hits

jonlundemoen

-Mote -Mat -Reise -Uteliv

MASTER CLASS WITH MARIO DEDIVANOVIC

 • Publisert: 12.03.2016, 18:16
 • Kategori: Outfits
 • Da var jeg i mål med en utrolig lærerik sammen med Mario Dedivanovic, den kjente make-up artisten til Kim Kardashian. For en mann, det er pokker meg ikke rart at superstjernene sverger til hans make-up kunster! Jeg har ikke sett lignende eventer her i Norge, Vana har virkelig jobbet hardt for å få til dette. Alt var gjennomført fra begynnelse til slutt, det var ikke en ting å sette fingeren på! Jeg føler meg heldig som fikk en plass i dag, dette er et kurs jeg helt klart ikke ville ha gått glipp av. Det var stappfullt med folk på kurset, det var til og med folk som hadde flydd inn fra andre land for å få med seg Mario.

  Mario er ekspert på contouring, noe som har tatt helt av på nett. Jeg ble veldig glad av å se hvordan han jobber, vi har samme tankegang når det kommer til contouring. Det er alt for mange som legger countouringen feil, det virker som om folk tror at det handler om å legge på mest mulig make-up. En riktig contouring skal være naturlig og dus, det hele handler om skyggelegging.  Jeg gleder meg til å ta i bruk de nye teknikkene jeg lærte på kurset i dag, det gjør godt med litt oppfriskninger på make-up fronten! Jeg har allerede hamstret inn en del nye produkter, så jeg tenkte jeg skulle lage noen step by step innlegg til dere, hvor dere kan lære dere å legge riktig contouring på dere selv.

  Jeg legger med noen bilder av looken som Mario laget i dag, der kan vi tydelig se hvor dust og fint det skal være. 

   

   

   

      

  Love J_LU<3 

 • Publisert: 12.03.2016, 18:16
 • Kategori: Outfits
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Trine

  13.03.2016 kl.15:00

  Hei! Jeg kommenterte på Mario sitt eget bilde på instagram av samme

  modell. Pga modellen og sminken så fullstendig annerledes ut og hadde blitt retusjert. Synes det er så galt st make artister gir et urealistisk bilde av sitt arbeid. Jeg linket bloggen din for å understreke forskjellen på bildene. Han blokkerte meg umiddelbart. Mistet så mye respekt for ham..

  jonlundemoen

  13.03.2016 kl.17:37

  Trine: Hei Trine :)
  Det hørtes veldig rart ut. Jeg kan ikke svare på hvorfor det er slik, det eneste jeg kan si er at det er jeg som har tatt de bildene som ligger her på bloggen. Modellen så helt rå ut etter han hadde sminket henne, så jeg kan ikke forstå hvorfor han skulle ha retusjert noe på bildene. Det kan også ha mye å si på hvor i lokalet bildet ble tatt, lyset kan gjøre en stor forskjell. Men som sagt så kan jeg ikke uttale meg om det.

  Daniel Miller

  13.03.2016 kl.18:28

  SÅ MISUNNELIG!! Håper du storkoste deg! :D

  jonlundemoen

  13.03.2016 kl.21:05

  Daniel Miller: Det gjorde jeg Daniel, det var SYKT gøy :)

  Jenny

  18.03.2016 kl.00:37

  Trine: bildene er absolutt ikke retusjerte, dette er kameraet han bruker som gjør at bildene blir så fine :) Jeg har det sammme selv. Det er dette de fleste kjendiser bruker faktisk

  Skriv en ny kommentar