder meg ekstra mye til årets feiring her i Oslo. Jeg har mange fine tradisjoner for denne dagen, det er liksom kun den ene dagen i året at de tas frem.

En av tradisjonene er å spise rekesmørbrød på taket til Grand, på 17.mai er det helt klart obligatorisk!  Har dere noen spesielle tradisjoner for 17.mai? Jeg kan tenke meg at mange av dere allerede er i gang med å pusse bunadssølvet ;) 

 

Love J_LU <3

3 kommentarer

Henriette Celin
-13.05.2016 kl:14:16


For en fin tradisjon! vi har som tradisjon å enten gå på skolen til en av søstrene mine, eller til sentrum. Av og til også begge deler (:

Etter det, samles familien til rømmegrøt, pølser, spekeskinke, og annet godt hjemme ^^
jonlundemoen
-15.05.2016 kl:17:39


Henriette Celin: Det hørtes veldig koselig ut :)
Ønsker deg en fantastisk feiring på tirsdag<3
Henriette Celin
-15.05.2016 kl:17:42


SV: Det tror og håper jeg det blir også (:

Takk takk, det ønsker jeg deg også <3

Skriv en ny kommentar