hits

jonlundemoen

-Mote -Mat -Reise -Uteliv

HOMOFILI ER IKKE EN LEGNING, SYKE MØKKAMENNESKER

 • Publisert: 09.05.2016, 12:09
 • Kategori: Outfits
 • Som jeg skrev i går, så har det blitt ganske hett på sosiale medier etter at jeg postet innlegget om den mye diskuterte videoen til Jehovas vitner. Det har kommet inn så utrolig mange fine meldinger, men det er også en del ugress som trenger seg gjennom overflaten. Slike kommentarer gjør ikke noen forskjell på min hverdag, men det får meg til å fundere på hvem personen bak kommentaren er. Det er virkelig mange triste skjebner der ute, det er noe som alltid viser igjen i et kommentarfelt.

  Jeg ble sittende igjen med en del spørsmål etter å ha lest gjennom kommentarene, så jeg setter sammen et innlegg som tar for seg akkurat dette. Tenk at det er voksne mennesker som står bak en del av kommentarene og holdningene....

   

  "homofili er ikke en legning jævla syke møkkamennesker". Så da mener du at det er en sykdom? Da mener du helt klart at jeg er et "møkkamenneske", her hadde det vært spennende å få høre hvorfor du ser på meg på den måten. Jeg håper virkelig at du ikke har egne barn som du viderefører dine verdier til, det hadde vært ufattelig trist.

  "Faktisk finnes det homofile blant Jehovas vitner, men de har av respekt og kjærlighet for sin Gud, valgt å ikke leve et homofilt liv". Seriøst? Mener dere oppriktig at homofile da bør leve et liv uten kjærlighet? Jeg håper for all del at du aldri får homofile barn. 

  En annen ting er at JV tror ikke at menneskene skal til himmelen, men leve her på jorden, under helt andre forhold en det vi erfarer i dag. Bibelen kaller det et paradis(park eller hage) hvor mennesker skal ha evig liv, ingen krig, ei heller kriminalitet, eller sykdom, osv osv...De tror heller ikke på noe helvete, en kjærlig Gud ville selvfølgelig ikke skape noe sånt forferdelig.

  En ting jeg lurer på? Du vil gjerne ha respekt for hvem du er og hva du er, hvorfor driver du da og hetser andre som har et annet syn på ting en deg?

  De hater ikke homofile, men å leve legningen sin ut er ikke godtatt. Si meg, hvem i all verden kan leve et godt liv uten kjærlighet? Skal de homofile da bare sette lokk på sine følelser? Voksne mennesker må få tro på det de vil, men for meg så er det forkastelig når slike budskap kommer frem i en film som er rettet mot barn. Budskapet deres er hetsende for homofile, det burde faktisk ikke vært lovlig å komme ut med slikt. Hva hadde skjedd om jeg hadde laget en slik film om mennesker med en annen hudfarge?

  Hva var denne filmen så skremmende med?

  Vi må respektere hva JV står for !!!!!!

  De hater ikke homofile, men å leve legningen sin ut er ikke godtatt.

  De mener at denne lille tiden vi har på denne jorda er så kort i forhold til evigheten.

  Når alt kommer til alt så er det nok de som virkelig har SANNHETEN . De forandrer ikke på lover å regler, de følger bibelen å dens budskap.

  Kirken derimot forandrer noe hele tiden, dermed sagt så enkelt som at de følger vertfall ikke bibelen !!!

  Helt ærlig, ser du ikke hva som er galt med denne videoen?  Så homofile skal bare overse at de er homofile da?

  Om JV skulle tillate å leve ut sin homofile legning å fikk det godtatt....kan vi ta ett eksempel som at Vil du drikke fra en bøtte med vann som var tilsatt en dråpe saulevann? Nei sier vi .....blir det samme som å tillate utroskap , homofeli etc ....en menighet eller kirke skal være REN !!!! Ser at mange av dere vil til himmelen ???? Hva i alle dager skal dere opp der å gjøre???????? Gud har vell skapt jorden for at vi mennesker skal være på den , vi skal vell ikke likestille oss med Gud å Jesus ???? Nei kjære dere alle negative mennesker som hetser Jv å andre små menigheter...SNU dere heller å fei for deres egen dør....se hva dere er medlemmer av ? MVH ei som ser at JV følger bibelen å ser opp til at de bruker av sin dyrebare fritid på å forkynne fra dør til dør, uten å få ei krone for det

  Så du mener at homofili er skittent? Du sammenligner det oppriktig med "saulevann" og utroskap? Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en god og varm klem, det virker som om du hadde trengt det <3 

  Si meg en ting, hvorfor er det ingen med de meningene som vil uttale seg til media? Jeg skulle ha invitert alle sammen på en kopp kaffe, og noe godt å bite i, så kunne vi hatt en ordentlig samtale. Det er bare så mye koseligere :) 


   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 09.05.2016, 12:09
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Mia

  09.05.2016 kl.16:10

  Sjelden jeg kommenterer på blogger, men dette gjør meg så forbanna. Vit at alle med en iq over 50 støtter deg. At noen skulle mene at andre er mindre verdige til å leve et autentisk liv enn hva de selv er, er opprørende og provoserende. Vi er alle støpt i samme form, det som betyr noe er hvem vi er og hva vi står for. Og du Jon, er et stort forbilde som står i stormen nå. Jeg håper og tror at du åpner øynene til folk.

  jonlundemoen

  09.05.2016 kl.21:25

  Mia: Tusen takk for fine ord :)

  oscar

  10.05.2016 kl.23:45

  Jeg er av den oppfaning at hvis jehova eksisteres, og han sier til deg: «i denne verden som en ufullkommen, så kan du ikke leve din legedom fullt ut.», så ville jeg gjort mitt beste for å fulgt dette, fordi jeg ville visst at hvis jeg holdt ut inntil enden, så ville jeg bli belønnet med evig liv. Og hvis du tenker over det: hva er dette 80-90år lange livet sammenlignet med et evig liv? Det er ingenting i forhold! For en ikketroende homofil, så skjønner jeg at personen vil tenke: selvfølgelig skal ingen ta fra meg kjærligheten, jeg har jo bare et liv nå som jeg måte nye så godt jeg kan. Men hvis man er troende og har et håp om å leve evig på en paradisisk jord, så vil «det evige liv» i fremtiden motivere deg til å holde guds bud. Så gud har forskjellige retningslinjer som han ønsker at sine tilbedere skal følge, men samtidig gir han oss en fri vilje, han tvinger ingen. Derfor syntes jeg at JV skal ikke bli klandret for å lære barna sine å følge bibelens prinsipper, men samtidig er det ikke noen sin oppgave , ei heller JV å dømme andre. Og intensjonen dems er heller ikke dømme, de vet ganske godt selv at det ikke er deres oppgave. Det at moren i videoen forteller barnet sitt at gud skapte mann og kvinne, og at det er slik han ønsker at vi skal leve, må samfunnet rett og slett akseptere, akkurat som alle JV respekerer en homofil. De er absoulutt ikke homofober, det ville være like galt i jehova øyne, som det å praktisere homofili.

  Skriv en ny kommentar