hits

jonlundemoen

-Mote -Mat -Reise -Uteliv

VEGAN BARBECUE

 • Publisert: 08.05.2016, 21:37
 • Kategori: Outfits
 • Det er få ting som kan måle seg med å kunne gå i shorts og singlet fra morgen til kveld, endelig har sommeren inntatt Oslo! Denne søndagen har vært helt perfekt, måtte denne sommeren bli lang og fin:)

  Vi har hengt ut på Oslo Vegetarfestival hele dagen, for et genialt konsept! Det var veldig mangen som hadde tatt turen ned til festivalen i dag, det er ingen tvil om at denne festivalen er kommet for å bli. Det var så mange dyktige mennesker som laget  så mye forskjellig god mat, det var helt umulig å ikke bli inspirert. Vi fikk handlet med oss en del forskjellige varer hjem, så vi avsluttet dagen med vegan barbecue hos noen venner. Det er så mange forskjellige muligheter når det kommer til vegetar mat, jeg gleder meg til å teste ut de forskjellige tingene.

  Det er ikke bare grillen som ble varm i dag, det har også blitt ganske varmt her inne på bloggen. Etter gårsdagens intervju har det haglet inn med tilbakemeldinger, jeg har over 100 meldinger som jeg ikke har fått svart på enda. Når vi er så heldige og har så nydelig vær så vil jeg ikke bruke hele dagen på å sitte foran en skjerm. Jeg skal sette meg ned og svare på alt i morgen tidlig, det er veldig fint å se at så mange arrangerer seg. Det har også tikket noen usaklige meldinger med hat, noe det ikke er vits å bruke energi på. Slike meldinger går direkte i søppelkurven, så det er ikke vits å bruke energi på å sende inn slikt svada. Dra heller ut i solen og kos dere med gode venner, det vil gi deg så utrolig mye mer :) 

   

  Love J_LU <3 

 • Publisert: 08.05.2016, 21:37
 • Kategori: Outfits
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Kristine Larsen

  09.05.2016 kl.15:13

  Så helt fantastisk ut!

  Silje

  09.05.2016 kl.16:46

  Det så kjempe godt ut! Er selv veganer og det er jo null problem når det finnes så mye godt man kan lage <3

  jonlundemoen

  09.05.2016 kl.21:24

  Silje: Det er bare til å være kreativ :) Jeg har virkelig fått opp øynene for dette, så jeg vurderer å bli veganer på heltid.

  Skriv en ny kommentar